merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana bir fikir verin ne yapmalıyım
2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik eşim ilk başlardan beri çalışmayı sevmiyordu ve ben bunu hep görmezden geldim
evlendiğimiz ilk zamanlar bir sene kadar çalıştı sonra abisinin düğünü oldu memleketine gitti işten çıkmıştı gittiğinde
ben o düğüne gidememiştim çalıştığım için geldi birkaç ay yine iş bulamadı ben o zamanlar 12 saat çalışıyordum bir şekilde idare etmeye
çalışıyorduk tekrar işe girdi maaşı çok azdı hiç yoktan iyidir dedik yenide ameliyat olmuştu fazlada üstüne gitmedim emlakçılık yapıyordu arkadaşıyla
ama arkadaşı primini vermiyordu şimdi ordan da çıktı güya kendisi yapmaya çalışıyor emlakçılığı 1,5 aydır tık yok benim aldığım maaş hiçbirşeye
yetmiyor ve benim moralim çok bozuluyor hele bu ay hiçbirşey veremedik kafayı yemek üzereyim anlatıyorum olmuyor kızıp bağırıyorum olmuyor
ne yapayım ben inanın takatım kalmadı artık hayatta iki şeyden çok korktum ikiside başıma geldi kocamın işsiz kalması ve çalışmayı sevmemesi
ben vardıyalı calışıyorum 8 saat ama hem beyin hem fiziksel uğraş gerektirecek bir iş işimden çok mutsuzum çalışmak istemiyorum
işe gitmek bile istemiyorum eşime söylüyorum çıkmak istediğimi ama beni çıkarmıyor işyerinden tanıdıkları olduğu için
anlatıyorum kötü şartlar olduğunu ama kabul etmek istemiyor lise mezunuyum sadece çıkıp başka bir işyerinde çalışsam diyorum
kabul etmiyor çıkarsan çalışmazsın diyor çalışmazsam durumumuz çok kötüye gidicek biliyorum çünkü kocam umursamaz
gir fabrikaya çalış diyorum olmaz diyor sabahları erken kalkmak zoruna gidiyor beyfendinin ama beni sabahın altısında sevmediğim bir işyerinde
çalışmaya gönderiyor ne yapayım kızlar çok kötüyüm siz olsanız ne yapardınız başka bir işte çalışırım sorun değil yeter ki orası olmasın
6 yıldır bittim tükendim artık orda evlenmeden önce de orada çalışıyordum ben ona hep destek oldum bu işyerinde rahat değilim dedi
bende çık başka bir iş yap dedim sonuçta insan sevmediği bir ortamda çalışmak istemez yaptığı işten hiçbirşey anlamaz ve zamanla benim gibi nefret eder
sizce çıkıyım mı ona inat ama zaten içimden oraya gitmek gelmiyor bu hafta 3 de gidip 11 de gelmem gerekiyordu ama gitmedim işe
off sağlığım bozulacak artık psikolojim zaten bozuldu...
evet kızlar görüşleriniz benim için çok değerli lütfen bana yardım edinn
kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama benim işim öyle masabaşı falan değil
koli indir kaldır makineyi ayarla akşama kadar sayı çıkar o türden bir iş
ve ben kafama koydum artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum bittim 1 saatlik tahammülüm bile kalmadı oraya
o nedenle çıkıcam 1 2 ay dinlenicem işçiyim sonuçta heryerde iş bulurum en azından lise diplomamda var
ben bu sekilde dusunuyorum kocamda biraz sorumluluğu üstüne alsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?