Bunaltan aramalar

Kayınpederin telefonlarını açma ayda 1 yeter ya bu ne ben bunaldım

Gercekten çok sıkıcı bir durum ama zamnla eminim ki onlarda bu aramaları teke düşürür. Sizde taviz vermeyin bir kere aradilar mi anne yada baba çok isim var ders calisicam kusura bakmayın deyip kapatın. Belliki eşiniz soyleyemeyecek darailan darilsin bı zahmet.

İsterlerse o telefonu susturmasınlar sessize alırım dönüp de bakmam.

Hele ki bebek konusunda asla yorum yaptırmam.

Kayınvalide/kayınpeder severim ama herkes sınırlarını bilsin lütfen.

O özlem değil emin ol elin kızını ne diye özlesin. Onlarinki ego tatmin etmek, yönetme çabaları. Sürekli gözlerini sizin üstünüzde tutmak, hakimiyet kurmak. Tecrübeyle sabit. Siz tavrınızda israrci olun. Pes etmeyin. 5 arıyolarsa 1 açın. Konusmalari kısa tutun. Ses tonunuzla bile soguklugunuzu isteksizce konuştuğunuzu belli edin. Evle bebekle alakali karisirlarsa cevaplarını verin. Ben bu konularda konusmayi sevmiyorum bu benim özelim diyin.

Ay kusura bakmayın ama konuya çok güldüm.
Hiç böyle bir şey duymadım.
Bu adamın başka gelini yok mu ?

Kendi kızlarından farksız olduğumu söylüyor anlam veremiyorum başka birinin çocuğunu kendi çocuğuna eş tutuyorsun. Onlarda gelin seviliyormuş kızlara gidici olarak bakıyorlar hastalıktada gelin uğraşacak düşüncesi var o yüzden benimsetmeye çalışıyorlar bu aileden oldun vs.

Maalesef kendisinin iki de kızı var neyin kafasını yaşıyor anlamadım
Kızlarını arasın.
Gerçi onlarıda arıyordur
Elinden tel düşmüyordur herkesi sırayla başlıyordur aramaya sabsh kalkınca
Yaşlı insanlarda var ama arama hastalığı da amca abartmış.
Amcanın elinden teli alsınlar

Kızları yanında ama evet böyle bir bağımlılığı var çok yaşlı değil 50 yaşında herkesi arıyormuş işten gelince

Açmayın. Eşiniz bir çözüm aramıyor/bulmuyorsa sizin çabanız nafile.
Denk geldiğinizde yada sorduklarında ki illaki soracaklar ,söylersiniz,telefonu sessize alıyorum elime bile almıyorum vaktim yok kusura bakmayın ders çalışmam gerek diye. Zamanla alışırlar.
Başka çözüm yolu göremedim. Oğullarını nasıl ki calışıyor diye aramadan pekala duruyorlarsa sizi de aramayabilirler.

11 de kötü bir haber yoksa bir kayınpeder niye arar yaa hangi kafayla,ne yapışıkmış.

Bu iş sana bakar,ya böyle gider yada karşılık vermeye vermeye...aradığında açma,geride dönme,o ararsada vaktim olmuyo ders çalışıyorum de eşin evdeyse ona uzat hemen teli yoksa da iyi günler çat. Anlayışlı olsalar zaten bu raddede olmaz bu durum,o yüzden illaki kötü olacaksın baştan olda böyle devam etmesin.

gelin kayınpederle, kayınpeder gelinle her gün ne konuşur anlayamadım
3 senede kayınpederimle bayram seyran hastalık olmadığı sürece telefonda hiç konuşmamışımdır o da en fazla 10-15 saniye
her zaman araması tabii ki normal değil, bilemiyorum
açmadığınızda 23 kere arıyorlarsa, en kötü açıp işim var vs diyip bir kaç kez hemen kapatmaya çalışın belki daha az aramaya başlarlar

İşim olduğunu biliyorlar zaten işin ilginç tarafı kayınpederle kaynanamın yan yana olduğunu biliyorum birini açmayınca diğeri arıyor onu da açmayınca görümcem arıyor değişikler

Telefonu açtıklarında açmayın.Müsait olduğunuzda geri dönün .Telefonu duymamışım, telefonum çantataydı vs birşeyler uydurun.Her telefona cevap vermeyin.Arama sıklığı değişmiyor ise eşiniz müdahil olsun. Eşim müsait değil ,ders çalışıyor ,ya da evde değil desin birşey uydursun yani.

Her aradiklarinda açmayin.
Kendinizi dusunun esinizden once. Cunku O sizi dusunmuyor.
Onun arada kalmasi sizin probleminiz degil. Bırakın halletsin..
Benimseyemedin dediginde kendi babanla konusurken sen bile sıkılıyorsun benden sabir gostermemi beklemen bencilce degil mi diye neden sormuyorsunuz?

Haftada 1 arasalar neyse de boyle surekli ve her seferinde yarim saat cekilir sey degil.. Bir de yakın yasiyor olsaniz sizden cikmazlar bence. Esiniz de agzini acip tek soz soylemez bunu biliyorsunuz degil mi? Cocuk yapmadan once cok iyi dusunun. Cocuk demek, bosanma olsa bile omur boyu bağ demek. Bir seyleri yoluna koymadan cocuk dusunmeyin bence.

Düşünmüyorum zaten. Eşim de aradıklarında tek kelimelerle cevapla he de geç uzatma falan diyor. 900 km var şimdi bile gelmeye üşenmiyorlar o zaman sürekli olurdu haklısınız ama eşime de bu durum tuhaf gelmiyor kalabalık iç içe büyümüş seviyor böyle biri gelse bu gitse. 5 senelik şehir dışında memuriyet hayatı vardı bir kere yanına gitmediler üstelik şu an olan mesafenin yarısıydı şimdi değişen ne bilmiyorum hevesleri varmış.

Denedim onu da bu sefer onu aramaya başladılar başına bir şey mi geldi diye rahatsız etme modunda oluyor genelde yarım saat içinde 23 kez aradıklarını biliyorum
E, arasınlar. Kötü bir şey değil. Nihayet kendi oğulları. Pınar ders çalışıyor, bana söyleyin deyip konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…