Sen kendin istemissin evlenmissin.Hayal ettıgım hayata sahıp degılım ben mı çok abartıyorum anlamıyorum herseyı isteyerek yaptım yasım küçükte degıldı ama pişmanım evlenmeyıp daha ıyı bı hayata sahıp olabılırdım ev de çocuk bak ev işi yap bana ağır geliyor kendımı işe yaramaz hıssedıyorum
Gıdıyorum ama ıyıce kafamı taşlara vuruyorum nasıl bı hayatı teptıgımı goruyorum.butun eşler yardımcı ev işlerınede yardımcı degıl hıc bıseyde degıl herşey bende hıc bısey yetişmiyor
Ben pamuk gıbı yorum istıyorum demedım ne duşunuyorsanız soyleyebılırsınız buda bana faydalı oluyor tesekkurler bı bakıma haklısınızforumda anneler ile ilgili bir konu var onu okuyun sonra ben neyi dert ediniyorum diye oturup düşünün
ayrıca madem aileniz zengindi,rahattınız silah zoruyla evlenmediniz ya
empati yapayım anlayışlı olayım pamuk gibi yorumlar yapayım diyorum ama bazı konular ve konu sahipleri bunu hak etmiyor
kadın evlenmiş,çocuğu olmuş ama 5 sayfadır hala babamın evi babamın parası diyor
Anne işkencesi olan konuyu mu dıyorsunuz o çok uç bır konu ben sadece hayal ettıgım güçlü bı kadın olamadıgım için aslında kendıme kızgınımforumda anneler ile ilgili bir konu var onu okuyun sonra ben neyi dert ediniyorum diye oturup düşünün
ayrıca madem aileniz zengindi,rahattınız silah zoruyla evlenmediniz ya
empati yapayım anlayışlı olayım pamuk gibi yorumlar yapayım diyorum ama bazı konular ve konu sahipleri bunu hak etmiyor
kadın evlenmiş,çocuğu olmuş ama 5 sayfadır hala babamın evi babamın parası diyor
Anne işkencesi olan konuyu mu dıyorsunuz o çok uç bır konu ben sadece hayal ettıgım güçlü bı kadın olamadıgım için aslında kendıme kızgınım
İlk defa böyle bı konu açtım gelen yorumlara cevap verıyorum sadece ben kendıme kızgınım önüme çıkan fırsatları yanlış degerlendırdım tabıkı çok şükür herşey için ama eşim beynimle el ele verıp destek olarak sorunların ustesınden gelcek bırı degıl en ufak zorlukta kacıyor örneğin çocuk aşı oluyor annemı cagıralım dıyor gece o baksın dıyor bende bızım cocugumuz bıraz sen bıraz ben nobetlese bakarız dıyorum zora gelemıyorİkidir aynı şeyi söylüyorsunuz ve bu davranışınız buradan bakınca çok sevimsiz görünüyor. Eşinize bir fiyat biçmişsiniz gibi. Bununla evleneceğime, lüks içinde yaşasaydım diyorsunuz resmen.
Aile hala sizin aileniz, di mi? Madem çok zenginler sizi maaşa bağlasınlar; bir kısmı ile çocuğu kreşe verir, kalanıyla da yer içer keyfinize bakarsınız.
Eşinizin yaptığı doğru demiyorum, ama maalesef TR de evliliklerin %95 i böyle. Çocuğun sorumluluğu daha çok annede oluyor. Hele baba çalışıp anne evde ise, babalar ancak biraz sevip, hafta sonu gezdirmekten öteye geçemiyorlar.İlk defa böyle bı konu açtım gelen yorumlara cevap verıyorum sadece ben kendıme kızgınım önüme çıkan fırsatları yanlış degerlendırdım tabıkı çok şükür herşey için ama eşim beynimle el ele verıp destek olarak sorunların ustesınden gelcek bırı degıl en ufak zorlukta kacıyor örneğin çocuk aşı oluyor annemı cagıralım dıyor gece o baksın dıyor bende bızım cocugumuz bıraz sen bıraz ben nobetlese bakarız dıyorum zora gelemıyor
Ne kadar güzel yazmışsınız ıyı kı buraya yazmışım şöyle anlatayım uzağa evlendım ailem istememışti zor olur dıye oylede oldu çok özlüyorum onları arıyorum babam sureklı boşunamı okuttuk okadar dıyor esımın Durumuda
cok tesekkurler ne güzel yazmışsınız ama şöyle anlatayım ailem zaten uzağa evlenmemı istenemıştı sımdıde çok ozluyorum zorlanıyorum babam hep boşunamı okuttuk evde mı durcaksın dıyor resmen acıyor halıme maddi olarak sıkıntımız Yok esımın ama insan kendını daha ıyı hısseder kendı parasını kazanınca eşim yardımına gelınce çamaşır asıp katlayabılır makıne boşaltanılır ne bılıym çocuğu uyursun arada hep ben hep ben
Evet sallıyorumEvet , çalışmak hep iyi hissettirir insana kendini çalışmayı sevenler için . Ama bunu bir evlat büyütme molası olarak görün.
