Bunalımdayım esımle problemlerımız var yardım edin bı akıl verın

Sen kendin istemissin evlenmissin.
Kendim istemissin dogurmussun.
Evliligi ne sandin acaba bastan?
Yasin ufak da degilmis.
Olan olmus artik evlenmissin hemen dogurmussun.
Simdi bu hayati yasamaya bakacaksin.
Cocugunu buyuteceksin.
Zorluklarina katlanacaksin.
Ama cocuk buyuyunce biraz rahatlarsin sabret

İkidir aynı şeyi söylüyorsunuz ve bu davranışınız buradan bakınca çok sevimsiz görünüyor. Eşinize bir fiyat biçmişsiniz gibi. Bununla evleneceğime, lüks içinde yaşasaydım diyorsunuz resmen.

Aile hala sizin aileniz, di mi? Madem çok zenginler sizi maaşa bağlasınlar; bir kısmı ile çocuğu kreşe verir, kalanıyla da yer içer keyfinize bakarsınız.

forumda anneler ile ilgili bir konu var onu okuyun sonra ben neyi dert ediniyorum diye oturup düşünün

ayrıca madem aileniz zengindi,rahattınız silah zoruyla evlenmediniz ya

empati yapayım anlayışlı olayım pamuk gibi yorumlar yapayım diyorum ama bazı konular ve konu sahipleri bunu hak etmiyor

kadın evlenmiş,çocuğu olmuş ama 5 sayfadır hala babamın evi babamın parası diyor

Ben senin ailesi yanında olan versiyonunum ama değişen bi durum yok bence farklı bişeylerle uğraş kocana sarma bak ben iki yıl sardim adama olan bana oldu onun umrunda olmadı ben de bıraktım uğraşmayi.sorumsuzlar malesef.

Reactions: Be1
Ben pamuk gıbı yorum istıyorum demedım ne duşunuyorsanız soyleyebılırsınız buda bana faydalı oluyor tesekkurler bı bakıma haklısınız

Anne işkencesi olan konuyu mu dıyorsunuz o çok uç bır konu ben sadece hayal ettıgım güçlü bı kadın olamadıgım için aslında kendıme kızgınım

Anne işkencesi olan konuyu mu dıyorsunuz o çok uç bır konu ben sadece hayal ettıgım güçlü bı kadın olamadıgım için aslında kendıme kızgınım

evet onu.

uç değil hayatın en ortası.

şu konunuz öyle garip ki,evlendim,maddi açıdan kocam babam kadar zengin değil çocuğumla da benim kadar ilgilnmiyor..

bu büyük dert mi keder mi?

güçlü olmak istiyorsanız hayıflanmadan ben ne yapabilirim kısmına odaklanacaksınız

İlk defa böyle bı konu açtım gelen yorumlara cevap verıyorum sadece ben kendıme kızgınım önüme çıkan fırsatları yanlış degerlendırdım tabıkı çok şükür herşey için ama eşim beynimle el ele verıp destek olarak sorunların ustesınden gelcek bırı degıl en ufak zorlukta kacıyor örneğin çocuk aşı oluyor annemı cagıralım dıyor gece o baksın dıyor bende bızım cocugumuz bıraz sen bıraz ben nobetlese bakarız dıyorum zora gelemıyor

Eşinizin yaptığı doğru demiyorum, ama maalesef TR de evliliklerin %95 i böyle. Çocuğun sorumluluğu daha çok annede oluyor. Hele baba çalışıp anne evde ise, babalar ancak biraz sevip, hafta sonu gezdirmekten öteye geçemiyorlar.

Bu eşinizden soğumak için bir sebep değil. Keşke evlenmeseydim demek çok ağır. Esiniz size benzerini yansıtsa siz ne hissedersiniz?

Çalışamıyorum ama daha sosyal bir yaşamı özlüyorum diyorsanız, bence ailenizden destek almak ayıp değil. Çalışmadığı halde babasının işinden sigortalı maaşlı çok insan var.

Hayat tercihlerden ibaret..
Icinde bulunduğunuz durumda da abes teşkil eden ciddi bir olay göremedim..
Üzülerek söylüyorum bu kadar acabalar,pişman olmalarla ortada birsey yokken var eder sonra da bugününüzü ararsınız..
Biraz şükür etmeyi deneyin..

