bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

ben de ilk başta beğenip şimdilerde artık beğenisi azalanlardanım.

duruşu bi değişik.

kaşları çok sert bir ifade veriyor.yüzü duruşu bi garip gelmeye başladıı.tamam bakınca güzel diyosun ama artık hoş gelmemeye başladı bana.

albenisi yokmuş meğersem....

..

bir insanın hareketleri,mimikleri,ses tonu ne kadar da önemliymiş ve de duruşu.bunu bir kez daha anladım

ah bu kız tuncay şanlı'nın sevgilisi miymiş.ben bu kızı ilk defa survivorda gördüm daha önceden bilmiyordum.

ilk sayfadaki fotoğrafa baktım da bu haliyle ilgisi yok.orada daha bir havalı duruyor ama yüzünde acayip makyaj var.

survivorda gördüğümde adriana limaya benziyor demiştim ama kesin estetik var diye düşünmüştüm.

bence büyük bir olasılık estetik var.lensler falan derken adriana limaya benzemek için çaba harcamış gibi duruyor.

bu haliyle de öyle aşırı güzel değil bence hele lensleri falan çıkar hepten normal hoş bir kız derim daha fazlası değil.adriana limayı andırıyor ama nerede adriana limadaki boy pos hava gözler duruş nerede bu kız yani.

ben estetikli yapma güzele de güzel demem herkes estetik yaptırır herkes lens takar önemli olan doğal güzel olabilmek ama bu benim fikrim aksini düşünenlere de saygı duyarım.

yazdıkça yazasım geldi hayyim vardı bitane eski dönem "hayyim yine düştü" hayyim, işte bu fatmagül kızımız onunla yarışır...

Konuşmadığı müddetçe güzelmiş bu kız.
Dün bunu anladım ben.
Konuşunca çocuk gibi oluyor.
Bir de pek bir yumuşakbaşlı.
Öyle olunca iyice sönüyor havası.

ilk bakışta çok güzel geliyor ama,
çok özgüvensiz duruyor.
adriana'ya benzemek isteyişini okadar çok belli etmişki,adada lens li olması bana çok antipatik geldi
bukadarı fazla özentilik ve fazla eziklik. iyi bir psikoloji değil.
zaten çok çoçuksu ve adada resmen yaşayan bir ceset bu kız

lens yoktur yahu, kumun tozun olduğu yerde lens takamaz, kumların içinde yuvarlanıo kız, düşüo falan...

İyi de sanki bu yarışma canlı yayın.Sürekli montajlar var,gözüne bir şey kaçıyorsa o kısımları kesiyorlardır:)

Ve ben bu tür yarışmaları zaten inandırıcı bulmuyorum mutlaka kurgulanmış şeyler.Ayrıca bu kız gözlerinde lens olduğundan bu kadar kabiliyetsiz bence yarışmalarda.

aynısını bugün ben söyledim meliscim, insanüstü bir kabiliyetsizlik sergilemesi olacak şey değil lensle kumun çamurun ortasında olmaktan dedim, onca yıldır lens takarım şeffaf renkli dahil, hayatımda bir plaja gidip iki üç saatten fazla gözüme kum kaçmadan duramadım, muhakkak ki bir kum rüzgarı esiyor o da gözüne kaçıyor ve yakıyor, imkansız arada bir azıcık esintinin bile olmaması, işi baya zor zaten kahverengi irisin gözbebeğinden gözüktüğü bir sürü fotoğraf var bu konuya bile eklendi daha fazla kahverengi irisin gözüktüğü fotoğraf vermemesi lazım orada da güneş dik ve alan geniş gözlerini sürekli kısarak kamera yakın çekiminden mi kaçıcak gözüne kaçan kumların acısını mı çekicek, o ortamda kullandığı kesin ve bu büyük cesaret doğrusu şeffaf lens gözde daha rahat olmasına rağmen o bile plajda kök söktürüyor insana aylar boyunca deniz kenarında kum ve rüzgar, zaten merve büyüksaraç da montajlamalardan şikayetçiydi ya, istedikleri gibi gösterebiliyorlar insanı diye dava dilekçesine ham görüntüleri istemek için eklemişti, yine de gerçekten çok zor birkaç saatte bile çok zor oluyor deniz kenarında

Son düzenleme:

Aynen canım bu yarışmanın şu saatten sonra kesinlikle kurgu olduğunu düşünüyorum ben.Mutlaka lensini çıkartması için bir düzenek vardır.Bu bile kurgu olduğunu gösterir.

Magazinde görsem ''Aaa ne kadar güzel kız'' diyeceğim; ancak survivorda izledikten sonra kesinlikle gözümle sıradanlaşan insan.
Adriana lima da ki boy, fizik, çekiciliğin yarısı bu kızda yok. Kendini Adriana'ya benzetmeye çalıştığı bariz belli. Kaşlarını alış şeklini bile benzetmeye çalışmış.
Fizik olarak da normal türk kızı standartlarında 1.63 boy (hatta ortalamanın altında) gayet etli butlu bir bayan.
O yüzden 'survivor güzellik yarışması değil oraya gitsin' diyenlere söyleyeceğim şudur ki; kız çok zeki. O boyla fizikle estetikli suratıyla anca Türk erkeğinin gözünü boyayacağını, güzellik yarışmasının ön elemelerinden bile geçemeyeceğini iyi hesap etmiş. Doğru yere kapak atmış.
Yakında o beceriksizlik, mıy mıy konuşmayla baş rol oyuncusu olursa şaşırmam.

ben bu kızı hiç tanımıyorum
pek tv izlemediğimden genelde kimseyi tanımam zaten, yazıldıgı gibi boyunu posunu mıymıylıgını bilemem ama böyle bi bakınca bence çok çok güzel.
genelde ortalama türk kadınından bahsedilmiş de, en azından ortalama türk kadını gibi makyaj yapmaya çalışıp şebeğe dönmemiş

bu yarışmanın kurgu olduğunu geçen sene merve saraçoğlu söyledi ama acun hemen gündemden sildi kızı. tüm anlaşmalarını iptal ettirdi. gören duyan var mı şimdi nerede? hakkında dava açtı korkuttu. o da "bize yemek veriyorlar" demişti.

lens meselesi normal. e kaşları bıyıkları vs çıkmıyor mu? kuaför geliyordur mutlaka. tırnakları uzamıyor mu yiyorlar mı? hiç adet olmuyorlar mı?

ay bu marsık kızın neresi adriana limaya benziyor ya yapmayın allahaşkına .. göz var izan var . koca bir suratı var . kapkara birşey . adriana nerde bu nerde . küçücük boyu var .gözler lens yani çok bariz . hadi onu geçtim yüz hatları hiç benzemiyor . ama makyajla falan yani benzemeye çalışmış . bu kızı adrianaya benzetmek haksızlık olur

Kendini Adrianaya benzetmeye çalışan bir insan zaten makyajına da dikkat eder. O burnu dudakları yaptırıp lensleri takıp gidip de Bülent ersoy makyajı yapmak olmaz. Ayrıca türk kadınları gayet güzel makyaj yapıyorlar. Hiç tanımadığınız etmediniz bir insanı övücem diye türk kadınlarına, onu geçtim her hangi birine bu tarz çirkin ithamlarda bulunmak yakışık olmamış.

Dudakları konusunda yanılmışım sanırım.Dolgu varmış.Çok doğal ve gerçekçi yapmışlar.Hiç mi hiç sırıtmıyor.

Eklentiler

• $lip_zpsacb277ef.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 773
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…