- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kesinlikle öyle dizilerde filmlerde evlilik dışı ilişkiler gayrimeşru çocuklar doğal karşılandı hep . Normal gibi gösterildi . Kavak yelleri , yaprak Dökümü , Aşkı memnu hem kim kime dum duma diziler bozdu toplumun ahlakınıCanım ben büsbütün çocukları da suçlu bulmuyorum.Bu ülkede yalan rüzgarı dizisi 16 17 sene aralıksız gösterildi örneğin.Halamın favorisiydi hatırlıyorum.Orada genç bir kadın kayınpederinden hamile kalmış falan filan.O rolü oynayan genç oyuncu demiş ki,hamilelik yüzünden rolde düzenlemeye gidildi.Dizide de hamile olacaktım,fakat kimden diye öğrenince şok yaşadım.Bunları ve daha sonra çıkan benzerlerinin içine doğdu çocuklarımızO diziler bizde izlenmedi hiç,fakat toplum buna alıştı,kanıksadı.Ana baba iyi yetiştirsin evet,fakat diğer dış faktörlerin yanında ana baba yüzde kaç kalıyor ki
Bence siz bunu yengenize, olmazsa abinize anlatın. Yengeniz böyle şeyleri umursamayacak birisi mi?Yengeme önce bunu anlatmak Lazım aslında ama da
Yengem pasif karakterde birisi umursasa bile Asla gidip kendi kızını savunmazBence siz bunu yengenize, olmazsa abinize anlatın. Yengeniz böyle şeyleri umursamayacak birisi mi?
Yeğenim annesine o kızla arkadaşlık etmek istemiyorum dediğinde annesi doğrudan ama onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular deyip yeğenime kısıyormuşBen doğrudan her iki anneye de anlatırım. Bu kızın annesi de normal değil pek, arkadaşlıkları da devam etmese de olur ...
Haydaaaaa.... ben kızı takdir ettim çok karakterli, ama anne böyle olursa kıza da yazık olur..Yeğenim annesine o kızla arkadaşlık etmek istemiyorum dediğinde annesi doğrudan ama onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular deyip yeğenime kısıyormuş
+1 size katılıyorum.Ben doğrudan her iki anneye de anlatırım. Bu kızın annesi de normal değil pek, arkadaşlıkları da devam etmese de olur ...
Ben annesiyle insanca Konuşmak isterim aslında ama beni de yanlış anlayacağına eminim ve de yeğenimin anlattığını hemen gidip annesine yetiştirdi konumuna da düşmek istemiyorum . Çocuk için de üzüldüm yazık arada kalmışHaydaaaaa.... ben kızı takdir ettim çok karakterli, ama anne böyle olursa kıza da yazık olur..
Yengemle konuştuğumda muhtemelen beni ters anlayacak diğer kadın da pek laftan anlayan biri değil ama konuşacağım yengemle
Mecbur görüşüyor zaten çünkü aileler görüştüğü için hep onlara geliyorlar arkadaşlık yapmak istemiyor yapmadığı zaman da Kızın annesi yeğenime satasıyormuşGorusmeye devam etsin ama samimi olmasin yani. Arkadasinin yanlis yaptigini idrak edecek kadar akli basinda belli ki. Kendini korumayi da bilir.
O yüzden izlememek gerekiyor bakın bu işler arz talep meselesidir herkes aşkı memnu yüzde eleştiriyor ama dizi rekorlar kırıyordu böyle yapımlar istemiyorsanız izlemeyinKesinlikle öyle dizilerde filmlerde evlilik dışı ilişkiler gayrimeşru çocuklar doğal karşılandı hep . Normal gibi gösterildi . Kavak yelleri , yaprak Dökümü , Aşkı memnu hem kim kime dum duma diziler bozdu toplumun ahlakını
Şu çocukların meselelerine dahil olan tiplere bayılıyorumKız annesine bşy söylememiş ilk başta . Daha sonra diğer kız annesine söyleyince o Kızın annesi yeğenimin annesine senin Kızın benim kızıma tavır yapamaz gibi konuşmuş .
Sormayın bendeŞu çocukların meselelerine dahil olan tiplere bayılıyorum
Siz destek olun en azından bence. Uzak dursun. Annesine de söylemesi yönünde tavsiye verin. Böyle bir durumda hala onunla görüş derse de pes ona ..Ben annesiyle insanca Konuşmak isterim aslında ama beni de yanlış anlayacağına eminim ve de yeğenimin anlattığını hemen gidip annesine yetiştirdi konumuna da düşmek istemiyorum . Çocuk için de üzüldüm yazık arada kalmış
Bizim halkımız biraz böyle malesef hem eleştirir hem izlerO yüzden izlememek gerekiyor bakın bu işler arz talep meselesidir herkes aşkı memnu yüzde eleştiriyor ama dizi rekorlar kırıyordu böyle yapımlar istemiyorsanız izlemeyin
Ne yapabilirim diye sordu annene anlayalım canım dedim o kız da ailemize asla söyleme yoksa seni kötü bilmezler beni bilirler söyleme diyormuşSiz destek olun en azından bence. Uzak dursun. Annesine de söylemesi yönünde tavsiye verin. Böyle bir durumda hala onunla görüş derse de pes ona ..
O zaman bağırmasınlar Türk örf adetlerine aykırı diye çocuklara zaten televizyon izletilmezBizim halkımız biraz böyle malesef hem eleştirir hem izler
Şimdiki çocuklar Herşeyden haberdar ya . O kız daha neler neler Demiş bizim yeğen sadece bu sözden değil baska sözlerinden de rahatsız olmuşO zaman bağırmasınlar Türk örf adetlerine aykırı diye çocuklara zaten televizyon izletilmez
Bence söylemeyin eve geldiklerinde az muhabbetleri olur ayrıca size tavsiyem asla yeğenim çocuğum yapmaz yanılgısına düşmeyinNe yapabilirim diye sordu annene anlayalım canım dedim o kız da ailemize asla söyleme yoksa seni kötü bilmezler beni bilirler söyleme diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?