• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

ortalama boyda hatta kısa diyenler olmuş.bu kızın boyu uzun yani mahalleye gelip geçse dam gibi incecik biblo gibi kız dersiniz tabiki bir manken kadar değil ama türk stanrtlarına göre dam gibi kız bu.kıskançlıktan kızı yerin dibine batıranlar olmuş.kızda malzeme var ve onu kullanmış.ayrıca güçlü olmayabilir ama bir kadın naifliği zayıflığı var onda.bence çoook iyi vede çook güzel bir genç kız.allah yolunu açık etsin kalbi güzelliğine yansımış.ha survivora uygunmu değil ama oda orda ayrı bir renk oldu..:49:

Türk standartlarına göre bayanların boyu ne zaman 163 ün altında oldu? Hele ki yeni jenerasyonda 170 standart olarak görülüyorken. Kıza çirkin diyen yok ki kıskançlık olsun. Kız güzel mi evet güzel. Abartıldığı kadar güzel mi işte orada değişiyor her şey. Benim tepki gösterdiğim konu doğal haliyle bile Gül den daha güzel olan Türk kızlarının olması. Doğu olsun batı olsun Türkiye'nin bir çok yerini görmüş birisi olarak Gül'ün bu kadar yüceltilmesine karşıyım. Türkiye'nin en güzel kızı yakıştırmasını kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum. Estetiksiz haliyle bile Gül'den nice nice güzel kızlar var Türkiye'de. Gül'ü övmek için Türk kızlarını kötülemek ne iş anlamadım.Sonuçta Gül'ün estetiksiz halini biliyor muyuz? Hayır. Elimizde ki tek fotoğraf dudaklarının normal hali. O haliyle bile şuan ki hali arasında uçurum kadar fark var. Bir de tamamen doğal halini gördükten sonra Türkiye'nin en güzel kızı yakıştırmasını yapabilecekler mi merak ediyorum. Kız da alt yapının olup olmadığı bile meçhul bir kaç tüp dolguyla bambaşka bir yüz hattına sahip olmak artık gayet kolay. Hele ki işin uzmanı bir doktorsa yapan kişi.

Benim merak ettiğim gözlerine lens diyorlar ya o adada nasıl kullanıyormuş o lensleri iyi mikrop kapmamış :44:

Benim merak ettiğim gözlerine lens diyorlar ya o adada nasıl kullanıyormuş o lensleri iyi mikrop kapmamış :44:

nasıl olduğunu bende tam bilemiyorum :) ama nezeninde numaralı lens kullanmış çıktıktan sonra otelde ilk işi lenslerini çıkartmak olmuş survivor radyoda anlatmıştı

sağlık kutuları oluyordu

günlük lens takmış olabilirler çünkü survivorda yarışmalarda gözlükle yarışamazsın o yüzden izin verilmiş olabilir fatmagülde numaralı renkli kullanmıştır..

Siz lensemi taktınız?

Bu kızın kaşlarını aldırma olayı nasıl oluyor?
Adet görme olayı?
Bıyıklarıda çıkmıyor hadi lazer diyelim yaptrmıştır..
Ben ömrümde öyle dudak görmedim iri evet gördüm ama şekilsiz değildi bakınız Biricit bardut gibi..

Adrianaya benzemek için işte estetik nimetlerini kullanmış !!!

Eğer gülden başka örnek isterseniz Rihanna Nın müthiş bir çakması var atarım link :D

a9022272d648006794_zps21d2153b.jpg

a9022272d648007099_zps2e69d460.jpg

a9022272d648007109_zpse1b8bf6c.jpg

a9022272d648007158_zpscaff96d2.jpg

a9022272d648007261_zps39dc775e.jpg

a9022272d648007322_zps77454c9f.jpg

Boşuna kızın orasında burasında estetik var dediniz. Bugün 2.sayfa programında yüzünde estetik olmadığını, güzelliğinin annesinden geldiğini, estetik cerahlarında yüzünü inceleyebileceğini söyledi. Tahminlerim yine doğru çıktı. Her hokka burun estetik değildir. O zaman ben ve benim gibi birçok insanda mı estetik? aslında evet estetik, ama doğuştan:) maşallah çok çok güzeldi bugün.

