- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
eski yazıları okursan bir arkadaş bana elinde belge var mı net konuşuyorsun demesi de var, daha ağır laflar da sarfetmişti, açıklamaların içeriğinin artmasının sebebi de budur, '' siz ölümüne fanlığa devam edin diye onlar var, bana çıkışma'' demek için açıklama yaptım, yoksa benim yazdığım ilk başta sadece kızın gerçekleri tamamen tarafsız birşekilde, demek ki burada birisi diğerine ağır laflar ve hakaretler edince kimse kendisine edilen hakarete hakaretsiz bir şekilde yazma sebebini açıklayarak cevap vermiyor, ben bu topikte yani fotoğraflarla eski yeni anılar topiğinde çok ağır laflar hakaretler yetiştirildiğine tanık oldum, ağır laflara o lafları edenin şahsına hakaretle cevaplamayacaktım herhalde, ben de kapsamlı bir açıklama yaptım, esas seni ilgilendiren bir durum nerede, bu forumda neyin nerede nasıl yazılacağına sen mi karar veriyorsun, haberin yok galiba bu forumda yöneticiler var uygunsuz bir durumda uyarı yapıyorlar siliyorlar vs. buna SEN KARAR VEREMEZSİN, bir oldu iki oldu hala aynı şeyi yazıyorsun bozuk plak gibisin iyi ki dün akşam başbakan ulusa sesleniş yaptı da ulusa sesleniş sözünü cümle içinde kullanmak aklına geldi, bu kadar mı takıntılısın sardın plağı yeni laflar duyunca bana ''haddimi bildirmek için'' cevap yazmaktan başka işin yok tabi, bu topikten başka hayatın yok mu burada işi olan yönetici olan kişiler gibi karar vermelere kalkıyorsun, hadi devam sana ulusa sesleniş vs. gibi biryerlerden duyduğun laflara devam et, bu cümleyi kendi başına kurabilecek kapasitedesin de ben yazmayı kesmişken cevap yetiştirmeye kalkıyorsun bu kadar mı hınç duyabiliyorsun bir hiç görmediğin bir insana yoksa benim yazdılklarımın yöneticilerce silinmemesine mi içerliyorsun hasta mısın 2 sayfa önce konuyu yazmayı kesmişim hala yazıyorsun desem, bu sefer seni kaile almış olucam,devam et sen ordan burdan duyduğun sözcükleri bana karşı cümle içinde kullanmaya
Kızlar bu kızın gözlerinin lens olması imkansız şimdi havuza atlamalı bir oyun var lensine bir şey olmazmıydı? çıkardı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?