canım neden bi uzmandan yardım almıyorsun.kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak çok güzel hafif ilaçlar var.bence sen bitlisin şokunu atlatamamışsın.kolay değil yeni evliyken eşiden evinden ailenden çoook uzaklarda uzun zaman eçirmişsin binbir umutla gün sayıp görevini tamamlamışsın.ankaraya gelince adapte olamaman çok normal.inan bitlis dönüşün ankaraya değilde istanbula olsaydı ordada sorun yaşıyacaktın çünkü iç huzurunu yakalaman lazım öncelikle bunun içinde mutlaka bi uzmana gitmelisin.kendini daha kolay avutabilirsin dha güçlü olabilirsin bu bunalımdan çıkamazsan gerçekten dibi görürsün.yardım alman şart bence.ankara istanbul mesafe kısa hafta sonları bile gidebilirsin.kurslarda eminim arkadaş edinebilirsin ama öncelikle iç huzurunu sağlaman lazım.bende uzun yıllar yapayalnız yaşadım eşim bile yanımda yoktu hemde biçok sorunla yardım almaya başladıktan sonra daha iyi hissettim kendimi 13 yıl sonra dışarı çıkıp insanlarla arkadaş olmaya başladım.şimdi yine yalnızım yeni bir semte taşındım.deniz manzara sahil koca ev ama ben yalnızım.eve kedi aldım hem onu sokaktan kurtardım hemde bi nebze olsun evde ki yalnızlığımı giderdi şimdi daha mutluyum ...inşallah sende mutlu olursun en kısa zamanda
Sayıyorum sayıyorum zaman geçmiyor sanki mayıs hiç gelmeyecek gibi :) Desteğin için çok teşekkür ederim..
Allah Allahhh,biraz önce yazdım mesajı,görünmüyor....Neyse,nasılsın canım?
Dua edin yine büyük şehirdesiniz. Ben Ankara dan küçük bi şehire geldim aynı sizin anlattığınız gibiyim.....
Sanırım hamilesiniz inanın çocuğunuz doğunca sıkılmaya zamanınız olmıycak. Size arkadaş olucak. 14 aylık kızım var benim en iyi arkadaşım.
:)) İyiyim canımm bugün kendimi boşladığım evime verdim pırıl pırıl oldu :))
sen nasılsın
evet bazen beni boğsada sonuç olarak büyük şehirdeyim bu benim için avantaj belkide, bu şehri sevmesemde...
Allah kızınızı size bağışlasın benimde küçük mucizem gelince bana yoldaş olacak inanıyorum...
Eline sağlık,iyi yapmışsın,işe güce verince insan kendini kafası dağılıyor.ben nasıl olayım,işte,sabırla bekliyorum.25 gün kaldı mahkemeye benim.Bir an önce bitse de kurtulsam,kendi düzenimi kursam diye işte...
Amin herkesin evladını Allah bağışlasın. Hamileliğinizin tadını çıkarın bence. Bebek alışverişleri çok zevklidir. Bebeğinize bişeyler aldıkça, onu kucağınıza almayı sabırsızlıkla bekledikçe bunalmanıza zamn olmıycak eminim
aslında bunun için çok heyecanlıyım ona bir şeyler almak istiyorum ama acaba erken mi şu an 14 haftalık hem cinsiyetini bilmiyorum hemde az daha beklemeliyişimm gibi geliyor bana
haklısın.. neyse çok bir şey kalmamıs az daha sabret bakalım. dilerim herşey bundan sonrası için senin için hep hayal ettiğin gibi olur..
Amin canım,sağol.Senin bebiş kaç haftalık,şimdi okuyunca merk ettim.Baharda mı doğacak kısmetse?
14 haftalık oldu bugün :) tahmini doğum tarihide kısmetse 1 mayıs bahar çocuğu olacak :)
Meraba, konunun sadece ilk sayfasını okudum.
Bu forum malesef bi acayip, derdini anlatırsın seni şükretmemekle, nankörlükle suçlarlar. Hemen daha büyük dertleri olanları sıralarlar. Benimde bir konu başlığım vardı konuda sizinkine benzer bir sebeptende, aynı tepkileri aldım bende. Sinirlendim o konuya yazmayı bıraktım bende.