Son düzenleme:
Evet burnum estetik diyecek hali yok zaten , görünen köy kılavuz istemiyor güzel e güzel deriz kimdir güzel Tuba büyüküstün kusursuzdur bence !

yıllar evvel 2001 di galiba Deniz Akkaya bi programda (programı hatırlamıorum) estetikli olmadığına yemin çekmişti hatta ben bile inanmıştım güzelliği öyle böyle değildi hanımefendinin aradan biraz zaman geçince eski kasetler çıktı ortaya beyaz şova katılmış falan bayaa yan çizmeye çalışmıştı yani diyeceğim şuki şöhretin göz önündeliğin tazeyken çıkıp BeN ESTETİKLİYİM DEMEZ! dese kınamazdım ne varki bunda yaptırır yani..

Çirkinmi bu kız ASLA adrianayamı benziyor EVET benzemek için uğraşmışmı EVET salağamı yatıyor EVET unutulup gidecekmi EVET daha güzeli yokmu HEMDE NASIL! sadece millet olarak onun bunun poposunu arşa çıkarmaktan vazgeçelim.

Evet burnum estetik diyecek hali yok zaten , görünen köy kılavuz istemiyor güzel e güzel deriz kimdir güzel Tuba büyüküstün kusursuzdur bence !

yıllar evvel 2001 di galiba Deniz Akkaya bi programda (programı hatırlamıorum) estetikli olmadığına yemin çekmişti hatta ben bile inanmıştım güzelliği öyle böyle değildi hanımefendinin aradan biraz zaman geçince eski kasetler çıktı ortaya beyaz şova katılmış falan bayaa yan çizmeye çalışmıştı yani diyeceğim şuki şöhretin göz önündeliğin tazeyken çıkıp BeN ESTETİKLİYİM DEMEZ! dese kınamazdım ne varki bunda yaptırır yani..

Çirkinmi bu kız ASLA adrianayamı benziyor EVET benzemek için uğraşmışmı EVET salağamı yatıyor EVET unutulup gidecekmi EVET daha güzeli yokmu HEMDE NASIL! sadece millet olarak onun bunun poposunu arşa çıkarmaktan vazgeçelim.

Aynen canım, bir de sorulunca evet estetik ameliyat oldum bakın bu estetiksiz halim, adriana ya bu şekilde bu ameliyatlarla ve cor ice lensle benzedim deseydi, lensin pupilinden kahverengi irisi gördük, burunun ameliyattan sonraki ilk iyice yanları ve ucu top gibi ödemli halini gördük, ameliyat ödeminin geçmiş sivri gayet adriananınkine benzeyen burnuyla resimlerini de görüyoruz, e dudak dolgusu da aynı adriananınki gibi olacak şekilde uygulanmış, yani bunun sorulması zaten kuliste konuşulmuş cevaplanmış bir soru olduğundan; belli ki ekşi deki eski okul ve iş arkadaşlarının lens ve estetik yazılarını yalanlamış olmak için, e ne denebilir ekşisözlük çok okunuyor, birşeyler söylemesi lazımdı

Ben burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum.Ekşi sözlükte de burnuna dair bir şey yok.Gözlerinin lens olduğunu söylüyorlar ki geçen survivor konseyinde Duygu da bunu destekleyen bir şeyler söyledi.
Fatmagül dudak dolgusunu estetikten saymıyor demek ki.Estetiğim yok demesini normal karşıladım ben.

iyi de burun ameliyatı sonrası ödem diye birşey var ve hiçbiryerinizdeki ödeme benzemez, bu fotoda da belli burunun her yerindeki ödem bunu dr açıklar der ki şimdi ameliyat olacaksın, burun kırılacağı için dokuların ödem tutucak baya uzunca bir süre burnun hiç hoşuna gitmicek, heryeri ödemli olacak, ucu da top gibi olacak sakın endişelenme burnunun hali hep öyle olmucak, özellikle yanlardaki ödem için şu masajı yapacaksın onun geçmesi baya bir sürecek bol bol masaj yapman lazım ( gülün burnunun yanlarındaki ödem yani burnun elmacık kemikleriyle birleştiği yer) orası baya ödem tutuyor kırılmaktan dolayı, ardından ucu uzun süre top gibi kalıcak tastamam ödemsiz halini alması bir yılı bulur, ödem iyice azalır 6 ayda ama bir yılda anca tamam olur çünkü burun ve yüz kemikleri kırılıyor tatlım der ve aynen öyle olur, bu bende de ameliyat olan arkadaşlarımda da öyle oldu, hele elmacık kemikleriyle birleştiği yer baya uzun süre illet ediyor ama burnun ödemlenerek en çok tepkiyi verdiği yer orası çünkü o yüz kemiğinin kırılması baya tepki veriyor yüzde ve orasının ödemli olmasının tek sebebi kırılmasıdır arkadaşlar, öyle sıcaktan, tuzdan falan ödemlenmez, istediğiniz tanıdığınız estetik cerraha sorun resmi gösterin, vardır muhakkak arkadaş eş dost çevrenizde size aynısını söyleyecektir,ameliyattan sonra da niye geçmiyor niye geçmiyor diye dr. unuza koştuğunuzda da aynı cevabı alırsınız geçicek böyle kalmıcak yüz kemiği kırılıyor dokuların hiç tepki vermicek mi sandın ben sana ne dedim der ve aynen dediği gibi yüzün verdiği bu tepki uzunca bir süre sonra geçer, ben şahsen hiçbir resim karesine girmemeye özen göstermiştim o süre, böyle görüntüler çıkabiliyor çünkü gerçekten burun çok kötü gözüküyor oralar ödemliyken, ben şimdi sorsam kendi dr. uma bu resmi gösterip ya da mesajla atsam alacağım cevabı adım gibi biliyorum o kadar sıkıntısını benim de arkadaşlarımın da çektiği şey sonuçta, ha bu arada türkan şoray ı da çok estetikli diye çok eleştiriyorlar ama, kendisi en sevdiğim türk oyuncu olmamasına rağmen diyebilirim ki türkan şoray efsane olurken kimseye benzemeye çalışmadı sadece türkan şoraya benzedi benim saygım sonsuz o yüzden

