evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar
evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar
Konuyla hiç alakası yok amma paylaşmak istiyorum Rihanna copypaste (Instagram) ! Uğraşmış yapmış birçok yorumundada rihannadan güzel olduğunu vurgular ne içiyorsa artık
Oha bu kız estetiksiz miyim demiş. :26:
Hem çakma hem de yalancı. Cidden gözümden düştü en azından çok iyi kız diyordum. Keşke doğruları söyleyebilecek cesareti olsa.
Burun olmasa bile dudağın estetik olduğu fotoğrafından bariz belli. Herhalde bu fotoğraftan haberi yok.
Estetik yaptırabilirsin de bunu inkar etmek niye anlamadım. Olsa olsa insanların gözünden düşersin.
O kadar da iddia etmiş yok estetik cerrahı bakabilir diye. Fazla uçmuş resmen kendini aklamak için panikle söylemiş bence. Şahsen şuan birisi gelse bana estetik var mı dese yok der geçerim sonuçta ben doğruyu söylüyorum inandırmak zorunda hissetmem kendimi. İnsan psikolojisi böyledir.
Bir de adriana limaya nasıl hayran olduğunu kendisi söyledi bugün, uçakta denk gelmişler sırf adrianayla konuşabilmek için neler yaptığını anlattı. Defalarca yanına gitmiş konuşmak için. Adriana biraz benziyor bana deyince bayağı bozulmuş hatta. Kızın derdi benzemek olmasa neden taksın bu kadar ?
Kesinlikle !!!!! Bazı yerlerde benzediğimi hiç düşünmüyorum dedi , hoşumada pek gitmez dedi iyide madem karıdan hoşnut değilsin niye uğraştın iki kelam edebilmek yüzünü görebilmek içinKendiyle çelişiyor amacı para kazanmak Adriana sayesinde cebine onkuruş fazla girecek bütün olay bu.
Ben insan sarrafıyımdır o kız estetikle ilgili cevap verirken o soruyu bekliyordu yada beklediği bikaç sorulardan önemli olan oydu çünkü cevap verme şekli heyecanlı ve ohh bee kavramlarının vucuda dağılmış hali gibiydi.
bide komik olan şuki annesinin resmini gösterirmiş estetik diyenlere anneside odlukça sıradan tipe sahip ben kendime şuyum diyemem ama benim annem dehşet güzeldir hele gençlik resimleri amen yarrabbi isteyenlere koyabilirimde no sakınca
kızın annesi bişiye benzemiyor arkada tezgah yapmışlaroda sırası geldiğinde patır patır söyledi.
Neyse yaa harbiden dallanığ budaklandı arkadaşlar o kızcağız da para yesin nolcakkiKimler yemiyor kimler
Kesinlikle !!!!! Bazı yerlerde benzediğimi hiç düşünmüyorum dedi , hoşumada pek gitmez dedi iyide madem karıdan hoşnut değilsin niye uğraştın iki kelam edebilmek yüzünü görebilmek içinKendiyle çelişiyor amacı para kazanmak Adriana sayesinde cebine onkuruş fazla girecek bütün olay bu.
Ben insan sarrafıyımdır o kız estetikle ilgili cevap verirken o soruyu bekliyordu yada beklediği bikaç sorulardan önemli olan oydu çünkü cevap verme şekli heyecanlı ve ohh bee kavramlarının vucuda dağılmış hali gibiydi.
bide komik olan şuki annesinin resmini gösterirmiş estetik diyenlere anneside odlukça sıradan tipe sahip ben kendime şuyum diyemem ama benim annem dehşet güzeldir hele gençlik resimleri amen yarrabbi isteyenlere koyabilirimde no sakınca
kızın annesi bişiye benzemiyor arkada tezgah yapmışlaroda sırası geldiğinde patır patır söyledi.
Neyse yaa harbiden dallanığ budaklandı arkadaşlar o kızcağız da para yesin nolcakkiKimler yemiyor kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?