Ama bu forumun güzel taraflarıda var, sizin gibi, benim gibi yalnız insanların kafasını dağıtmaya yarıyor. hatta bazen gerçekten seni anlayan insan bile bulabiliyorsun.
Bende 1.5 aylık evliyim, eşim ankarada, ben 14 saatlik mesafede bi şehire atandım. Bir yıldan fazla görev yapacağım burda. 5 aydır burda görev yapıyorum, düğün yerimiz çok önceden tutulmuştu, düğünümüzü yaptık, balayından sonra yine buraya döndüm. Tek yaşıyorum ev arkadaşı bulamadım. Hiç arkadaşımda yok burada. Yalnızlık neymiş, ne kadar zormuş burada öğrendim ben.
2 kelime etmek için can atıyor insan. Cuma eve giriyorum, pazartesi çıkıyorum. Zaten bulunduğum şehirde küçük çok asosyal bir yer. Ama önemli olan hangi şehir olduğu değil, hangi şehirde çevren olduğu. Benim için Ankara cennetken misal, siz ordan nefret ediyorsunuz. İnsanın ailesi sevdikleri nerdeyse tek yaşanacak şehir orası malesef.
Belli yaştan sonra arkadaş edinmek daha zor, arkadaş edinilse bile asla eski arkadaşlıklar gibi olmuyor. Lisede üniversitedeki arkadaşlıklar gibi olmuyor iş hayatındaki arkadaşlıklar.
kendi kendime yetmiyorum artık farkındayım..ne oldu bana nasıl gececek bilmem ama bazen nefes alamadığımı hissediyorum. 2009 yılında evlenip ankaraya yerleştim öncesinde hep istanbuldaydım sanırım biraz fazla aileciyim temmuzda evlendim eylüle kadar özledim diye ağladım ve hop ek atama ile bitlisin bir köyüne öğretmen olarak atandım daha2 aylık evliyken. gitsen bir dert gitmesen bir dert ve eşimi evimi arkamda bırakıp gittim..eşim ankarada ben bitlisteydim.2 seneye yakın ayrı yaşadık mecburen.
2011 şubat ayında eş durumu ile belki bana kızacakasınız ama ankara denilen ömür törpüsü yere geldim..sil baştan başladım yani evliliğime. evet cok şükür artık evimdeydim eşimin yanındaydım ama içimdeki bunalım hiç bitmiyordu. yeni okuluma uyum sürecim ki hala alışamadım evlilik okul ev yemek temizlik derken iyice monotonlaştığımı hissettim evlilik bu değildi biliyordum cunku dillere destan biir aşkla evlenen ve eilvlikleri parmakla gösterilen iki insanın kızıydım ben.. istanbulda zamanım yetmezdi arkadas çevreme eşe dosta şimdi burda kapımı apartman görevlisinden başka kimse çalmıyor(( o monotonluğa da alışırım belkı ama bu yalnızlık sanki beni çürütüyor hayattan soğuyorum...
geçen hafta annem ve babam geldi gittiler hala ağlıyorum arkalarından.eşimle bir sorunum yok çok şükür ama ev kuşu gibi işten eve. zaten çıksakta avmlerden başka birşey yok ankarada yapacakibr şey bulamıyoruz yada. okulumda herkes yaşça benden çok büyük apartmanımdakiler deseniz selam sabah verdikleri yok. asosyal gibi oldum hatta gibisi fazla asosyalim artık. kendimi işe yaramaz boş hissediyorum. bazen alışverişe çıkıyorum istanbuldayken yalnız cıkmazdım hiç mutlaka bir arkadaşımla giderdim fikir alırdım burda alışveriş yapmaktan nefret eder oldum...
okulum yarım gün 9-3 çalışıyorum sonra eve gelip kendimi işe veriyorum ve artık bunalımın depresyonun dibine vurdum. kendimi nasıl mutlu hissedebilirim ne yapibalirim bu süreç geçer mi.. bana yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?