bunlarda benım çeyizlerim :):)

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.hepsinin kendim beğeniyorum.annemde sağolsun hep bana bırakıyor.kendi seçimlerinden kolay kolay vazgecmem.bakalım :Dallah kullanmayı nasıp etsin hepimize
.ama kahvaltı takımını almayı düşünmüyorum.kendim parça parça alıyorum.çevremdekilere soruyorum boş yere almayın diyorlar.bir kere o porslen çaydanlığı kullananı grmedim.çay ince belli bardakla içiliyor genellikle.ayrıca takım 6 kişilik.benim ailem kalabalık olcak. o yüzden eksikleri parça parça alıyorum.2 tane günlük yemek takımım var.birinin servis tabaklarını kullanırım.aynı renklerde diğer aksesuarları yapmaya çalışıyorum.sizce nasıl olur ???

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.hepsinin kendim beğeniyorum.annemde sağolsun hep bana bırakıyor.kendi seçimlerinden kolay kolay vazgecmem.bakalım :Dallah kullanmayı nasıp etsin hepimize
.ama kahvaltı takımını almayı düşünmüyorum.kendim parça parça alıyorum.çevremdekilere soruyorum boş yere almayın diyorlar.bir kere o porslen çaydanlığı kullananı grmedim.çay ince belli bardakla içiliyor genellikle.ayrıca takım 6 kişilik.benim ailem kalabalık olcak. o yüzden eksikleri parça parça alıyorum.2 tane günlük yemek takımım var.birinin servis tabaklarını kullanırım.aynı renklerde diğer aksesuarları yapmaya çalışıyorum.sizce nasıl olur ???

bence bir tanede olsa kahvaltı takımın bulunmalı :) 6 kişilik oluyor zaten kahvaltı takımları , ben ekstra birde çay takımı alıcam

nevresimin renkleri ne güzelmiş öyle..umarım böyle de renkli bir hayatın olur sevdiğinle...ya heryerde fiyatlar çok farklı oluyo bu çeyiz alışverişinde ve okadar çok site var ki..ne nerde ne kadar insanın kafası karışıyo..bitanecik yer olsa ..orasıda en uygun olsa..:( insan şaşırıveriyo walla

Çeyizlerinin hepsi çok şirin güle güle kullan inşallah :)
Yannıs Mickey Mouse lu nevresim takıma ayrıca bittimmm nerden aldınnnn bende istiyorummmmmm :))

öğrenci olmana rağmen ve sadece kendi imkanlarınla bu cicileri aldığın için seni tebrik ederim canım hepsi çok güzel özellikle mikili nevresimine bayıldım:nazar:

teşekkür ederim busean ve kansu :) insallah sizlerde güle güle kullanırsınız mutlulukla.
kansu, öğrenci olunca biraz zor oluyor ama az az alınca her ay 1 yada 2 ürün alınca oluyor.insallah bitirmek nasıp olur :)

maşallahh öğrencisin ve bir sürü şey almışsın canımm..:nazar:
hepsi çok güzellerr güle güle güzel günlerde kullan.. :16:

çok sağolun arkadaşlar :) .allah herkese ve banada mutlu bir evlilik nasip etsin. henuz nişanlı değilim ama 1,5-2 seneye evlenmeyi düşünüyorum.insallah yetişir herşey.şimdi yaz tatılı diye rahat alıyorum.bakalım kısın nolcak :)

bunlarıda bugun netten aldım :) korkmaz caydanlıklardan 1 tane midi günlük kullanım ıcın 1 tanede misafir için maksi aldım.
tefal teflon tava ve karnıyarık tenceresini ise so tasty serisinden ama aldıktan sonra farkettım bej rengıymış. :( nasılsa 28 cm lik aldım heralde çok yanma olmaz kenarlarında.

Eklentiler

• $37727854_tn30_0.webp
    $37727854_tn30_0.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $Btava20.webp
    $Btava20.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $Resim_1340965549.webp
    $Resim_1340965549.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 53
korkmaz sosluğum ve cezve takımım.kurulama bezlerim.schaffer kepçe seti. ilk defa çok beğandığım yatak ortusu aldım sonunda.yenı evlıyken degıl her zaman kullanabıleceğim bir tarzdaçok kabarık değil.::):):)

Eklentiler

• $1_592980.webp
    $1_592980.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $KORKMAff~1.webp
    $KORKMAff~1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $havlu_O0hl8.webp
    $havlu_O0hl8.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Kurulama%20bezleri%2045x45%205&&-25825142.webp
    $Kurulama%20bezleri%2045x45%205&&-25825142.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $120820121204.webp
    $120820121204.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $WB-SCH~1.webp
    $WB-SCH~1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
ve bunlarda yeni aldıklarım ama henuz elime gecmedı:)englısh home kutularım.magazada hıç kutu kalmamıs.netten sıparış verdım. $5ab8d515-da12-48e0-9897-66cf6b6f5381.webp

markafonıden aldım ınsallah kırık gelmez.hepsi toplam 25 tl ye mal oldu. 18 parça çay seti ,6 viski 6 mesrubat bardağı,6 sıyah 6 beyaz kahve yanı su bardağı
$PASABAHCE-12-PARCA-TRIUMPH-SET-P41610-20__60998614_1.webp$vipdukkan-12-li--kahve-yani-su-bardagi---6-siyah-6-beyaz.webp$vipdukkan-18-parca-aida-cay-seti.webp

zaten kurulama bezlerını mutfakta uzun bır askılık alıp takcam.kullanmaya kıyamam.bir sürü kurulama bezı aldım.tam pamukklu bazıları o kadar değil.önlüğü zaten pek kullanmayı sevmem.:) ustumu batırmak yemek yaparken.onun dısında caydanlık ortüsü batarsa yıkarız gecer. :):)bizden kıymetlı değil yaa

Back
X