Bunlar da benim mobilyalarım :)

718812guzide_klasik_koltuk_takimi_o.jpg

755138hanedan_koltuk_takimi_yeni_o.jpg

bunları da attaque nın eklediği tarzda yeni buldum belki size de fikir olur

bunlar benim salon koltuk takımım yeni aldık beğenirsen eğer sana adresini verebilirim

Bak mirmir, burcuslm' un aldığı koltuk takımı senin yemek odana çok uyumlu. Ayaklarına dikkat et bak, birde düğme yerleri taşlı, deri kumaş karışık. Senin istediğin gibi hem modern hemde biraz klasik. Halında ve salon örtü takımlarında abartıya kaçmayacak şekilde mor kullanırsan çok şık olur. Nacizane fikir işte..opuyorumnanaktan

bunlar benim salon koltuk takımım yeni aldık beğenirsen eğer sana adresini verebilirim

Oturma odası koltuğun çok güzel cnm ,salon mobilyalarınıda beğendim.

Bu arkadaşımızın eklediği koltuklar tek kelimeyle harika olur,bence hemen gidip alın kaçırmayın.Mor yaptırırsan çok daha uyumlu olacaktır.

Şimdiden mutluluklar cnm

salon takımını çok begendim harika tam benim tarzım burcuslm nin aldığı koltuk takımlarından alabilir kırlent renklerini mor yaptırttırıp perde ve 1-2 aksesuarda moru kullanırsan harika olur.

ibaş mobilyada yemek takımına uygun çok güzel koltuklar var sanki birebir uyucak gibi sitesine bakarsan bana hak vericeksin .

yemek takımı çok gösterişli evin nasıl bu mobilya için merak ettim doğrusu ama köşe takımına bayuıldım bende istiyorum alacağım inş. canım güle güle kullan..

X