2 seçenek sunun hem ev ve yemek işi hem çocuk işi cok zordur ya size bunlarda yardim etsin yada annenizi bi yakininizi getirtin bikac ay sizde kalsin biraz rahatlayin cocuk buyuyene kadar 2 ayda bir getirtin annenizi eger eşiniz yardim etmeyecekse

Evet , çalışmak hep iyi hissettirir insana kendini çalışmayı sevenler için . Ama bunu bir evlat büyütme molası olarak görün.
Imkanız var madem , çocuğunuzun her güzel anına siz şahit olun.
Kreş yaşına gelince , o kreşe , siz işe :)

Babanız her öyle dediğinde , " hayır , elbet güzel bir bulunca gideceğim ancak şuan için elimdeki imkanlar bu.
Yavrumu büyütüyorum , bundan güzel iş mi olur :) deyin.

Nasıl unutuyorsunuz bebeğinizi , sallayarak mi ?

Bence siz baba evinizdeki rahatı bırakıp evlendiğiniz için pişmansınız.
Severek evlenmişsiniz fakat eşiniz beklentilerinizi karşılayamıyor.
Kendi ailenizin yaşadığı şehre talınma imkanınız yok mu?

Evet sallıyorum

Merhaba.Ben de yoruluyorum ve kimi zaman üniversiteyi bırakmak istiyorum zaten kesin bir 2 yıl uzadı.Hepimiz çoğu zaman yorulabiliyoruz bir şeylerden.Anladığım kadarıyla sürekli evdesin.Eğer öyleysen arada bir çocuğunla yürüyüşler yapmanı öneririm.Eşiniz de yorgun olabilir bir de erkekler kadınlar gibi değil.Çoğu öyle bebek çocuk işlerine gelemiyor.Sanırım içinizde aile özlemi de var.Bence asıl sorun aile özleminden kaynaklanıyor.Ordaki koşulların daha rahat olmasından.

Evet ama ailene karşı bı suç işlemışım gıbı hıssedıyorum annem kızgın hala gıttın oraya dıyor haklı keşke gıtmeseydım
Bnce once kendine bak ve kendinden emin ol. Baba evinde rahat olanlarin orayi ozlemsi norml tabi ama yeni ev de senin kendi evin kendi ailen. Keske diyosanda o zman geri don. Ama baba evide eskisi gibi olmaz bnden soylemesi

eee evlenmeseydin ozaman. Sanki silah zoruyla evlendin cocuk yaptın..

Canim şartlarımız şu bakımdan çok benziyor..benim aileminde maddi durumu iyi ve onlarin yaninda kalsaydık çok daha rahat bir hayat sürerdik..ama esim polis kendi memleketimize gidemiyoruz..ve benim su anda iki kızım var biri 3 yasinda biri 8 aylik..uyku sorunu ikisindede var..ve esimden bir beklentim yok çünkü eve o kadar yorgun geliyorki yemeğini yeyip bayılıyor resmen..ama sagolsun hep hafifletmistir yükümü..ayrica ben epilepsi hastasiyim uykusuz kalmamam lazim..

Not:bunu çok kişiden duydum erkekler ilk çocukta sorumluluk nedir bilmiyorlar ama sonraki çocuklarda bakip ilgileniyolarmis..

Yani düşünüyorum hiç tv haber falan izlemiyorsunuz sanırım yaptığınız sadece şikayet etmek ne zorluklar yaşayan annelerimiz var babasız çocuk büyütmek zorunda olup hem çalışıp hem evine yetişmeye çalışan kadınlarımız var şükredin biraz bence bi eviniz arabanız en önemlisi bi çocuğunuz var sağlığınız yerinde... Aile en önemli şey bırakın eşinizde yoruluyor sonuçta yorulan sadece siz değilsiniz ben babasız büyüdüm çok zor bugünlerin tadını çıkarın bence.Sonuçta geçici bir durum gün gelir işte bulursunuz hep böyle sürmeyecektir.kusura bakmayın ama sizi çok bencil buldum.ayrıca bakmaya zorlandığınız o çocuk için yıllarca tedavi gören ve şanslı ise kavuşabilen yada hayallerini gerçekleştiremeyen kadınlarımıza!!!

Aynı benim kızımda 1 yaşında üni mezunu ev hamımuyım ailem uzakta üstelik benim kaynanada uzakta uykusu çok sorunlu gerçekten bende sinir krizi geçircem yakında
Bende üni mezunu ev hanimym benim kizimda 15aylik benmde ailem baska sehirde.ama onlarla yasarken hayatim bence daha kötuydu.çekilmez bi aileydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…