- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
ortalama boyda hatta kısa diyenler olmuş.bu kızın boyu uzun yani mahalleye gelip geçse dam gibi incecik biblo gibi kız dersiniz tabiki bir manken kadar değil ama türk stanrtlarına göre dam gibi kız bu.kıskançlıktan kızı yerin dibine batıranlar olmuş.kızda malzeme var ve onu kullanmış.ayrıca güçlü olmayabilir ama bir kadın naifliği zayıflığı var onda.bence çoook iyi vede çook güzel bir genç kız.allah yolunu açık etsin kalbi güzelliğine yansımış.ha survivora uygunmu değil ama oda orda ayrı bir renk oldu..
Benim merak ettiğim gözlerine lens diyorlar ya o adada nasıl kullanıyormuş o lensleri iyi mikrop kapmamış :44:
Evet burnum estetik diyecek hali yok zaten , görünen köy kılavuz istemiyor güzel e güzel deriz kimdir güzel Tuba büyüküstün kusursuzdur bence !
yıllar evvel 2001 di galiba Deniz Akkaya bi programda (programı hatırlamıorum) estetikli olmadığına yemin çekmişti hatta ben bile inanmıştım güzelliği öyle böyle değildi hanımefendinin aradan biraz zaman geçince eski kasetler çıktı ortaya beyaz şova katılmış falan bayaa yan çizmeye çalışmıştı yani diyeceğim şuki şöhretin göz önündeliğin tazeyken çıkıp BeN ESTETİKLİYİM DEMEZ! dese kınamazdım ne varki bunda yaptırır yani..
Çirkinmi bu kız ASLA adrianayamı benziyor EVET benzemek için uğraşmışmı EVET salağamı yatıyor EVET unutulup gidecekmi EVET daha güzeli yokmu HEMDE NASIL! sadece millet olarak onun bunun poposunu arşa çıkarmaktan vazgeçelim.
Sen galiba gül fakı nın menajeri falansın ya da çevresinden biri olmalısın eski fotoları bile koyulan bir kızı bu kadar koruman bunu gösteriyor, çok normal bunu yapman eğer yakın çevresindeysen çünkü bir estetik cerraha sorarak bile kolayca ortaya çıkacak birşey için aynı şeyleri yazıp duruyorsun, herhalde öyle diyecek sor bakalım gözümde cor ice var dicek mi, dudağımda dolgu var dicek mi, burada pusuda beklemem gerek yok ki bir beğeni görüyorum tıklayınca bu sayfa çıkıyor, neden desin estetikliyim diye eski resimleri çarşaf çarşaf ortaya dökülen ünlülerden kaç tanesi kabul etti estetiği, daha önce de söyledim biz izmir de forumdan arkadaşlıklar kuruyoruz ve bu forumda bu kızı kıskanıcak kız yok özellikle herşeyini ortaya çıkararak yazanlar en güzelleri emin olabilirsin,biz de estetik seviyoruz ve yaptırıyoruz adriana ya benzemek istesek çocuk oyuncağı, bizim gittiğimiz dr. lar dünyada en üst sıralardaki türk dr. lar,dediğim gibi birini taklit ederek doktor beni ona benzet diye resimle gidilerek ünlü olunmasına karşıyım çok hastalıklı bir olay, ispatı için de kolayı var bu eski ödemli resmi çevresindeki bir estetik cerraha sorar arkadaşlar, ''ben estetik cerrahım bunu da söylüyorum'' demiyorum ki ben sadece gerçekleri dile getiriyorum, çevresi geniş arkadaşlar sorar öğrenir o da olmazsa kendi doktoruna sorar bu kadar basit uzmanına sormak var yani , benim ortaya çıkarttığım estetikli olması değil resimle beni tıpatıp bunun aynısı yap doktor diyip sonra da bizim forumdaki arkadaşımızdan usulca lensinin markasını modelini öğrenip adriana ya tam olarak benzediğine karar verip ondan sonra medyaya çıkması, ben kıskansam oyuncu olan liseden arkadaşımı kıskanırım ne estetik var ne lens var ne de birine tıpatıp benzemeye çalışma varBoşuna kızın orasında burasında estetik var dediniz. Bugün 2.sayfa programında yüzünde estetik olmadığını, güzelliğinin annesinden geldiğini, estetik cerahlarında yüzünü inceleyebileceğini söyledi. Tahminlerim yine doğru çıktı. Her hokka burun estetik değildir. O zaman ben ve benim gibi birçok insanda mı estetik? aslında evet estetik, ama doğuştan:) maşallah çok çok güzeldi bugün... Ayrıca berylips senin kadar kıskanç ve hasedini görmedim. Hergün bu sayfada pusuya yatmış bekliyorsun yorumları. Allah sana akıl fikir versin.
Sen galiba gül fakı nın menajeri falansın ya da çevresinden biri olmalısın eski fotoları bile koyulan bir kızı bu kadar koruman bunu gösteriyor, çok normal bunu yapman eğer yakın çevresindeysen çünkü bir estetik cerraha sorarak bile kolayca ortaya çıkacak birşey için aynı şeyleri yazıp duruyorsun, herhalde öyle diyecek sor bakalım gözümde cor ice var dicek mi, dudağımda dolgu var dicek mi, burada pusuda beklemem gerek yok ki bir beğeni görüyorum tıklayınca bu sayfa çıkıyor, neden desin estetikliyim diye eski resimleri çarşaf çarşaf ortaya dökülen ünlülerden kaç tanesi kabul etti estetiği, daha önce de söyledim biz izmir de forumdan arkadaşlıklar kuruyoruz ve bu forumda bu kızı kıskanıcak kız yok özellikle herşeyini ortaya çıkararak yazanlar en güzelleri emin olabilirsin,biz de estetik seviyoruz ve yaptırıyoruz adriana ya benzemek istesek çocuk oyuncağı, bizim gittiğimiz dr. lar dünyada en üst sıralardaki türk dr. lar,dediğim gibi birini taklit ederek doktor beni ona benzet diye resimle gidilerek ünlü olunmasına karşıyım çok hastalıklı bir olay, ispatı için de kolayı var bu eski ödemli resmi çevresindeki bir estetik cerraha sorar arkadaşlar, ''ben estetik cerrahım bunu da söylüyorum'' demiyorum ki ben sadece gerçekleri dile getiriyorum, çevresi geniş arkadaşlar sorar öğrenir o da olmazsa kendi doktoruna sorar bu kadar basit uzmanına sormak var yani , benim ortaya çıkarttığım estetikli olması değil resimle beni tıpatıp bunun aynısı yap doktor diyip sonra da bizim forumdaki arkadaşımızdan usulca lensinin markasını modelini öğrenip adriana ya tam olarak benzediğine karar verip ondan sonra medyaya çıkması, ben kıskansam oyuncu olan liseden arkadaşımı kıskanırım ne estetik var ne lens var ne de birine tıpatıp benzemeye çalışma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?