bunlarda benden olsun :))

canım çeyizlerini çok beğendim..çok iyi günlerde kullan inşallah..bir de sana üzeri fil desenli kavanozları nerden aldığını sorabilir miyim canım?

canım çeyizlerini çok beğendim..çok iyi günlerde kullan inşallah..bir de sana üzeri fil desenli kavanozları nerden aldığını sorabilir miyim canım?

teşekkür ederim,kavanozları gittigidiyordan aldım fiyatı da 38liraydı galiba ama çok sevdim ben çok tatlılar...

ay arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sayenizde çeyizimi bir kez daha sevdim çok sağolun...

canım çok güzelmiş çeyizin güle güle kullan hepsini ama ben özellikle siyah 4 lü kavanozlarını çok beğendim nereden aldığını öğrenebilirmiyim ? çok güzellllmiş..

canım çok güzelmiş çeyizin güle güle kullan hepsini ama ben özellikle siyah 4 lü kavanozlarını çok beğendim nereden aldığını öğrenebilirmiyim ? çok güzellllmiş..

canım teşekkür ederim,gittigidiyordan aldım şu an hala satışı var 38lira ve gerçekten güzeller...

canım güle güle kullan çok güzel aldıkların.ilk resimlerde kırmızı paşabahçe pasta setini nerden kaça aldın acdba bedne siyahı var ama bardak ve şekerliği yok sen set olarakmı aldın.bide masa örtülerin marka fiyatrlarını yazarsan çok sevinirim.güzel günlerde kullan inşallah çok güzeller.

Çok güzel hepsi. Güle güle kullanın inşallah :)
Sandığı hangi siteden aldınız acaba? Tam adres vermeden söyleyebilir misiniz ?

teşekkürler canım paşabahçe setini büyük bi yerel marketten aldım migros gibi yani 26 liraya almıştım,masa örtülerini ben almadım annem aldı ama özel günlük olanı yemek takımı aldığı yerden almış 180 tl ama peçeteliği yüzüğü falan içinde,mutfak örtüsünü de bi çeyizlik satan mağazalar olur ya ordan 80e almış,diğer salon örtümü de beyaz boncuklu olan kapıya gelen bohçacıdan almıştım 50 tl ye yani bilindik marka değil hiçbiri...

Çok güzel hepsi. Güle güle kullanın inşallah :)
Sandığı hangi siteden aldınız acaba? Tam adres vermeden söyleyebilir misiniz ?

sandığı google'a kapitone sandık yazdım ilk çıkan linki tıkladım sandığı beğendim ve aldım...kısa sürede de geldi... bazıları güven sorunu yaşıyo netten alışverişte ama ben alışık olduğum için önüme gelen heryerden alışveriş yapıyorum,ama sandık gerçekten kaliteli...

Ben alışveriş konusunda bilindik sitelerden öteye gidemedim henüz :)
Cevabınız için teşekkürler. Güle güle kullanın tekrar.

sağol cvp verdiğin için tam adres vererek yazacağıma tam adres vermeden yazmışım :)) bugün gidip migrosa bakayım .güle güle kullan hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…