doğma büyüme istanbulluyum öğrenim hayatımda orada geçti,evlendim altınoluğa geldim eşimin işi dolayısıyla..burası emeklilerin daha çok olduğu köy statüsünde bir yer doğalgaz bile yok...evlendikten 3 ay sonra anneciğimi kaybettim..dolayısıyla ailem dağıldı babam başkası ile evlendi..9 yıldır buradayım..ilk hep bunalım takılıyordum ama bunun bir faydası olmadığını gördüm..polyannacılık oynamak klasikte olsa bunu yapıyorum şimdi..çünki haberleri dinlemeye bile korkar olduk..hep kötü haberler..beterin beteri var..her günümüz için şükretmeliyiz..aksi ni yaptığımızda herşey dahada kötüye gidecektir..
Şu bunalımın bir işe yaramadığının bende farkındayım aslında. sıkıldım bu hallerimden çok sıkıldım hemde. Sürekli hüzün gözlerimde akmaya hazır yaşlar. İşte bunu aşamıyorum neden atlatamıyorum ki neden? Çok şükür eşimle bir derdim yok, karnımda Allahın bana bir mucizesi var, ailem uzak ama çok şükür sağlıklı hepsi hayatta. bunları sürekli düşünüyorum zaten ama mutsuzum geçmiyorda bir türlü. Sürekli öfkeliyim sürekli mutsuzum agresifim ve bunların acısını can simidim eşimden çıkarıyorum sürekli..