BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Kızlar bambum ürünleri geldi. Peynir saklama kabını hiç beğenmedim ben üst kısmını cam zannediyordum kalitesiz ucuz bir plastik çıktı. Kullanmayı düşünmüyorum.

Ahşap olarak kalitesi çok güzel tepsilerini ve şekerliğini çok beğendim ama böyle kapaklı şeyleri iyi değil sanırım.

Sizide uyarayım dedim kalitesiz bir plastikten oluşuyor üst kısmı alacaklara duyurulur :)

Yaa bende peynir kutusunu beğenmiştim alayım mı diyecektim iyi oldu okuduğum
Keyif tepsinize bayıldıım. Güzel günlerde keyifle huzurla kullanın
Bana tantitoniden hediye gelmişti yoksa kesin bambum alırdım

Yaa bende peynir kutusunu beğenmiştim alayım mı diyecektim iyi oldu okuduğum
Keyif tepsinize bayıldıım. Güzel günlerde keyifle huzurla kullanın
Bana tantitoniden hediye gelmişti yoksa kesin bambum alırdım

Peynir kabı hiç güzel değil kuzum alma vallahi beğenmezsin çünkü eminim. İyiki pahalı bişey diil kafamı duvarlara vururdum sonra :))
Tupperdan sipariş verdim peynir kabını en mantıklısı o geldi artık napim. Tuppera bulaşmayı hiç düşünmüyordm ama 2 kere fiyaskodan sonra mecbur kaldm :) Kurumuş peynirden nefret ediyorm artk onda saklarım.

Harika en begendigin ceyiz oldu simdiye kadar markalar ozellikle cok iyi utu ve supurge secimin de oyle ... allah agiz tadiyla oturtsun

Amortisörlü kapak 20 lt mutfak çöp kovamız

Korkmaz mutfak tartımız

Salata ve ızgara maşamız

Tefal fırın tutacağı ve fırça

Meyve şekillendirici set ve bıçak bileyici

Mini dikiş seti

Porselen sahan

Primanova mutfak sıvı sabunluk

Çeyizlerinin hepsi çok güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın ben en çok ütü masası ,3 Esma'n küçük tencere takımınızı ve dikiş kurusunu beğendim

Hadi ya üzüldüm ben cam sanmıştım Migros'larda da var bambu ürünler Can'ım bir bak istersen

Çeyizlerinin hepsi çok güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın ben en çok ütü masası ,3 Esma'n küçük tencere takımınızı ve dikiş kurusunu beğendim

Amin canım. Teşekkür ederim

Ben de evimde primanova kullanıyorum tam set klozet kapağı ve banyo paspaslarım dahil çok memnun kaldım sizde memnun kalırsınız

Malesef plastik bende cam diye düşündm öyle aldm plastik oldğu aklmn ucundan bile geçmedi bambum ya güvendim işte kalitesiz bir plastik hemde.

Banyo setinide Çok araştırdım en iyi markanın primanova olduğunu öğrendim kullanıcı yorumlarından.
Tercihimi o yönde kullandım kaliteli oldukları dokununca belli oluyor zaten. İnşallah bende memnun kalırım.

Bu arada ütü masam ve çamaşır kurutmalığım kesinlikle tavsiye edilir ürün her ikiside ömürlük, ihtiyacın varsa bu markalardan yana yap tercihini canm.

Güle güle sağlıcakla kullan Can'ım evet ütü masası ihtiyacım var sizinkini çok beğendim bende ondan almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…