• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benden olsun :))

Çeyizlerin çok güzelmiş canım.Hepsini iyi günlerde kullan:29:
Siyah beyaz tablo saatine bayıldım, markafonide satılıyordu yanlış görmediysem, bende istiyorum ondan:98:
Çeyiz sandığını ne kadara aldın canım:16:

Çeyizlerin çok güzelmiş canım.Hepsini iyi günlerde kullan:29:
Siyah beyaz tablo saatine bayıldım, markafonide satılıyordu yanlış görmediysem, bende istiyorum ondan:98:
Çeyiz sandığını ne kadara aldın canım:16:

teşekkürler canım saati nişanlım aldı onun zevki geçen hafta geldi hatta,sandığı internetten sipariş verdim canım 255'e aldık düşünürsen çok güzel gerçekten kaliteli...şimdi içini doldurmaya başladık :1:

teşekkürler canım saati nişanlım aldı onun zevki geçen hafta geldi hatta,sandığı internetten sipariş verdim canım 255'e aldık düşünürsen çok güzel gerçekten kaliteli...şimdi içini doldurmaya başladık :1:

Tekrardan hayırlı olsun canım. Peki sandığın içi geniş mi? hani örtüler, danteller, havlular için yeterlimi:78:

Tekrardan hayırlı olsun canım. Peki sandığın içi geniş mi? hani örtüler, danteller, havlular için yeterlimi:78:

92cm uzunluğu,60cm genişliği,55cm derinliği var bence yeter yani çok dantelim yok havlu,seccade baş örtüsü falan koycam,şu klasik ahşap sandıklardan gözle görünür bi küçüklüğü yok yani hem oda içinde de kullanılır diğerinden alıp kilere kaldırmaktansa bunu almayı tercih ettim...

canım güle güle kullann.saatlerimiz aynı sendemi markafoniden aldın. bende çeyiz sandığımı senin gibi alıcam şu oymalı sandıkları sevmiyorum ben..

arkadaşlar ne kdr cok nevresim yatak örtüüsü felan almşsınız ben bu kdr almadım sizin oralarda yatak odasını kız evimi yapıo

canım güle güle kullann.saatlerimiz aynı sendemi markafoniden aldın. bende çeyiz sandığımı senin gibi alıcam şu oymalı sandıkları sevmiyorum ben..

evet canım nişanlım markafoniden sipariş vermiş geçen hafta geçti elime küçük boyuda var...sandıktan çok memnunum iyi ki almışım dedim yani...:1:

arkadaşlar ne kdr cok nevresim yatak örtüüsü felan almşsınız ben bu kdr almadım sizin oralarda yatak odasını kız evimi yapıo

mobilyalar değilde yatak örtüsü nevresim salon örtüleri falan bunları hep kız tarafı yapar,aldığım çok bişe yokki 4 tane ç.k nevresim 3t.k. nevresim uyku seti battaniye, pike takımları falan....:1::1:

Ne güzel detaylar var, cok hos.. Nevresim secimlerin cok zevkli..
Güle güle kullanin..:nazar:

Back
X