bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Kız bünyesinde zerre kadar zeka belirtisi taşımıyor. Hertarafı güzel olsa nolcak Allah muhammed aşkına ya

Her hokka burun estetik değildir tabiki kimsenin güzelliğini hiç kıskanmadım güzellik Rabbimdendir fitnelik düşünemem. Ama kast şu Fatmagül Fakı olarak şöhret değil Adriana Lima benzerliği yüzünden şöhret bu iki kavramı anlayalım lütfen.

Ve ve yineliyorum estetiğin hertürlüsü güzel bişi gerekiyorsa tabi uygunsa yüze vucuda ama bunu kendi psikolojisi için yapmalı insan birine benzemek için değil! Yanlış olan ortada yani..

Estetiksiz hokka burun Britney Spears da var!
Estetiksiz lokma dudaklar bridget bardot da var!
Estetiksiz lenssiz bakışlar türkan şorayda var Beren Saatte var. bunlar normal kimseye benzemeyen orjinal kadınlar!

Sinan Akçıl suanda Bieber gibi olmak için yırtınıyor o mu o Allasen lütfen hanımlar

Konuyla hiç alakası yok amma paylaşmak istiyorum Rihanna copypaste (Instagram) ! Uğraşmış yapmış birçok yorumundada rihannadan güzel olduğunu vurgular ne içiyorsa artık

Berrylips asıl sen uzun uzun açıklama yapmanla benim söylediklerimi kanıtlamış oldun.:) Birde lovelyy senin diğer hesabın diye düşünüyorum:)yoksa aynı şeyleri yazmanız, aynı şeyleri beğeni yapmanız olabilir ama bu kadar da olmaz. Bu arada berrylips sen varya hakikaten komiksin:) samimi söylüyorum.:)

Son düzenleme:
ben daha önce demiştim burnunda bişey göremiyorum diye.

dudaklarına gelince bilemiyorum ama,benim dudaklarım verdiğim poza ve duruşuma göre değişiyor...

ve başka insanlarda da görüyorum bu durumu.

Son düzenleme:
işte şimdi iyice komikleştin,çünkü lovelyy i de forumda birçok kız yüzyüze tanıyor :) benim başka hesaba ihtiyacım yok, istesem ben 45 yaşında bir bayan estetik cerrahım bu burun böyledir şu da şu ödemdir der geçerim, daha kolay ne var, benim hiç aklıma gelmeyecek şeyler, kişi kendinden bilirmiş, bu hayranlık ya varoş kesiminin fanatik öykünmesi ya da çevresinden birinin ya da kendisinin savunması olduğunu düşündürür, ben kendim cerrahım da diyebilirim fake hesaplarla uğraşsam, niye bilimsel kanıtlarla gelen birinin sorularına cevap yazacağına yazana çamur atıp sarıyorsun, ortada gerçekler fotoğraflar, forumdan kişilere danışmalar var ve sen gelmiş bunlara cevap vereceğine bana sarıyorsun, bunun üstüne bu konubaşlığı geride kalsın diye bütün konulara yazıyorsun ama boş çaba, google da gül fakı adını arayanlar soluğu burda alıyorlar merak etme istemesen de fotoğrafları görünce uzmanına bilenine soruları soracaklar

evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar

evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar

Gözlem budur işte.:) aynen doğal dolgun dudak elastik yapıdadır. dolgu yapılan dudakta ise gülünce bir dolgunluk ve kötü görüntü söz konusudur.

yani değişiyo insanın gülüşünden duruşundan,bazen dudağımızı büzüyoruz bazen daha çok ön plana çıkartıyoruz.

eski bi foto koyulmuş ince çıkmış.bugünkü programda da aynı görüntü olmuş.demek ki böyle görünebiliyor

Son düzenleme:
Canım ben Developer'ım fotoyu küçültünce kalitesi artmış olmuyor. Kabullenin artık bu kızı böyle sevin Çakma ama biz öyle seviyoruz deyin. Ben çirkin demiyorum zaten. (Ağzıda aşırı büyük) sölemeden edemicem

dolgu yok mu Allah aşkına, dolgu da var burun ameliyatı ödemi de var, tamemen adriana ya benzemeye çalışılmış, lens de forumdaki bir arkadaşımızdan öğrenilip kullanılmaya başlanmış, hasta ruhlu rantçıları göğe çıkarmak bu kadar kolay, adriana nın kendisi bile biraz benziyor demiş bu kadar çabalanmış haline bile, daha neyini koruyorsunuz anlamıyorum, resim ortada, survivor dan yeni geldi tabi ki eridi dudaktaki hyaluronik asit, hemen soluğu doktorda alacak değil herhalde, yeniden uygulatıcak elbette yoksa iyice eriyip ilk haline döner bunu da göze alamaz,estetik işine yabancı olmayanlar bilir yavaş yavaş erir dolgu az bir miktarı kalır uzun süre geçtiğinde bile süre daha da geçerse hiç kalmaz,neyse resimler herşey ortada

