• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benden olsun :))

ne kadar cok nevresimin var mış öle yatak örtün de 2 tane mi ne :53:

yok canım 1 tane yatak örtüm var 2 kere yüklemişim resimleri :1: nevresim çok değil aslında 3ç.k. 3t.k. nevresim var bi uyku seti 3ç.k pike 2 t.k pike 1er de battaniye var ablam ve annemde de o kadar var yetiyomuş ne çok ne azmış idealmiş annemin yalancısıyım bazı arkadaşlar gibi nevresim hastası falan değilim yani:1::1::1::1:

bunlarda son aldıklarım....

$27.054.1686.000201t3.webp$46_1.webp$39057_kucuk.webp$747707_1.webp$nehir-nokta-cay-tepsi-mb79568_1147210_r1.webp

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 81
canım yemek takımın bardak takımın ve çatal bıçak setin benim istediğim modellerdi. ama annemi ikna edememiştim almaya. güle güle kullan canım.

canım yemek takımın bardak takımın ve çatal bıçak setin benim istediğim modellerdi. ama annemi ikna edememiştim almaya. güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım daha kullanmadım ama çok severek aldım...anneni neden ikna edemedin canım merak ettim...

Yeni aldıklarınız da hayırlı olsun bu arada ilk sayfadaki sürahi ve bardaklar çok tatlı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Back
X