Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım :):)Horoz takımna bayıldım güle güle kullan çok country görünüyolar
çok teşekkür ederim güle güle kullanalım o zamansa :)çay makinasının aynısından bende aldım :) hepsi çok güzeller güle güle kullan :)
teşekkür ederim canımmm inşallahh :)canim aldiklarin cokk guzel magnetlerine bayildim gule gule askla kullan
ayşegülcüm çok teşekkür ederim aminn :)canım banyo setine bayıldım çok şeker diğerleride çok güzel güle güle aşkla kullan
fiticim begenmene çok sevindim teşekkür ederim tatlımCanım çok şirin ama bunlar Güle güle kullan..
ahahah :)çok hoşsun canım yaa ama kaçıramazsın evimizde köpeciğimiz var,biraz sıkıntı olur yani :):)helennnnn evinin adresini ver gelip çeyizciklerini kaçiricimmmmmmmm bayıldım yine aldıklarına çook tatlılarr
özlemcim seni buralarda görmek güzel çok teşekkür ederim canımhelennn son aldıklarına da bayıldımmm, güle güle kullan canımm
teşekkür ederim gözdecim :):)bnde bayıldım valla son aldıklarına harikalar
teşekkür ederim canımmm inşallahh :)
ayşegülcüm çok teşekkür ederim aminn :)
fiticim begenmene çok sevindim teşekkür ederim tatlım
ahahah :)çok hoşsun canım yaa ama kaçıramazsın evimizde köpeciğimiz var,biraz sıkıntı olur yani :):)
özlemcim seni buralarda görmek güzel çok teşekkür ederim canım
teşekkür ederim gözdecim :):)
ve kaç zamandır beklediğim ferforjelerrrrrrr,siteye daha konmamış bende resmini kendim çektim kızlar :)
toplu hali
peçetelik
kurabiyelik
annemle bayılarak aldığımız ayna
iyiki beklemişim dedirten takılık :)
ayna ve takılık
yemek takımıma uygun olur diye düşündüğüm peçeteler
3.günlük kullanmak için yatak örtüm..bu rengi kaçırdığım için çok üzülmüştüm ama sonunda gelmişşş :)
bunları peşin aldım canım peşin fiyatlarını söylicem..
takılık 19.90
ferforje kurabiyelik 42.90
ayna 34.90
peçetelik 16.90
peçeteler 4.90
yatak örtüsü 189.90
toplamda 309.40 canım
Evet tuğçeye katılıyorum biraz indirime girsin çok geldi fiyatı ama harika bişey ve kesinlikle deger :)bunları peşin aldım canım peşin fiyatlarını söylicem..
takılık 19.90
ferforje kurabiyelik 42.90
ayna 34.90
peçetelik 16.90
peçeteler 4.90
yatak örtüsü 189.90
toplamda 309.40 canım
tatlımm çok teşekkür ederimmm :) amin inşallah güzel günlerde kullanalım ccilerimizi :) bende senin çeyizini merak ettim şimdi sen öyle deyince canım :) topik açmayı düşünmüyor musun tatlım ?helencim merhaba
topiğini geç farkettim ama iyi ki farketmişim :) tarzını çok seviyorum çünkü aynı tarzda evimiz olacak çeyizlerimizin büyük bi parçası aynı veya yakın seçimler olmuş... hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
loadedgunın da çeyiz topiğini takip ediyorum, o da çok zevkliii
şu son english home çıkarması harika olmuş ayrıca
teşekkür ederim tatlım,inşallah denk gelir canım :)canım güle güle kullan yeni cicilerini hepsi birbirinden güzel o peçetelikten bende istiyorum ama bakalım bana denk gelicek mi:)
yatak örtüsünü aralık ayından beri arıyorum canım..yeni gelmiş mağazaya..benim daha ferforjelerim bitmedi canım.ayaklı mumluklar bide fenerler kaldı :) teşekkür ederim canım.canım teşekkür ederimm ama biraz indirime girsinler yatak örtüsünde benimde gözüm var ama tam karar veremedim diğer ferforjeleride beğendim fakat renkleri krem rengi o yüzden almak istemiyorum mail attım english home a yakında satışa girecek dedi bakalım bekliyorum hala ama sennn güle gülee kullan tatlım tekrardan hepsi çok şık
Evet tuğçeye katılıyorum biraz indirime girsin çok geldi fiyatı ama harika bişey ve kesinlikle deger :)
tatlımm çok teşekkür ederimmm :) amin inşallah güzel günlerde kullanalım ccilerimizi :) bende senin çeyizini merak ettim şimdi sen öyle deyince canım :) topik açmayı düşünmüyor musun tatlım ?