• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalıma girmek üzereyim yardım edin kızlar...

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
35
merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana bir fikir verin ne yapmalıyım
2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik eşim ilk başlardan beri çalışmayı sevmiyordu ve ben bunu hep görmezden geldim
evlendiğimiz ilk zamanlar bir sene kadar çalıştı sonra abisinin düğünü oldu memleketine gitti işten çıkmıştı gittiğinde
ben o düğüne gidememiştim çalıştığım için geldi birkaç ay yine iş bulamadı ben o zamanlar 12 saat çalışıyordum bir şekilde idare etmeye
çalışıyorduk tekrar işe girdi maaşı çok azdı hiç yoktan iyidir dedik yenide ameliyat olmuştu fazlada üstüne gitmedim emlakçılık yapıyordu arkadaşıyla
ama arkadaşı primini vermiyordu şimdi ordan da çıktı güya kendisi yapmaya çalışıyor emlakçılığı 1,5 aydır tık yok benim aldığım maaş hiçbirşeye
yetmiyor ve benim moralim çok bozuluyor hele bu ay hiçbirşey veremedik kafayı yemek üzereyim anlatıyorum olmuyor kızıp bağırıyorum olmuyor
ne yapayım ben inanın takatım kalmadı artık hayatta iki şeyden çok korktum ikiside başıma geldi kocamın işsiz kalması ve çalışmayı sevmemesi

ben vardıyalı calışıyorum 8 saat ama hem beyin hem fiziksel uğraş gerektirecek bir iş işimden çok mutsuzum çalışmak istemiyorum
işe gitmek bile istemiyorum eşime söylüyorum çıkmak istediğimi ama beni çıkarmıyor işyerinden tanıdıkları olduğu için
anlatıyorum kötü şartlar olduğunu ama kabul etmek istemiyor lise mezunuyum sadece çıkıp başka bir işyerinde çalışsam diyorum
kabul etmiyor çıkarsan çalışmazsın diyor çalışmazsam durumumuz çok kötüye gidicek biliyorum çünkü kocam umursamaz
gir fabrikaya çalış diyorum olmaz diyor sabahları erken kalkmak zoruna gidiyor beyfendinin ama beni sabahın altısında sevmediğim bir işyerinde
çalışmaya gönderiyor ne yapayım kızlar çok kötüyüm siz olsanız ne yapardınız başka bir işte çalışırım sorun değil yeter ki orası olmasın
6 yıldır bittim tükendim artık orda evlenmeden önce de orada çalışıyordum ben ona hep destek oldum bu işyerinde rahat değilim dedi
bende çık başka bir iş yap dedim sonuçta insan sevmediği bir ortamda çalışmak istemez yaptığı işten hiçbirşey anlamaz ve zamanla benim gibi nefret eder
sizce çıkıyım mı ona inat ama zaten içimden oraya gitmek gelmiyor bu hafta 3 de gidip 11 de gelmem gerekiyordu ama gitmedim işe
off sağlığım bozulacak artık psikolojim zaten bozuldu...

evet kızlar görüşleriniz benim için çok değerli lütfen bana yardım edinn

kimseye inat isyerinizden cikmayin.bu durum sizi daha fazla bunalima iter..baska bir is bulup ayarlayip ayrilin..sevmediginiz isyerine gitmek gercekten cok zor adimlar 1 adim one 2-3 adim geriyedir.Allah kolaylik versin size cok zor.insallah esinde aklini basina alir,adamakilli sevecegi ayrilamayacagi bir ise girer.. Allah yardimciniz olsun..

Çocuğunuz var mı?
Çok zor bir durum ama bu böyle sürerse çekilir bir dert değil.

belki siz belli bir süre çalışmazsanız eşiniz çalışmak zorunda olduğunu anlar ve çalışmaya başlar.. bence sorumluluğu onun üstüne yükleyin, birazda bayrağı o taşısın, siz dinlenin...

başka iş bulmadan işinden ayrılma eşin için değil kendini garanti altına almak için bunu yap böyle tembel sorumsuz erkeklerin düzeleceğine ben pek inanmıyorum.çocuğun yoksa daha fazla kendini bu adam için yıpratma canım:50:çocuğun varsa bile bunun sonu yok zaman geçtikçe daha çok yıpranırsın iyi düşün Allah yardımcın olsun

bu konuda eksileri artıları iyi tartman lazım inat için işten çıkarsan eşinde çalışmazsa ne yapacaksınız illa çıkmak istiyorsan önce başka bir iş bul..eşin nasıl düzelir onu bilemicem sorumsuzluk bi huy malesef sorumsuzluğu düzeltmenin formülünü bulan varsa bana da anlatsın lütfen......

