bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Yalnız buna ciddi ciddi güldüm.
Spikerlik ve sunuculuk için işinden ayrılmış.
2 kelimeyi bir araya getiremeyen , üstelik diksiyonu oldukça kötü olan bir kızcağız oysa.
Ayrıca daha büyük sanıyordum. 90lıymış. :S

Korktum.

Son düzenleme:
Yüzü hoş, fotojenik ama konuşunca her şeyi yerle bir ediyor. Çocuk gibi.

Erkekler bu kıza bayılıyor kesin oy atanların çoğunluğunu erkekler oluşturuyordur Survivorda bu hafta elenen bu kız olmalıydı. Hakikaten bir işe yaramıyor ve gönüllüler adasındaki en zayıf halka bu kız.

Dudakları konusunda yanılmışım sanırım.Dolgu varmış.Çok doğal ve gerçekçi yapmışlar.Hiç mi hiç sırıtmıyor.

Dolgusuz halleri ve dolgulu hallerinin arasındaki farkı geçtim, burun ameliyatının ödemi şişliği burun yanları ve ucunda top gibilik dikkat çekici, şu anki hallerinde burun yanlarında ve ucunda ödem, şişlik yok, bunu bir plastik cerrah direkt anlar ama burun ameliyatı olmuş olanlar da anlar, çok illet zamanlardır o geçerken olan ödemli zamanlar, burun, dudak dolgusu ve cor ice belliydi, adriana resmiyle doktora gittiği besbelli, adriana ya bu kadar hayran olanı görmemiştim ama oluyor tabi estetikle birilerine tıpatıp benzemeye çalışan, daha önce de manken çiğdem savaş da tansu çiller e ameliyatlarla benzemeye çalışmıştı , fatmagül fakı nın böyle bir fotosunu da görmemiştim ama tahmin ediyordum söylemiştim hatta daha önce

Son düzenleme:
Normal guzel.
Abartilacak bir yani yok bence.

Evet çok haklısın .
Kaş şeklini bile değişmiş .Dudak ,lens,burun ,kaş ...geriye ne kaldı .

dudakları ve burnu dikkatimi çekiyordu tahmin ettiğim gibi estetikmiş.
ama olsun kızda alt yapı sağlam,estetiğin nimetlerinden de faydalanmış hoş olmuş
ayrıca esmer ten mavi gözde nadir görülen bir güzelliktir.

Orjinal olmadığına göre güzel dememiz yok saçma :)

Bir kaç yerde Fatmagül için doğal güzel Adriana için estetik, makyaj güzeli yakıştırması yapmışlar. Ya hu ''adriana lima 15 years old'' yazın çıkan videoyu izleyin ilk çıkmış hali; elmacık kemikleri, yüz hatları, dudakları bile aynı. Gül fakı'ye estetikli dediğimizde kıskanç oluyorsak, Adriana Lima gibi doğal bir kadına estetikli diyenler bence ya kör ya da asıl kıskanç onlar.
Ayrıca Adriana'nın dudakları için söyleyeceğim şudur ki benim de dudaklarım Adriana'nın dudakları gibi güldüğüm zaman daha bir ince gözüküyor sonuçta dudakta elastik doku var her hangi bir dolgu maddesi olsa o görüntüyü oluşturmaz. Olsa olsa çekimlerde dolgunlaştırıcı ruj kullanıyordur makyaj tekniğinden faydalanıyordur.

Bir kaç kişide adriana ecnebi diye bu kadar tutulduğunu, gül türk olduğu için pek ünlü olmadığını söylemiş. Güzelliğin ırk ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Güzel olan her yerde güzeldir. Birisi doğal birisi estetikli önce buradan başlayalım bence. Adrianada'ki fizik kaçımızda var Allah aşkına? Kadın dünyaca ünlü manken tüm dünya beğeniyor ödüller alıyor.

Bu yazıma bir kaç gül fanatiği bozulabilir ama gerçekler bunlar. Gül Fakı'yı kıskandığımı söyleyenlerinizde olacak ama mesele Gül, Ayşe, Fatma değil. Burada Gül'ü övmek için Adriana'nın kötülenmesi. Tek kötülenen Adriana olsa iyi tüm Türk kadınlarını kötüleyen bile var. Doğu taraflarına giderseniz sıfır estetikle Adriana Lima'ya benzeyen kızlar görebilirsiniz o zaman alın sırtınızda taşıyın tek laf etmem. Ama Adriana Lima'ya benzemek için yapmadığı kalmamış doğal tek yeri konuşması onu da beceremeyen bir kızı adriana ile bir tutmayın.

