Bunalımın eşiğindeyim ..

Ay canim okurken gözlerim doldu, özellikle kendi ailen konusunda. Allah yardimcin olsun, Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun.. insallah diledigin egitimi guzel bir sekilde alirsin. Esini dinleme, egtimini mutlaka tamamla. Kim ne derse desin. oglumun parasini yiyorsun diyenleri takma. Sonucta sende yipratmissin kendini okadar calismakla. Sen güclusun. Allah dayanma gucu versin. Stay Strong!

Son düzenleme:

bazılarına hıc gulmuyor o sans canım onlardan bırıde benım ..
yrn gıt doktora buyuk ıhtımalle antıdepresan verecektır banada verdıler

bazılarına hıc gulmuyor o sans canım onlardan bırıde benım ..
yrn gıt doktora buyuk ıhtımalle antıdepresan verecektır banada verdıler

Yazcağı reçeteyi az bucuk bılıyorum ..Atarax , yeterlı gelmezse efexor .

Bakalım .. İnşallah benı sıkılmadan dınler sizin gibi .. Buna ihtıyacm var cunku .. Teşekkür ederim

Kulaklarımı tıkayıp devam edıcem 6 ay sabredıcem .. Ben o işi alıcam .. İstikrarımı yıldıramaz hıcbısey ama cok yıpranıcam ve bende hiç sabır kalmadı ..

sana bisey olmaz yaparsin sen biseyler az bile yapiolar sana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazcağı reçeteyi az bucuk bılıyorum ..Atarax , yeterlı gelmezse efexor .

Bakalım .. İnşallah benı sıkılmadan dınler sizin gibi .. Buna ihtıyacm var cunku .. Teşekkür ederim

efexor benı cok kotu yaptı ya ..
aslında bılıyormusun herseyı ılacsız yenebılırsın yenebılırım bnde ama ızın vermıyorlar kara bela gbı basımızdan ayrılmıyorlarkı

Hayir hayir sakin böyle dusunme. Isyan etme. Yanlis anlama beni lutfen samimiyetimle söyluyorum sana. Seninle ayni duygular icerisindeyiz. Bende bundan 3 yil oncesi kadar boyle düsunuyodum. Neden ben, bu bitmeyen cile sinavim vs. diye. O kadar isyan ettim.icimde ki öfke hic azalmadi aksine artti. Simdi rabbimi dondum ona dayandim. Dua ettim agladim gecelerce. Icimdeki aci bitmedi ama bi huzur geldi. Rabbim kimseye tasiyamayacagindan fazlasini vermiyo inan bana. Bu dünyada cekiyor olabiliriz ama asil sonsuz yasamda ahirette elbet mükafatini aliriz insallah. Rabbim hic ummadigin yerden yardim ediyo biz yeterki ona dayanalim. Dua et kardesim bence eksigimiz bu. Söyle cani gönülden ac ellerini yalvar rabbine yardim iste. Ona bir adim gidene o kosarak geliyor cünkü. Rabbim belki de senin duani bekliyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok dua ettim ama ısrarla kabul etmedi .. Etmıyor da .. Saçma sapan insanlarla uğrasıyorum su dunyada eger cennete koyacaksa , bu dunyamı bana hıc yasatmasa da olur .. Tabi o gercekten varsa ...

İmanım inancım hiçbişeyim kalmadı artık ... Zalımler sefa sürerken ben bu kadar sıkıntı cekerken nasıl ınanayım ona ve adaletıne ..

yazdıklarınıza üzüldüm allah yardımcınız olsun

eşim kaptan deyince daha bir dikkatimi çekti konunuz benim sevgilimda kaptan olacak çünkü ama oda gitmeyecek uzak yola beni bırakmamak için , sakın kabul etmeyin iyiceeee yapayalnız kalırsınız herkes üstünüze daha bir çok gelir

eşinizinde biraz sizi anlaması lazım ama , sevmedne mi evlendiniz

efexor benı cok kotu yaptı ya ..
aslında bılıyormusun herseyı ılacsız yenebılırsın yenebılırım bnde ama ızın vermıyorlar kara bela gbı basımızdan ayrılmıyorlarkı

Yarın akşam yazarım hangı ılacı yazdıgını .. Aslında pskolog gerekli ilaçlar bagımlılık yapıyor.. Ya da en güzeli iri bi tüfek .. Hayatımdaki bütün saçmalıları saçmalarla katletmek için ..

Söylensin dursun, umursama hiç. Fırsatın varken kullanmalısın. Yalnız hostes olduktan sonra da bir sürü zorluk olacak. Mesai saati kavramın olmayacak, genelde şehir dışında olacaksın. Bu durumu eşin ve ailesi nasıl karşılayacak? İyice bir tartman lazım. Sonra gidemezsin falan diye diretmesin bunlar ailecek . Yaşayacağın zorlukları şimdiden tahlil etmelisin ki, doğru kararı aldığından emin olasın.

Ben hostes olduktan sonra kimse umurumda olmaz basar giderim ..
Hele ki ailesi .. Zatn zor duruyorum aynı apartmanda ..

bana ıstedgın zaman ozelden yazabılırsın konusuruz dertlesırız canım
bende cok cektım zamanında ayrılalı 3 sene oldu hala arkamdan konusuyormus zavallı

hayır hayır işte burada dur..sana hayatı veren,nefes veren,görmeyı veren ,işitmeyi veren,konuşmayı veren,sayısız nimetler veren Rabbinin nimetlerini görmezden gelme..yüce Allah(c.c) bu sözleri haketmiyor..
evet görülen o ki anne ve babadan yetim sayılırsıın..ama biliyorsun ki ahiret var ve sana cektirdiklerı için senın defterinde artılar olacak ve onlara yüce yaradan neden emanetime iyi bakmadınız diye soracak..unutma ki Allah cezada acele etmez.(o HALİMDİR.)

Sen Inansan da inanmasan da ben senin icin dua edicem kardesim...

Sen Inansan da inanmasan da ben senin icin dua edicem kardesim...

Su mesajın bana ne kadar içten ve samimi geldi anlatamam .. Yanımda olsan sıkı sıkı sarılırdım ..
Teşekkür ederim hemde çok ..

sana bisey olmaz yaparsin sen biseyler az bile yapiolar sana

benim bransim seni asar canim Allah bu iste kimsenin hayatiyla dalga gecmicen bi bakmis sin benden daha kotu duurma gelmissin onun icin icinde ki fesatli birakirsan kocanin ailesi de senin ailende herkez sana karsi bakis acisi degisir once karsi taraftakini dinlemyi ogrenmen gerekiyor. v

bana ıstedgın zaman ozelden yazabılırsın konusuruz dertlesırız canım
bende cok cektım zamanında ayrılalı 3 sene oldu hala arkamdan konusuyormus zavallı

Bu senin ne kadar derin bi yara bıraktıgının ispatı ..
Saol :) Tamam nickini unutmam zaten .. Sende aynı sekılde detay vermek ıstersen yazabılırsn ..
Eşekten düşmüşü eşekten düşen anlarmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…