Merhaba Arkadaşlar hamilelik sürecinde yedigin şeylerden oluşan lekeler ile olan yorumları okudum ve şunu söylemek istiyorum insan bu tarz şeyleri duyunca inanması zorgele bilir hurafe batıl inanç vs vs diye düşüne biliriz Ama bunların gercekci olduguna hepimizde inanmalıyız ve buna göre tedbirimizi almalıyız diye düşünüyorum hiç bir şeyi riske etmemek gerekli hele hele leke olayını yabana atmamak gerektigini düşünüyorum ve sizler ile yaşanmış olan olayları bire bir şahit olduğum durumumu paylaşmak istedim.
Annem bana hamileyken çiger yiyip yengem ile beraber sırtına sürmüş ve sırtımda sağ kürek kemiğimde ciger lekesi var, Diyer bir olay ise görümcem oğluna hamileyken zeytin yedi ve denemesine kalcasının üstüne parmak ucu ile dokundu ve dogumundan sonra ılk baktıgımız yer orası oldu ve leke tam dokundugu yerde idi, Alt komsum ise aynı şekilde zeytın yiyip topugunun altını ellemiş idi ondada aynı sonuç ve ben bunun hurafe olduguna ınanmayanlardanım sizlerde bu hurafe batıl inanç sözlerine kanıpta elınızi yüzünüze gözünüze sürmemeye özen gösterip dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. TEŞEKKÜRLER.:teytey: