- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dudakları konusunda yanılmışım sanırım.Dolgu varmış.Çok doğal ve gerçekçi yapmışlar.Hiç mi hiç sırıtmıyor.
![]()
Dolgusuz halleri ve dolgulu hallerinin arasındaki farkı geçtim, burun ameliyatının ödemi şişliği burun yanları ve ucunda top gibilik dikkat çekici, şu anki hallerinde burun yanlarında ve ucunda ödem, şişlik yok, bunu bir plastik cerrah direkt anlar ama burun ameliyatı olmuş olanlar da anlar, çok illet zamanlardır o geçerken olan ödemli zamanlar, burun, dudak dolgusu ve cor ice belliydi, adriana resmiyle doktora gittiği besbelli, adriana ya bu kadar hayran olanı görmemiştim ama oluyor tabi estetikle birilerine tıpatıp benzemeye çalışan, daha önce de manken çiğdem savaş da tansu çiller e ameliyatlarla benzemeye çalışmıştı , fatmagül fakı nın böyle bir fotosunu da görmemiştim ama tahmin ediyordum söylemiştim hatta daha önce
dudakları ve burnu dikkatimi çekiyordu tahmin ettiğim gibi estetikmiş.
ama olsun kızda alt yapı sağlam,estetiğin nimetlerinden de faydalanmış hoş olmuş
ayrıca esmer ten mavi gözde nadir görülen bir güzelliktir.
la bu karının beğendiğim herseyi çakma çktı göz burun ağz yuh
sürekli söylüyoruz estetik yaptırmak hastalıklı bir davranış değil, hastalıklı olan birine elinde fotoyla gidip beni buna benzet ikizi olayım doktor demek, tansu çillere ameliyatlarla benzemeye çalışan çiğdem savaş birkaç yıl önce gündeme geldiğinde psikiyatristlar, davranş bilimciler bunun hastalık olduğunu defalarca belirttiler, biz de bu şekilde birine ikizi kadar benzemek isteyen insanlar olduğunu ve tabi bunun da hastalık olduğunu öğrenmiş olduk, internette bununla ilgili bir sürü döküman, video var. İsteyen inceleyebilir, diğer taraftan estetik yaptırmak hastalıktır diyen olmadı zaten, bu zamanda estetik diş çektirmekten daha yaygın ve ucuz hale geldi zaten, en basiti alsancak ta estetiksiz birine rastlamak çok zordur, bu yorumları yazanlar da gül fakı yı kıskanıcak insanlar değil,biz izmir de hepimiz birbirimizle arkadaş olan görüşen konuşan insanlarız, forumda yazdığımız konu başlıkları zevklerimiz de benzediği için aynı başlıklar, herkes herkesi biliyor yani, burada gül fakı yı kıskanıcak durumda kız yok