bunalıma girmek üzereyim yardım edin kızlar...

herkes iş bulmanın zor olduğunu söylüyor ama sen öyle olmadığına inanıyorsan ve aradığında bulabileceğine inanıyorsan çık tabi şekerim işten...
biraz da o çalışsın bakalım:) koca dediğin eve para getirir...yan gelip yatmaz...

eskiden kadın çalışmaz evinin hanımı olurdu bu devirde erkek yan gelip yatıyor kadın çalışıyor hey Allah ım ne günlere kaldık. Konu sahibi arkadaşım karısının eline bakandan fayda bekleme bence

on aylık evliyim ve ilk baslarda eşimin dükkanında calısmaktan memnundum daha önce hiç çalışmama ragmen fekat son 3 4 aydır asırı yoruldum ve bunaldım iş yüzünden arkadaslarımla akrabalarımla kimseyle doğru dürüst görüşemez oldum kayınvalidemle bile hiç gün gün gezemedik annemle hiç gezemedik artık bu durumdan cok bunaldım ve sonunda patladım ama buda hem eşimle hem ailesiyle aramda biraz sogukluk yarattı gibi geldi eşimi seviyorum bu yüzden boşanma falan gibi bir şey düşünmüyorum ben işe gidemeyince mecbur birini almak zorunda ve bütçemizde azalıcak fakat artık çok sıkıldım buna ragmen gitmek istemiyorum ama bu seferde eşimle aramız acılıyo bu durumda sizce ne yapmalıyım eşimle aram açılmasın ama işede gitmeyeyim

çok sağolun kızlar bende öyle düşünüyorum
aslında kocam öyle değildi ama ne oldu bilmiyorum
kendisi söylüyor seni çalıştırmayı bende istemiyorum ama
gel gör ki bir türlü işten çıkamıyordum
ama kesin kararımı verdim çıkacağiım birazda ben dinleneceğim

eşin iş beğenmiyor seni istemediğin bi işe gönderiyor sana işten çık dememiz doğru değil ama eşin sana çok güveniyor bu yüzden çalışmıyor bence onun için ona işten çıkacağını kendisinin iyi kötü demeden acil bi işe girmesi gerektiğini söyle

egerki yerinde ben olsaydım (çocugum olmasaydı ki bilmiyorum senın varmı) kesinlikle çıkardım
sabrederdım ne varsa onu yer ne varsa onu gıyerdım yanı bır sekılde beklerdım
elbette eşin enınde sonunda bır işe gırecektir
yok hala gırmezse sen sakın yelkenlerı suya ındırıpte tekrar işe mişe gıreyım deme
çık gıt even ailen arkandaysa ailene sıgın bır muddet
ya aklı basına gelır adam gibi işe gırer
sonrada sen dönersın evıne sende gerekırse bır ıs bulursun
demek ıstedıgım gözünü korkutmalısınkı bır daha işten cıktıgında olacaklardan korksun

ama yinede senın tercıhın eziliyim büküleyim perişan olayım eşimde yan gelıp yatsın diyorsan

O BAŞKAAA...

.

evet canım bende aynı senin gibi düşünüyorum
sıkıntı çekeceğim ama olsun Allah büyüktür

ya kızlar canım çok sıkılıyor kafayı yemek üzereyim
o işyerine gidersem sağlığımdan olacağım biliyorum gitmek istemiyorum
eşim istemiyorsan gitme diyor off ne yapacağım ben ya
ordan çıkıp başka bir işyerinde çalışmamı istemiyor
ordan çıkarsan evde oturursun diyor
2 gündür raporluydum yarın işe gitmem gerekiyor
ama ben istemiyorum istemiyorum
ne yapacağım ben ya Allahım yardım et bana
hiç iyi değilim ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
herşeyden ve herkesten kurtulmak istiyorum....

Canım eşin seni resmen zorla çalıştırıyor.Yuh diyorum kendisi canı istedimi işi bırakıyor ki asıl evi geçindirmesi gereken kişi eşindir.
Nasıl ki evde ki temizlik asıl olarak bayanın görevi ise eve ekmek getirmekte erkeğin görevidir.
İki kişi çalışıyorsa herşey ortaklaşa yapılır o ayrı.
Ama senin eşin resmen saçmalamış kusura bakmada.
Ne demek çıkarsan çalışmazsın sinir oldum resmen.Valla sırtını sana dayamış.
Şartlarının uygun olmadığını söyle, ve uygun iş bul tatlım, bi tek karısına bakamıyorsa da evlenmeseydi.
Yakında erkekler evde oturacak bayanlar bakacak onlara gibi geliyor bana.

kızlar gerçekten içim çok sıkılıyor benim çok fenayımm aramızda psikolog bir arkadaşımız varmı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor
çok kötyüm ben ya canım hiçbirşey yapmak istemiyor ne yapmalıyım ben nasıl ypmalıyım ben
kurtulmak istiyorum bu hayattan ya

devir değişmiş ya. adamların bazısı çalışan bayan isteyip, kendileri yan gelip yatıyor. k.validelerde çalışan gelin istiyor. çünkü oğlundan para tırtıklayabilecek. para devri bu devir.

1- işten çıkarsan aç kalabileceksen yada elinde birikmişin varsa (birikim felan kalmayacak çünkü),
2- eşinin mesleği varsa ve eşinde hemen iş bulabilecekse, hemen çık işten.

önce bir iş ara, yeni işi bulduktan sonra ayrıl şu an çalıştıgın yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…