bunlarda benım çeyizlerim :):)

zaten kurulama bezlerını mutfakta uzun bır askılık alıp takcam.kullanmaya kıyamam.bir sürü kurulama bezı aldım.tam pamukklu bazıları o kadar değil.önlüğü zaten pek kullanmayı sevmem.:) ustumu batırmak yemek yaparken.onun dısında caydanlık ortüsü batarsa yıkarız gecer. :):)bizden kıymetlı değil yaa

canım ben masa örtüsü 2 tane runner 6 kişilik amerikan servis peçete aldım onları kullanamam gibi geliyo :S diyorum bazende çeyizde görünsün yeter aldım bi kere.. gidip geliyorum öyle işte...

canım ben masa örtüsü 2 tane runner 6 kişilik amerikan servis peçete aldım onları kullanamam gibi geliyo :S diyorum bazende çeyizde görünsün yeter aldım bi kere.. gidip geliyorum öyle işte...

benım aldıklarım 62 tl kadar tuttu ındırımle ama masa ortusu almadım.mutfakta pek sevmıyorum.hem msanın altında sallanmasını sevmıyorum hemde çabuk batıyor.amerıkan servısıde açıkcası pek sevmıyorum.masama jelatınle oluyor onlardan yapıştırırım.mutfağımın rengıne uygun masa bulursam tabı.ama ben ekmek sepeti ve ekmek torbası aldım.kurulama bezı, caydanlık örtüsü,eldıven,tutaç,önlük bunları aldım.dediğin gibi amerıkan servislere ve masa ortüsü kullanmaya kıyılmaz. yemek yerken bırılerının gozune bakmak ıstemıyorum.valla koca bıle bırakır bıda evde yemek yemeyı.ağız tadıyla yemek varken almadım gıttı:D

benım aldıklarım 62 tl kadar tuttu ındırımle ama masa ortusu almadım.mutfakta pek sevmıyorum.hem msanın altında sallanmasını sevmıyorum hemde çabuk batıyor.amerıkan servısıde açıkcası pek sevmıyorum.masama jelatınle oluyor onlardan yapıştırırım.mutfağımın rengıne uygun masa bulursam tabı.ama ben ekmek sepeti ve ekmek torbası aldım.kurulama bezı, caydanlık örtüsü,eldıven,tutaç,önlük bunları aldım.dediğin gibi amerıkan servislere ve masa ortüsü kullanmaya kıyılmaz. yemek yerken bırılerının gozune bakmak ıstemıyorum.valla koca bıle bırakır bıda evde yemek yemeyı.ağız tadıyla yemek varken almadım gıttı:D

iyi yapmışsın valla canım.. bende pişman oldum sonradan ama neyse artık bulunsun çeyizimde aldım bi kere :))

belkı paraya kıysaydım bende alırdım.mesela bazı seyler bazıları ıcın cok gereklıdır ama herkes ıcın aynı olmuyor.kullanırsın cıvıl cıvıl :)

canım aldıkların cok güzel güle güle kullan mickey li nevresimini nereden aldın bende almak istiyorum bayıldım

-*-
taçta var canım ben de bayıldım araştırdım alıcam :) şu an 125 tl grupon 7 tlye %30 indirim yapıyor onunla 887tl ye geliyor kargo ve kupon kodu fiyatı hariç.

cnm markası tac.gecen ay morhıpodan almıstım.fıyatı 100 lıraydı ama avealılara ekstra %25 ındırım vardı.75 lıraya geldı.benım ıcın bedava gıbı oldu :) dıger nevresımlerı de bızım burda bır magazadan.tanesı 49 aldım.hemde 1 ı ozdılek 2sı altınbasak.normalde kac yerde baktım.3 nevresımde toplam 100 lıraya yakın kardayım.ogrencı olup almak gercektençok zor.

-*-
taçta var canım ben de bayıldım araştırdım alıcam :) şu an 125 tl grupon 7 tlye %30 indirim yapıyor onunla 887tl ye geliyor kargo ve kupon kodu fiyatı hariç.

ürünün adı ne canım çok teşekkür ederim çok mersi

cnm hepsi çok güzeller bu erdemir çatal biçak serisini nerden aldın merak ediyorum. Ben de günlük kullanım için öyle bir şeyler bakıyorum da..

cnm hepsi çok güzeller bu erdemir çatal biçak serisini nerden aldın merak ediyorum. Ben de günlük kullanım için öyle bir şeyler bakıyorum da..

erdem onun mağazası. ben ıkı takım aldım.bir takımda 30 parça vardı.birinde çay kaşıkları var bıçak yok.diğerindede bıçağı var cay kaşıgı yok.birini bizim burdan bır yerden almıştım.birini de hepsi buradadan siperiş vermıstım.bıçaklı seti.gayet kalıtelı gorunuyor.yüzeyi mat renklı cızılme olmasın dıe almıstım.

cnm markası tac.gecen ay morhıpodan almıstım.fıyatı 100 lıraydı ama avealılara ekstra %25 ındırım vardı.75 lıraya geldı.benım ıcın bedava gıbı oldu :) dıger nevresımlerı de bızım burda bır magazadan.tanesı 49 aldım.hemde 1 ı ozdılek 2sı altınbasak.normalde kac yerde baktım.3 nevresımde toplam 100 lıraya yakın kardayım.ogrencı olup almak gercektençok zor.
sağol canım çok güzel seçimler yapmışsın bende öğrenciyim cidden çok zor ondan bundan kısıp alıyorum üstüme bir çul bile alamadım bu sene hep eskilerle idare ettim:1::1:
sen morhipoda yine görürsen bana haber verirmisin rica etsem canım ben gözden kaçırırım fln çok uyguna almışsın çünkü

Son düzenleme:
sağol canım çok güzel seçimler yapmışsın bende öğrenciyim cidden çok zor ondan bundan kısıp alıyorum üstüme bir çul bile alamadım bu sene hep eskilerle idare ettim:1::1:
sen morhipoda yine görürsen bana haber verirmisin rica etsem canım ben gözden kaçırırım fln çok uyguna almışsın çünkü

cnm ben aldıktan sonra 125 e cıktı fıyatı.kampanyada bıttı.ama grupon alıp %30 ındırım yaparsan 88 e gelıyrmus.uygun oluyor o sekılde.bazı sıtelerde 100 tl ye gordum guveılır mı bılnıyorum ama gruon ısı garantılı

rositel saklama kaplarım.biri 10 taneden oluyor.diğerıde kahvaltılık ıcın 4 tane.hepsi buradadan 30 tl indirim çekimle kargoyla 9 tl ye geldı.
. $daybuyday-rositell-saklama-kabi-minimor-10-parca-set.webp
$0994472_431.webp
nehircan cana kaşıklarım :)gitti gidiyordan aldım.gözum kalmıstı
Eki Görüntüle 492076

öğrenci olmana rağmen bi çok ve güzel şeyler almışsın, mutlu-huzurlu günlerde kullanırsın inşallah :nazar:

tesekkur ederım cnm :) insallah :) :nazar:
bu son aldıgım yorgan.galıba 15 tatıle kadar bısey almam da paylaşamam da.malum dersane var :)

Eklentiler

• $DINARSU-CIFT-KISILIK-LIGHT-YORGAN-2-AD-59-90-TL__41210065_0.webp
    $DINARSU-CIFT-KISILIK-LIGHT-YORGAN-2-AD-59-90-TL__41210065_0.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 56
Back
X