Bunlarda benim çeyizlerim

teşekkür ederim canım inşallah bulursun ya bende sabahtan sırf bunlar için erken gittim aldım inşallah sende bulursun zaten bugün başladı hemen biticeğini sanmıyorum

teşekkür ederim canım inşallah bulursun ya bende sabahtan sırf bunlar için erken gittim aldım inşallah sende bulursun zaten bugün başladı hemen biticeğini sanmıyorum

aldım cnm aldımm çook şükür dün dayanamayıp yarım saatlik izinle bi koşu gidip aldım son bir kutu kalmıştı çay bardagı seti oda bana nasip miş nasıl mutlu oldum anlatamam şekerlikten de 2 tane aldım cnm sevinçten havalar uçtum desem yeri cnm kalmıyorki bizim burdaki vatandaşlar sabahın 9 unda marketde kuyruk oluşturuyor ala bilmek içinn :) gecen seferde çamaşır sepeti felan gelmişti gidip alayım dedim düşün market 9 da açılıyor bende 1.30 da gittim inanki 1 tane bile kalmamıştı elime dahi geçmedi talan etmişler malesef neyseki aynısını koçtaşta bulup aldım tabi iki katı fiyatına :)

Çok sevindim canım hayırlı olsun artık güzel güzel çaylarımızı içeriz onlarla :)) haklısın valla insanlar talan etmeyi çok seviyor bende öyle geçen aldığım bardakların şekerliği için gezmediğim market kalmamıştı :)) ama bu aldığımız çay bardaklarını çok ucuza aldık diye düşünüyorum çünkü internette fiyatına baktım şok oldum resmen bedava aldık yani :)

Güle güle kullan her şeyini. Maşallah çok güzeller

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç söyleme cnm ya resmen yarı fiyatına almış gibi birşey oldu a101 iyiki var can o can valla abonelik kartı felan yokmu acaba seninkiside hayırlı olsun cnm büyük bi keyifle mutlulukla kullanalım allahın izniyle cnm

Aynen canım valla bende her hafta broşürleri takip ediyorum acaba ne var diye :) onlarda olmasa napıcaz zaten her şey yeterince pahalı böyle alınca iyi oluyo yani :)) güle güle kullanalım o zaman evett :))

Bugün aldıklarımı ekleyeyim dedim :))

Aldıklarım hepsi Korkmaz ilk olarak cezve seti aldım solak olduğum için iki ağızlı olması önemli benim için :))

Diğer aldıklarımsa mutfak gereçleri :)

Bunu marketten aldım nihale internet resmi yoktu kendim çektim:)) çok şeker ama :)

Bir de uzun zamandır koymayı düşünüyodum şimdi fırsat oldu nişanlımın bana hediyesi Arçelik saç şekillendirici :)

Bunlarda çeyize kalktı

Son düzenleme:
Bu zamana kadar paylaştıklarımın tamamı burda kızlar

Tencere Takımlarım :)

Eki Görüntüle 964708
Eki Görüntüle 964704
Eki Görüntüle 964711
Eki Görüntüle 964706

Kütahya porselen 6 kişilik günlük takımım :)

Eki Görüntüle 964703

Tupper şefim :)

Eki Görüntüle 964713

Kek kalıbı kase vs. :)

Eki Görüntüle 964737
Eki Görüntüle 964710
Eki Görüntüle 964707

Tantitoni çaydanlığım :))
Eki Görüntüle 964702

Nevresim Takımlarım :)

Eki Görüntüle 964701
Eki Görüntüle 964700
Eki Görüntüle 964699
Eki Görüntüle 964705

[/QUOTE]

Kocamla başbaşa sofralarımız için özel keçeden yapılan servis altlığım
Eki Görüntüle 1054242

buda yine bir 6 lı bardak seti deseni bu şekilde
Eki Görüntüle 1054238

[/B]

Ohhhh misler gibi hepsi :) gule gule kullab canım

canım güle güle kullan hepsi çok güzeller.. en üstteki kırmızı tencere setini nerden aldın acaba bayıldım

canım güle güle kullan hepsi çok güzeller.. en üstteki kırmızı tencere setini nerden aldın acaba bayıldım

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)) o en üstteki kırmızı değil aslında resim öyle göstermiş galiba aslında pembe onlar :)) Emsanın döküm tencere seti canım onlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…