Son düzenleme:
Boşuna kızın orasında burasında estetik var dediniz. Bugün 2.sayfa programında yüzünde estetik olmadığını, güzelliğinin annesinden geldiğini, estetik cerahlarında yüzünü inceleyebileceğini söyledi. Tahminlerim yine doğru çıktı. Her hokka burun estetik değildir. O zaman ben ve benim gibi birçok insanda mı estetik? aslında evet estetik, ama doğuştan:) maşallah çok çok güzeldi bugün... Ben programı izledim ve yalan söyleyen insanın mimiklerinden, hareketlerinden anlarım. Bu kız gayet dürüst ve kendine güvenir bir şekilde ifade etti. Ayrıca berylips senin kadar kıskanç ve hasedini görmedim. Hergün bu sayfada pusuya yatmış bekliyorsun yorumları. Allah sana akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Boşuna kızın orasında burasında estetik var dediniz. Bugün 2.sayfa programında yüzünde estetik olmadığını, güzelliğinin annesinden geldiğini, estetik cerahlarında yüzünü inceleyebileceğini söyledi. Tahminlerim yine doğru çıktı. Her hokka burun estetik değildir. O zaman ben ve benim gibi birçok insanda mı estetik? aslında evet estetik, ama doğuştan:) maşallah çok çok güzeldi bugün... Ayrıca berylips senin kadar kıskanç ve hasedini görmedim. Hergün bu sayfada pusuya yatmış bekliyorsun yorumları. Allah sana akıl fikir versin.
Sen galiba gül fakı nın menajeri falansın ya da çevresinden biri olmalısın eski fotoları bile koyulan bir kızı bu kadar koruman bunu gösteriyor, çok normal bunu yapman eğer yakın çevresindeysen çünkü bir estetik cerraha sorarak bile kolayca ortaya çıkacak birşey için aynı şeyleri yazıp duruyorsun, herhalde öyle diyecek sor bakalım gözümde cor ice var dicek mi, dudağımda dolgu var dicek mi, burada pusuda beklemem gerek yok ki bir beğeni görüyorum tıklayınca bu sayfa çıkıyor, neden desin estetikliyim diye eski resimleri çarşaf çarşaf ortaya dökülen ünlülerden kaç tanesi kabul etti estetiği, daha önce de söyledim biz izmir de forumdan arkadaşlıklar kuruyoruz ve bu forumda bu kızı kıskanıcak kız yok özellikle herşeyini ortaya çıkararak yazanlar en güzelleri emin olabilirsin,biz de estetik seviyoruz ve yaptırıyoruz adriana ya benzemek istesek çocuk oyuncağı, bizim gittiğimiz dr. lar dünyada en üst sıralardaki türk dr. lar,dediğim gibi birini taklit ederek doktor beni ona benzet diye resimle gidilerek ünlü olunmasına karşıyım çok hastalıklı bir olay, ispatı için de kolayı var bu eski ödemli resmi çevresindeki bir estetik cerraha sorar arkadaşlar, ''ben estetik cerrahım bunu da söylüyorum'' demiyorum ki ben sadece gerçekleri dile getiriyorum, çevresi geniş arkadaşlar sorar öğrenir o da olmazsa kendi doktoruna sorar bu kadar basit uzmanına sormak var yani , benim ortaya çıkarttığım estetikli olması değil resimle beni tıpatıp bunun aynısı yap doktor diyip sonra da bizim forumdaki arkadaşımızdan usulca lensinin markasını modelini öğrenip adriana ya tam olarak benzediğine karar verip ondan sonra medyaya çıkması, ben kıskansam oyuncu olan liseden arkadaşımı kıskanırım ne estetik var ne lens var ne de birine tıpatıp benzemeye çalışma var