Son düzenleme:
kız hakkında 25 sayfa yorum yapılmış ve bu da gösteriyor ki kızı yerin dibine batırmaya çalışanlar aslında güzelliğini çok fazla ciddiye almış ve oldukça kıskanmışlar :) estetik mi lens mi dolgu mu bilmem ne.. estetik olup olmaması neyi değiştirir? kız nihayetinde güzel olmuş mu olmuş. önemli olan bu. ve estetikse de iyi uygulamalar yaptırmış, yerinde ve başarılı sonuçlar elde etmiş. kendini maymuna çevirmemiş. ben de bu akşamki bölümde gördüm partide hafif makyaj yapmış ve saçlarını salmıştı. çok şaşırdım, onu hiç bu kadar güzel görmemiştim. fizik pek yok, duruş bozukluğu var ama yüzü her neyse estetikse de dehşet güzel. gözlerimi alamadım, adriana lima'ya inanılmaz benziyor. konuşunca gerçekten çok itici olsa da mükemmel bir güzelliği var. Türk standartlarının çooooooook üstünde..

sürekli söylüyoruz estetik yaptırmak hastalıklı bir davranış değil, hastalıklı olan birine elinde fotoyla gidip beni buna benzet ikizi olayım doktor demek, tansu çillere ameliyatlarla benzemeye çalışan çiğdem savaş birkaç yıl önce gündeme geldiğinde psikiyatristlar, davranş bilimciler bunun hastalık olduğunu defalarca belirttiler, biz de bu şekilde birine ikizi kadar benzemek isteyen insanlar olduğunu ve tabi bunun da hastalık olduğunu öğrenmiş olduk, internette bununla ilgili bir sürü döküman, video var. İsteyen inceleyebilir, diğer taraftan estetik yaptırmak hastalıktır diyen olmadı zaten, bu zamanda estetik diş çektirmekten daha yaygın ve ucuz hale geldi zaten, en basiti alsancak ta estetiksiz birine rastlamak çok zordur, bu yorumları yazanlar da gül fakı yı kıskanıcak insanlar değil,biz izmir de hepimiz birbirimizle arkadaş olan görüşen konuşan insanlarız, forumda yazdığımız konu başlıkları zevklerimiz de benzediği için aynı başlıklar, herkes herkesi biliyor yani, burada gül fakı yı kıskanıcak durumda kız yok

Son düzenleme:
birisi hayrına fatmagülün allıgının markasını nosunu ögrensin yaw bende allık rengine taktım bukadarmı güzel renk olur esmer tende süper duruyor çok merak ettim:)

Ekşi sözlükte üniversite sınıf arkadaşi bi yazı yazmış onu okumuştum. Gözleri okuldayken kahverengiydi, lens takmaya başlamış vs die yazmış. Bi gazetede okumuştum burnunun estetik oldugunu da. Hatta göğüsleri icinde aynı sey söyleniyormuş. Adadan dönünce açıklık getirir de estetik dr.unu da ünlü eder amma abartıldı bu kız,guzel evet ama Adrianalık değil. Konusmaktan aciz olsuyla Tv da çalışmaya nasıl cesaret etti bilinmez, ama akıl yoksunlugu güzelliğinin çok önünde. Fakat Acun gibi desteği bulmuş önü açık. Acun' un buralara gelmesi daha çok Türkiye' nin Illuminati şubesi olmasından kaynaklanıyor sanirim. Oyunlardaki semboller veya masa üstlerindek şekiller vs hepsi illuminatic hareket, dikkat edin msjlara. Sadece izlemeyin. Bunun diğer adi medya emperyalizmidir zaten ve Illuminati' nin en güçlü silahidir medya ve sanat-sanatçı dünyası (;

burnundaki fark için burun ameliyatı öncesi fotosu yok zaten, sadece eski resim diye arkadaşın eklediği resimde burun daha yeni ameliyat olmuş burun yanlarında ve ucunda ödemler var ve dudaklara daha dolgu uygulanmamış, dudak dolgusunu aynı anda yapmamışlar sırayla olmuş, fotoğraflarda burundaki tek fark burnun yeni ameliyattan çıkmış ödemli hali ve bu seneki halleri olan burundaki ödemin indiği burun hatlarının tam olarak görüldüğü haller, bilen bilir ödem o eski resimdeki gibi gözükür ve çok sinirbozucudur, uzun süre geçmez

eleştirim size değildi, kızı yersiz yere yerin dibine batıranlar olmuş, onlara idi. ayrıca sosyal hayatta da bu tarz üslupla konuşanlar ve güzel bir kadın görünce hemen kompleks triplerine giren bayanlar var, o tarz kişiliklerin bir eleştirisiydi sözlerim. istanbul'da yaşayan güzel-alımlı bayanlar bilir, yolda kızların sözlü tacizine uğrarsınız sürekli. ve belirli bir süre sonra sinir bozucu hale gelir bu durum.. burdaki bazı yorumlar da aynen bu şekildeydi ve bundan rahatsız oldum..
sizin yorumunuza gelince, estetik değil de böyle saplantılı estetikler kişilik ve öz güven bozukluğunun göstergesidir. eğer bu kız da böyle bir durum varsa durumu vahim. çünkü hiçbir zaman görselliğiyle yetinmeyecek ve biraz daha biraz daha benzeyim derken olanı da mahvedecektir. ayrıca acun ve fatmagül'ün randına dair önceki sayfalarda yazdıklarınız da yerinde yorumlar olmuş..

ortalama boyda hatta kısa diyenler olmuş.bu kızın boyu uzun yani mahalleye gelip geçse dam gibi incecik biblo gibi kız dersiniz tabiki bir manken kadar değil ama türk stanrtlarına göre dam gibi kız bu.kıskançlıktan kızı yerin dibine batıranlar olmuş.kızda malzeme var ve onu kullanmış.ayrıca güçlü olmayabilir ama bir kadın naifliği zayıflığı var onda.bence çoook iyi vede çook güzel bir genç kız.allah yolunu açık etsin kalbi güzelliğine yansımış.ha survivora uygunmu değil ama oda orda ayrı bir renk oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…