ya ben böyle geniş adamlara öyle uyuz oluyorum ki:41:

hiç utanmıyo mu senin paranla ev geçiniyor kendi hiç bir şey yapmıyor

ohh valla dayamış sırtını sana tabiki işi bıraktırmaz yoksa kendi eş...k gibi çalışmak zorunda kalacak

sen kendini düşün biraz da, daha rahat bir iş bulursan geç o da sorumluluk almayı öğrenmeli yok öğrenemiyorsa orasını da sen bilirsin artık

Oh ne ala memleket ya. Kendisinin agir bir iste calismayi gozu yemiyor ama
sizi zorluyor.
Siz cok simartmissiniz esinizi.
Bunalimda oldugunuzu belli edin.
Hatta alin elinize terligi girin yola :)
Allah yardimciniz olsun cocugunuz yoksa eger, unutmayin
sizden ònemlisi yok.
Sagliginizi kaybederseniz, yine olan size olur.

Hiçbir insana hele de kadına işte çık demem ama senin eşin olacak o sömürücüye gününü göstermek için bence çıkmalısın
biraz da o kalksın bakalım sabahın köründe milletin ağzının kokusunu çeksin ev geçindirmek borç ödemek neymiş bir görsün
kadrolu bir işin olmadığını falan düşündüğüm için çık diyorum
bir süre sonra aynı maaşla başka bir iş bulabileceğin bir mesleğin varsa mutlaka çıkmalısın sen mi bakacaksın koca adama

afedersin tatlım ama böylelerine erkek müsfettesi denir

işinden çıkma en azından başka iş bulana kadar yerini ayarla öğle çık

garanti olsun,ayrıca bu insanla bir ömür gitmez çocugun yoktur umarm

yoksa da yapma asla yoksa daha da çıkılmaz hal alırsın...:47:

kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama benim işim öyle masabaşı falan değil
koli indir kaldır makineyi ayarla akşama kadar sayı çıkar o türden bir iş
ve ben kafama koydum artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum bittim 1 saatlik tahammülüm bile kalmadı oraya
o nedenle çıkıcam 1 2 ay dinlenicem işçiyim sonuçta heryerde iş bulurum en azından lise diplomamda var
ben bu sekilde dusunuyorum kocamda biraz sorumluluğu üstüne alsın bakalım:14::14:

Çocuğun yoksa ve kocan böyle bir ömür boyu on dönüm bağ bostan yan gel yat osman hesabı nazik poposunu yerinden kaldırmayacaksa çekmek zorunda mısın ?

Bir ömür boyu katlanabilirsin bu saçma hayata ?

Hımbıl bir kocan var tatlım..Sorumsuz, kadın parasıyla ev döndürmeye and içmiş tembelin teki.

Son düzenleme:
merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana bir fikir verin ne yapmalıyım
2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik eşim ilk başlardan beri çalışmayı sevmiyordu ve ben bunu hep görmezden geldim
evlendiğimiz ilk zamanlar bir sene kadar çalıştı sonra abisinin düğünü oldu memleketine gitti işten çıkmıştı gittiğinde
ben o düğüne gidememiştim çalıştığım için geldi birkaç ay yine iş bulamadı ben o zamanlar 12 saat çalışıyordum bir şekilde idare etmeye
çalışıyorduk tekrar işe girdi maaşı çok azdı hiç yoktan iyidir dedik yenide ameliyat olmuştu fazlada üstüne gitmedim emlakçılık yapıyordu arkadaşıyla
ama arkadaşı primini vermiyordu şimdi ordan da çıktı güya kendisi yapmaya çalışıyor emlakçılığı 1,5 aydır tık yok benim aldığım maaş hiçbirşeye
yetmiyor ve benim moralim çok bozuluyor hele bu ay hiçbirşey veremedik kafayı yemek üzereyim anlatıyorum olmuyor kızıp bağırıyorum olmuyor
ne yapayım ben inanın takatım kalmadı artık hayatta iki şeyden çok korktum ikiside başıma geldi kocamın işsiz kalması ve çalışmayı sevmemesi

