bunlar da benim çeyizlerriim .)

çay makinasının aynısından bende aldım :) hepsi çok güzeller güle güle kullan :)

Horoz takımna bayıldım güle güle kullan çok country görünüyolar :KK16:
teşekkür ederim tatlım :):)
çay makinasının aynısından bende aldım :) hepsi çok güzeller güle güle kullan :)
çok teşekkür ederim güle güle kullanalım o zamansa :)

yeni ciciler
magnetlerim

duvar askısı

3 tane aldığım tereyağ saklama kabı

servis tabağı

veeee 2 aydır aramadığım yer kalmayan ama sonunda bulduğumm cemile savon banyo setimmmm
çöp kovası

tuvalet fırçası

küvet havluluk

banyo seti

canim aldiklarin cokk guzel magnetlerine bayildim :KK16: gule gule askla kullan :KK16:

canım banyo setine bayıldım çok şeker diğerleride çok güzel güle güle aşkla kullan

helennnnn evinin adresini ver gelip çeyizciklerini kaçiricimmmmmmmm:KK53::KK53: bayıldım yine aldıklarına çook tatlılarr

helennn son aldıklarına da bayıldımmm, güle güle kullan canımm :KK16:

canim aldiklarin cokk guzel magnetlerine bayildim :KK16: gule gule askla kullan :KK16:
teşekkür ederim canımmm inşallahh :)
canım banyo setine bayıldım çok şeker diğerleride çok güzel güle güle aşkla kullan
ayşegülcüm çok teşekkür ederim aminn :)
Canım çok şirin ama bunlar:KK16: Güle güle kullan..
fiticim begenmene çok sevindim teşekkür ederim tatlım
helennnnn evinin adresini ver gelip çeyizciklerini kaçiricimmmmmmmm:KK53::KK53: bayıldım yine aldıklarına çook tatlılarr
ahahah :)çok hoşsun canım yaa ama kaçıramazsın evimizde köpeciğimiz var,biraz sıkıntı olur yani :):)
helennn son aldıklarına da bayıldımmm, güle güle kullan canımm :KK16:
özlemcim seni buralarda görmek güzel :KK66: çok teşekkür ederim canım
bnde bayıldım valla son aldıklarına harikalar :nazar::KK16:
teşekkür ederim gözdecim :):)
ve kaç zamandır beklediğim ferforjelerrrrrrr,siteye daha konmamış bende resmini kendim çektim kızlar :)

toplu hali

peçetelik

kurabiyelik

annemle bayılarak aldığımız ayna

iyiki beklemişim dedirten takılık :)

ayna ve takılık

yemek takımıma uygun olur diye düşündüğüm peçeteler

3.günlük kullanmak için yatak örtüm..bu rengi kaçırdığım için çok üzülmüştüm ama sonunda gelmişşş :)

teşekkür ederim canımmm inşallahh :)

ayşegülcüm çok teşekkür ederim aminn :)

fiticim begenmene çok sevindim teşekkür ederim tatlım

ahahah :)çok hoşsun canım yaa ama kaçıramazsın evimizde köpeciğimiz var,biraz sıkıntı olur yani :):)

özlemcim seni buralarda görmek güzel :KK66: çok teşekkür ederim canım

teşekkür ederim gözdecim :):)
ve kaç zamandır beklediğim ferforjelerrrrrrr,siteye daha konmamış bende resmini kendim çektim kızlar :)

toplu hali

peçetelik

kurabiyelik

annemle bayılarak aldığımız ayna

iyiki beklemişim dedirten takılık :)

ayna ve takılık

yemek takımıma uygun olur diye düşündüğüm peçeteler

3.günlük kullanmak için yatak örtüm..bu rengi kaçırdığım için çok üzülmüştüm ama sonunda gelmişşş :)

canim bunlarin fiyatlari ne acaba tek tek sorsam cokmu sey sormus olurum :KK16:

bunları peşin aldım canım peşin fiyatlarını söylicem..
takılık 19.90
ferforje kurabiyelik 42.90
ayna 34.90
peçetelik 16.90
peçeteler 4.90
yatak örtüsü 189.90
toplamda 309.40 canım

helencim merhaba :KK3:
topiğini geç farkettim ama iyi ki farketmişim :) tarzını çok seviyorum çünkü aynı tarzda evimiz olacak :KK16: :KK1: çeyizlerimizin büyük bi parçası aynı veya yakın seçimler olmuş... hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim :nazar:
loadedgunın da çeyiz topiğini takip ediyorum, o da çok zevkliii :nazar:
şu son english home çıkarması harika olmuş ayrıca :KK34:

canım güle güle kullan yeni cicilerini hepsi birbirinden güzel o peçetelikten bende istiyorum ama bakalım bana denk gelicek mi:)

takılık 19.90
ayna 34.90
peçetelik 16.90
peçeteler 4.90
yatak örtüsü 189.90
toplamda 309.40 canım

canım teşekkür ederimm ama biraz indirime girsinler :KK1: yatak örtüsünde benimde gözüm var ama tam karar veremedim :KK50: diğer ferforjeleride beğendim fakat renkleri krem rengi o yüzden almak istemiyorum mail attım english home a yakında satışa girecek dedi bakalım bekliyorum hala :KK1: ama sennn güle gülee kullan tatlım tekrardan hepsi çok şık :KK16:

takılık 19.90
ayna 34.90
peçetelik 16.90
peçeteler 4.90
yatak örtüsü 189.90
toplamda 309.40 canım
Evet tuğçeye katılıyorum biraz indirime girsin çok geldi fiyatı ama harika bişey ve kesinlikle deger :)

helencim merhaba :KK3:
topiğini geç farkettim ama iyi ki farketmişim :) tarzını çok seviyorum çünkü aynı tarzda evimiz olacak :KK16: :KK1: çeyizlerimizin büyük bi parçası aynı veya yakın seçimler olmuş... hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim :nazar:
loadedgunın da çeyiz topiğini takip ediyorum, o da çok zevkliii :nazar:
şu son english home çıkarması harika olmuş ayrıca :KK34:
tatlımm çok teşekkür ederimmm :) amin inşallah güzel günlerde kullanalım ccilerimizi :) bende senin çeyizini merak ettim şimdi sen öyle deyince canım :) topik açmayı düşünmüyor musun tatlım ?
canım güle güle kullan yeni cicilerini hepsi birbirinden güzel o peçetelikten bende istiyorum ama bakalım bana denk gelicek mi:)
teşekkür ederim tatlım,inşallah denk gelir canım :)
canım teşekkür ederimm ama biraz indirime girsinler :KK1: yatak örtüsünde benimde gözüm var ama tam karar veremedim :KK50: diğer ferforjeleride beğendim fakat renkleri krem rengi o yüzden almak istemiyorum mail attım english home a yakında satışa girecek dedi bakalım bekliyorum hala :KK1: ama sennn güle gülee kullan tatlım tekrardan hepsi çok şık :KK16:
yatak örtüsünü aralık ayından beri arıyorum canım..yeni gelmiş mağazaya..benim daha ferforjelerim bitmedi canım.ayaklı mumluklar bide fenerler kaldı :) teşekkür ederim canım.
Evet tuğçeye katılıyorum biraz indirime girsin çok geldi fiyatı ama harika bişey ve kesinlikle deger :)

evet biraz tuzlu ama yaşadığım yer itibariyle english home a yeni gelen hemen anında bitiyor :) bende beklemeyi göze alamıyorum...

yeni cicilerim
3lü saklama kabı

Son düzenleme:
tatlımm çok teşekkür ederimmm :) amin inşallah güzel günlerde kullanalım ccilerimizi :) bende senin çeyizini merak ettim şimdi sen öyle deyince canım :) topik açmayı düşünmüyor musun tatlım ?

düğüne az kaldı artık evimde evimin fotograflarıyla birlikte çeker koyarım diye düşündüm canımm
:KK16:

X