Son düzenleme:
Sen galiba gül fakı nın menajeri falansın ya da çevresinden biri olmalısın eski fotoları bile koyulan bir kızı bu kadar koruman bunu gösteriyor, çok normal bunu yapman eğer yakın çevresindeysen çünkü bir estetik cerraha sorarak bile kolayca ortaya çıkacak birşey için aynı şeyleri yazıp duruyorsun, herhalde öyle diyecek sor bakalım gözümde cor ice var dicek mi, dudağımda dolgu var dicek mi, burada pusuda beklemem gerek yok ki bir beğeni görüyorum tıklayınca bu sayfa çıkıyor, neden desin estetikliyim diye eski resimleri çarşaf çarşaf ortaya dökülen ünlülerden kaç tanesi kabul etti estetiği, daha önce de söyledim biz izmir de forumdan arkadaşlıklar kuruyoruz ve bu forumda bu kızı kıskanıcak kız yok özellikle herşeyini ortaya çıkararak yazanlar en güzelleri emin olabilirsin,biz de estetik seviyoruz ve yaptırıyoruz adriana ya benzemek istesek çocuk oyuncağı, bizim gittiğimiz dr. lar dünyada en üst sıralardaki türk dr. lar,dediğim gibi birini taklit ederek doktor beni ona benzet diye resimle gidilerek ünlü olunmasına karşıyım çok hastalıklı bir olay, ispatı için de kolayı var bu eski ödemli resmi çevresindeki bir estetik cerraha sorar arkadaşlar, ''ben estetik cerrahım bunu da söylüyorum'' demiyorum ki ben sadece gerçekleri dile getiriyorum, çevresi geniş arkadaşlar sorar öğrenir o da olmazsa kendi doktoruna sorar bu kadar basit uzmanına sormak var yani , benim ortaya çıkarttığım estetikli olması değil resimle beni tıpatıp bunun aynısı yap doktor diyip sonra da bizim forumdaki arkadaşımızdan usulca lensinin markasını modelini öğrenip adriana ya tam olarak benzediğine karar verip ondan sonra medyaya çıkması, ben kıskansam oyuncu olan liseden arkadaşımı kıskanırım ne estetik var ne lens var ne de birine tıpatıp benzemeye çalışma var

Yaw he he:) sen kıskanç ve çirkin değilsen bende birşey bilmiyorum.:) bir kere estetikli diye yazarsın anlarımda her yorumu alıntılayıp yada her güzel yoruma hitaben aynı şeyleri yazman ne ola ki?:) valla senin yorumlarını arkadaşlarımla açıp, gülüyoruz:)

sor lovelyy nickli arkadaşımıza kıskanç ve çirkin miymişim, bir de onu sor bana o nasıl bir kız o da çok olumsuz yorum yazdı bu kıza, daha başka forumdan görüştüğüm kız arkadaşlar da var onlarla da birbirimizi yorumlayalım :) bu az önce yazdığın yorumun olsun, bu kızı havalara çıkarmaktaki ısrarın olsun zaten nasıl bir görüntün ve kişisel durumun olduğunu gösteriyor ve evet hiçbirşey bilmiyorsun, yazık, kaç yaşındasın çok merak ettim, bu övdüğün kız bizim için sıradan bir kız kusura bakma, senin az önce yazdığın yorumun da nasıl gözüken ve sosyo ekonomik durumu nasıl bir kız olduğunu gösteriyor, seni şikayet de etmicem bana çirkin ve kıskanç dediğin için bu forumda birçok kızla yüzyüze arkadaşlığımız var zaten, ayrıca bu az önce yazdığın yorumun ve bu kızı göğe çıkartma isteğin eğer yakın çevresinden değilsen görünüşünü ve kapasiteni gösteriyor zaten, lensini bile forumdaki arkadaşımızdan rica minnet öğrenip ondan sonra medyaya atılan bir kızın neresini savunacaksın artık tabii ki bana çamur atmaya sarmaya başlıcaksın, bu tepkin bile gösteriyor görüntünü ve seviyeni

Son düzenleme:
Back
X