Son düzenleme:
survivor ı yakından takip eden birisi olarak,son güne elenene kadar dudakları hep aynıydı.

geldiğinin 1 hafta sonrası hemen eridiyse orda erimeyip de bilemiycm

dudakları programda da aynıydı.ama gülünce ya da farklı şekillerde dudak hareketleri yapınca böyle ince bir hal almış.

benim dudağım iri değildir mesela normaldir.bazen daha iri duruyo bazen de ufak duruyo :)))

ama memleket meselesi haline getirip kendini kasmasın kimse.boş işler.çok ciddiye almak bünyeye zarar ya bu kadar da takmayın

burası medyada yer alan kişilerin fiziksel özelliklerinin incelendiği resimlerin paylaşıldığı bir forum, magazinel yani, bu forumda bunlar konu ediliyor, daha az magazinel bir sürü konu başlığı var onlarla ilgilendiğim gibi bunlarla da ilgileniyorum, magazinel olmayan başlık için fatmagül fakı nın isminin zikri bile ''memleket meselesi mi yapılacak ki'' olur, ayrıca burası en çok okunan forumlardan biri justin bieber gibi internet ünlüsü olunması işten bile değildir, bu forumun konu başlığının içeriğini anladığınızı sanıyorum, çünkü siz de bu fotoğrafla anılar düşler başlığında genelde paylaşım yapıyorsunuz, diğer taraftan dikkatten dikkate fark vardır, gözden kaçar ama fotoğraf karelerinden kaçmıyor

Son düzenleme:

Evet insan gülümseyince üst dudakta(nadiren bazı dudaklar hariç) incelme oluyor ama bence dolgu var Fatmagülde.Burdaki incelikle siyah beyaz fotoğrafındaki incelik arasında bariz bir fark var.

Konuyla hiç alakası yok amma paylaşmak istiyorum Rihanna copypaste (Instagram) ! Uğraşmış yapmış birçok yorumundada rihannadan güzel olduğunu vurgular ne içiyorsa artık

Bir şey dicem ama bu kız Rihannadan güzel ya
Bazı fotoğraflarında özellikle çok güzel.

Oha bu kız estetiksiz miyim demiş. :26:
Hem çakma hem de yalancı. Cidden gözümden düştü en azından çok iyi kız diyordum. Keşke doğruları söyleyebilecek cesareti olsa.
Burun olmasa bile dudağın estetik olduğu fotoğrafından bariz belli. Herhalde bu fotoğraftan haberi yok.
Estetik yaptırabilirsin de bunu inkar etmek niye anlamadım. Olsa olsa insanların gözünden düşersin.
O kadar da iddia etmiş yok estetik cerrahı bakabilir diye. Fazla uçmuş resmen kendini aklamak için panikle söylemiş bence. Şahsen şuan birisi gelse bana estetik var mı dese yok der geçerim sonuçta ben doğruyu söylüyorum inandırmak zorunda hissetmem kendimi. İnsan psikolojisi böyledir.
Bir de adriana limaya nasıl hayran olduğunu kendisi söyledi bugün, uçakta denk gelmişler sırf adrianayla konuşabilmek için neler yaptığını anlattı. Defalarca yanına gitmiş konuşmak için. Adriana biraz benziyor bana deyince bayağı bozulmuş hatta. Kızın derdi benzemek olmasa neden taksın bu kadar ?

Kesinlikle !!!!! Bazı yerlerde benzediğimi hiç düşünmüyorum dedi , hoşumada pek gitmez dedi iyide madem karıdan hoşnut değilsin niye uğraştın iki kelam edebilmek yüzünü görebilmek için Kendiyle çelişiyor amacı para kazanmak Adriana sayesinde cebine onkuruş fazla girecek bütün olay bu.

Ben insan sarrafıyımdır o kız estetikle ilgili cevap verirken o soruyu bekliyordu yada beklediği bikaç sorulardan önemli olan oydu çünkü cevap verme şekli heyecanlı ve ohh bee kavramlarının vucuda dağılmış hali gibiydi.

bide komik olan şuki annesinin resmini gösterirmiş estetik diyenlere anneside odlukça sıradan tipe sahip ben kendime şuyum diyemem ama benim annem dehşet güzeldir hele gençlik resimleri amen yarrabbi isteyenlere koyabilirimde no sakınca
kızın annesi bişiye benzemiyor arkada tezgah yapmışlar oda sırası geldiğinde patır patır söyledi.

Neyse yaa harbiden dallanığ budaklandı arkadaşlar o kızcağız da para yesin nolcakki Kimler yemiyor kimler

Ben programı izlemedim canım videolarına baktım ama orada öyle bir soru gelmemişti. Merak ettim valla var mı videosu ?

2. sayfanın web sitesinde Beren li başlık var o videoda soruyor izle istersen acayip mutlu oluyor soruyu yanıtlarken Sunucu olcakmış 2 kelimeyi döndürüp söyleyemedi

İsteyenlere annemin resmini koyabilirim demişsin. merak ettim koyar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…