Kızlar bambum ürünleri geldi. Peynir saklama kabını hiç beğenmedim ben üst kısmını cam zannediyordum kalitesiz ucuz bir plastik çıktı. Kullanmayı düşünmüyorum.
Ahşap olarak kalitesi çok güzel tepsilerini ve şekerliğini çok beğendim ama böyle kapaklı şeyleri iyi değil sanırım.
Sizide uyarayım dedim kalitesiz bir plastikten oluşuyor üst kısmı alacaklara duyurulur :)
Yaa bende peynir kutusunu beğenmiştim alayım mı diyecektim iyi oldu okuduğum
Keyif tepsinize bayıldıım. Güzel günlerde keyifle huzurla kullanın
Bana tantitoniden hediye gelmişti yoksa kesin bambum alırdım
Harika en begendigin ceyiz oldu simdiye kadar markalar ozellikle cok iyi utu ve supurge secimin de oyle ... allah agiz tadiyla oturtsun
Tesekkurlerr
Çok güzel çeyizleriniz bayıldım ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Canım çeyiz için ne kadar bütçe ayırdın?
Hadi ya üzüldüm ben cam sanmıştım Migros'larda da var bambu ürünler Can'ım bir bak istersenKızlar bambum ürünleri geldi. Peynir saklama kabını hiç beğenmedim ben üst kısmını cam zannediyordum kalitesiz ucuz bir plastik çıktı. Kullanmayı düşünmüyorum.
Ahşap olarak kalitesi çok güzel tepsilerini ve şekerliğini çok beğendim ama böyle kapaklı şeyleri iyi değil sanırım.
Sizide uyarayım dedim kalitesiz bir plastikten oluşuyor üst kısmı alacaklara duyurulur :)
Ben de evimde primanova kullanıyorum tam set klozet kapağı ve banyo paspaslarım dahil çok memnun kaldım sizde memnun kalırsınız
Çeyizlerinin hepsi çok güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın ben en çok ütü masası ,3 Esma'n küçük tencere takımınızı ve dikiş kurusunu beğendim
Ben de evimde primanova kullanıyorum tam set klozet kapağı ve banyo paspaslarım dahil çok memnun kaldım sizde memnun kalırsınız
Güle güle sağlıcakla kullan Can'ım evet ütü masası ihtiyacım var sizinkini çok beğendim bende ondan almak istiyorumAmin canım. Teşekkür ederim
Malesef plastik bende cam diye düşündm öyle aldm plastik oldğu aklmn ucundan bile geçmedi bambum ya güvendim işte kalitesiz bir plastik hemde.
Banyo setinide Çok araştırdım en iyi markanın primanova olduğunu öğrendim kullanıcı yorumlarından.
Tercihimi o yönde kullandım kaliteli oldukları dokununca belli oluyor zaten. İnşallah bende memnun kalırım.
Bu arada ütü masam ve çamaşır kurutmalığım kesinlikle tavsiye edilir ürün her ikiside ömürlük, ihtiyacın varsa bu markalardan yana yap tercihini canm.