Imkanız var madem , çocuğunuzun her güzel anına siz şahit olun.
Kreş yaşına gelince , o kreşe , siz işe :)
Babanız her öyle dediğinde , " hayır , elbet güzel bir bulunca gideceğim ancak şuan için elimdeki imkanlar bu.
Yavrumu büyütüyorum , bundan güzel iş mi olur :) deyin.
Nasıl unutuyorsunuz bebeğinizi , sallayarak mi ?
Bnce once kendine bak ve kendinden emin ol. Baba evinde rahat olanlarin orayi ozlemsi norml tabi ama yeni ev de senin kendi evin kendi ailen. Keske diyosanda o zman geri don. Ama baba evide eskisi gibi olmaz bnden soylemesiEvet ama ailene karşı bı suç işlemışım gıbı hıssedıyorum annem kızgın hala gıttın oraya dıyor haklı keşke gıtmeseydım
eee evlenmeseydin ozaman. Sanki silah zoruyla evlendin cocuk yaptın..Yanımda saolsun çok yardımcı ama ben çok yakın. Davranmıyorum kendı annem gıbı degıl hıc bır hayalımı gerceklestıremedım karıyer yapamadım evde çocuk bakıyorum tabıkı çok sevıyorum hayAtta pışman olmadıgım tek şey ama eşim yardımcı degıl o problem oluyor
Yani düşünüyorum hiç tv haber falan izlemiyorsunuz sanırım yaptığınız sadece şikayet etmek ne zorluklar yaşayan annelerimiz var babasız çocuk büyütmek zorunda olup hem çalışıp hem evine yetişmeye çalışan kadınlarımız var şükredin biraz bence bi eviniz arabanız en önemlisi bi çocuğunuz var sağlığınız yerinde... Aile en önemli şey bırakın eşinizde yoruluyor sonuçta yorulan sadece siz değilsiniz ben babasız büyüdüm çok zor bugünlerin tadını çıkarın bence.Sonuçta geçici bir durum gün gelir işte bulursunuz hep böyle sürmeyecektir.kusura bakmayın ama sizi çok bencil buldum.ayrıca bakmaya zorlandığınız o çocuk için yıllarca tedavi gören ve şanslı ise kavuşabilen yada hayallerini gerçekleştiremeyen kadınlarımıza!!!Söyle başlayım..eşimle çok aşık olarak evlendık 3 yıllık evlıyız bır cocugumuz var ev araba aldık ben unı mezunuyum ama iş bulamıyorum malum şartlar.. ailemden uzağa evlendım bu bana yenı dank ettı çok pişmanım ailemın ımkanları çok ıyı hayatım çok farklı olabılırdi dıye kendımı yeyıp bıtırıyorum tabı çocuk benı çok bunalttı Çunku eşim hıc yardımcı degıl çok yoruluyorum yalnızım sosyal Aktıf bı ınsanım evde bütün gün çocuk bakmak çok yetersız geliyor sınır krızı gecırıyorum eşim çocuğu çok sevıyor ama bakımda Yok sorumluluk sadece bende çok bunaldım çok kavga ettık ne yapayım çok soğudum Evimden esimden hayattan çok yoruldum
Bende üni mezunu ev hanimym benim kizimda 15aylik benmde ailem baska sehirde.ama onlarla yasarken hayatim bence daha kötuydu.çekilmez bi aileydi zatenAynı benim kızımda 1 yaşında üni mezunu ev hamımuyım ailem uzakta üstelik benim kaynanada uzakta uykusu çok sorunlu gerçekten bende sinir krizi geçircem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?