- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
Aynen kuzum ya güzel geçsin yeterkiiAhhh kuzum bir sürü yorumlar var titanic için amaannn olsun canım ya bi sonraki senede ona gidersin nolcak önemli olan balayımız güzel geçsin oteller sabit yerinde duruyor biz gitmek istedikten sonra oooo :))))
Adam&eve mümkün değil sadece havuz başı dansçılar bile yeterli çıldırmam için :)))
aynen öyle tatlım ne güzel açıklamışsınbizde o yüzden bulaşık makinesini özellikle Almanya üretimi aldık, çamaşır makinesi de satıcı gerek yok dediği için yerli üretim oldu ama aynen anlattığın sebepler dolayısıyla şans işte, o yüzden beğendiğimizi alalım gitsin
Aynen kuzum ya güzel geçsin yeterkii
Bi o güne kavuşalım da Allah'ın izniyle
O havuz başııı beni de çoookkkk etkilemişti
Yorumları okuduktan sonra aslaaaaa dedim katil olurumm
Odaları falan da bi değişikmiş galiba, ışık renk değiştiriyormuş falan filann
Evet odaları gerçekten çok güzel kuzum ama diğer olaylar beni soğuttu o otelden..
canım ne olayı varmış, otele bi bakayım dedim +16 yazıyor
Canimm bende seninle aynı düsünüyordum adam eve hakkında. Bir arkadasımız gectigimiz yaz balayını orda yaptılar video cekmisler birsürü izledik benim icim rahat suan canli gördüm onlar sayesinde .. ama keske otelde o danscılar olmasa iyi olurdu.. bide keske sadece ciftler alınsa. Bekarlar alınmasa aahh ahhO +16 eşimizle olsa yine iyi, genele açık bi +16
Canimm bende seninle aynı düsünüyordum adam eve hakkında. Bir arkadasımız gectigimiz yaz balayını orda yaptılar video cekmisler birsürü izledik benim icim rahat suan canli gördüm onlar sayesinde .. ama keske otelde o danscılar olmasa iyi olurdu.. bide keske sadece ciftler alınsa. Bekarlar alınmasa aahh ahhama ben yinede kararliyim adam eve de balayı yapma konusunda
Bizim düğünümüz eylülde ama biz gelinliğin siparişini verdik bile :)))
Hee bu arada damatlığımız bile alındı kızlar bizzz çıldırmış olmalıyızzzz :)))
Gelinliğim sürpriz :))
Damatlığımız ise burada...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-damatligimizzz.910524/
canım hayırlı olsun damatlığınızama en çok da gelinliğni merak ediyorum bunun için bizi fazla bekletme olur mu veee birde tamamen kişisel olarak kuaförünü yani gelin saçını ve makyajını nerde yapacağını merak ediyorum bende araştırma içerisindeyim ancak henüz hiç bir kuaför üzerinde kararımı veremedim ya da gidip bi görüş almadım
Teşekkür ederim canımmm... Gelinliğim sürprizzzzzzzprovaya gittiğim zaman foto çekip atıcam o aklımda :)
Ben kocaelideyim sendemi kocaelidesin??? Kuaförüm izmit merkezde fethiye caddesinde kuaför özer canım... Nişanımdada oraya gittim şimdi yine oraya gidicem makyajı filan çok başarılı...
evet kuzum bende artık izmitteyimtavsiyeni kesinlikle dikkate alıcam canım iyi bi kuaför araştırmasındayım suat ı da tavsiye edenler oldu bilmem sen ne düşünürsün bu arada özerde fiyatlar nasıl kuzum gelin saçı ve makyajı diyince malum fiyatlar fırlıyo
Bugünki alışveriş...
Gazzella teleskobik kurutmalığımız
Eki Görüntüle 1796774
Maco cotton banyo paspasımız
Eki Görüntüle 1796776
4 mevsim Bambu yorganımız
Eki Görüntüle 1796777 Eki Görüntüle 1796778
gizemcim hayırlı olsun kuzum yeni cicilerin çamaşır kurutmalığın benimde aklımdaydı kuzum ama yakından görmedim hiç ben netten araştırmıştım gazzellanın çamaşır kurutmalığı ve ütü masasını. ütü masasını yakından inceleme fırsatım oldu ama kurutmalığı göremedim ne dersin nasıl çok beğendin mi resimlerinden çok kaliteli ve işlevsel görünüyo yorumlarını merak ediyorum
Çok teşekkür ederim kuzumm
Evet canım benim özellikle inceleyerek kıyaslayarak aldım paslanma kesinlikle yapacak bir ürün değil ve telleri incecik değil kalın, eğilme bükülme yapmaz diğerlerine dokununca buna emin oluyorsun zaten... 23 metrelik ipin aldığı çamaşırı alıyor, birde uç kısımlara ayrı bir bölme yapmışlar çorap gibi küçük çamasırları asmak için... Nettende inceledim canlıda inceledim onayladm tasdikledim ve aldım :)) tavsiye ederim kuzum...
çooook teşekkür ederi tatlım ilk fırsatta çeyizciğime ekliyorumyeni cicilerinde harika çok güzel şeyler hepsini iyi günlerde kullanmanı dilerim özelliklede beyaz eşyalarını neye göre tercih ettin nasıl yorumlar ve tavsiyeler aldın arçeliği ve bu modellerini tercih ettin kuzum bizde henüz kararımızı vermedik beyaz eşyalar hakkında