ben vardıyalı calışıyorum 8 saat ama hem beyin hem fiziksel uğraş gerektirecek bir iş işimden çok mutsuzum çalışmak istemiyorum
işe gitmek bile istemiyorum eşime söylüyorum çıkmak istediğimi ama beni çıkarmıyor işyerinden tanıdıkları olduğu için
anlatıyorum kötü şartlar olduğunu ama kabul etmek istemiyor lise mezunuyum sadece çıkıp başka bir işyerinde çalışsam diyorum
kabul etmiyor çıkarsan çalışmazsın diyor çalışmazsam durumumuz çok kötüye gidicek biliyorum çünkü kocam umursamaz
gir fabrikaya çalış diyorum olmaz diyor sabahları erken kalkmak zoruna gidiyor beyfendinin ama beni sabahın altısında sevmediğim bir işyerinde
çalışmaya gönderiyor ne yapayım kızlar çok kötüyüm siz olsanız ne yapardınız başka bir işte çalışırım sorun değil yeter ki orası olmasın
6 yıldır bittim tükendim artık orda evlenmeden önce de orada çalışıyordum ben ona hep destek oldum bu işyerinde rahat değilim dedi
bende çık başka bir iş yap dedim sonuçta insan sevmediği bir ortamda çalışmak istemez yaptığı işten hiçbirşey anlamaz ve zamanla benim gibi nefret eder
sizce çıkıyım mı ona inat ama zaten içimden oraya gitmek gelmiyor bu hafta 3 de gidip 11 de gelmem gerekiyordu ama gitmedim işe
off sağlığım bozulacak artık psikolojim zaten bozuldu...

evet kızlar görüşleriniz benim için çok değerli lütfen bana yardım edinn

görmezden geldinde ne oldu koca bir zaman kaybı ve mutsuzluk.....bir evde kadın calısmak zorunda degıl ama erkek zorunda sen calısıp evi gecındırdıkce iş neden bulsun ki ekmek elden su gölden yasayıp gidiyor ıste.....işyerınde rahat degılım cıkmak istiyorum böyle bir lüks olamaz ya tamam sevmiyor olabılrsın de yenı bır ıs bul ondan sonra cık o adamdan ne köy ne kasaba olur
sen bak başının caresine

kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama benim işim öyle masabaşı falan değil
koli indir kaldır makineyi ayarla akşama kadar sayı çıkar o türden bir iş
ve ben kafama koydum artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum bittim 1 saatlik tahammülüm bile kalmadı oraya
o nedenle çıkıcam 1 2 ay dinlenicem işçiyim sonuçta heryerde iş bulurum en azından lise diplomamda var
ben bu sekilde dusunuyorum kocamda biraz sorumluluğu üstüne alsın bakalım:14::14:

dinlenmek istiyorsan bu süreyi biraz daha uzat eşin çalışıp eve ekmek getirmeyi sorunmluluk almayı öğrensin:31:

Oh valla..eşinize dünya güllük gülistanlık,tatlı hayat yaşıyor,niye çalışsın ki?tövbe tövbee..nasıl erkekler var yahu anlamıyorum ben?:47:kendisi yan gelip yatsın paşa paşa ,kadıncağız çalışsın hem de sevmediği istemediği bir yerde.çıkın arkadaşım işinizden,alsın sorumluluğunu her erkek gibi.görsün bakalım bir ev nasıl geçndiriliyor?siz çalıştıkça fedakarlık yaptıkça onun her işe bir bahanesi olacaktır çalışmamk için.rahata alışmış çünkü.daha fazla taviz vermeyin,sorumluluğu yükleyin omuzlarına da görsün bakalım.

Ayhhh bayılazaaaammmmmmm!!!!!

Devrin erkek müsveddelerine bakarmısınız...

Kadınlar erkek olmuş, erkekler kadın.

Başımıza taş yağacak taşşşşş.

Sorumluluk sende olduğu için eşin keyfine bakıyor.Birde utanmadan sen çıkarsan geçinemeyiz diyor,o zaman kendi niye işten çıkıyor.Canım böyleleriyle bir ömür geçmez asla ve asla sorumluluk sahibi olmazlar.Nerden mi biliyorum?Rahmetli babam,senin eşinin aynısıydıda ordan.Bir ömür anneme yük oldu,ağabeyimle ben büyüyüp iş sahibi oluncada bizlerden bir şeyler bekledi hep.Hem çalışmaz hemde sigarası,içkisi ve at yarışı son zamanlarda çıktığı için sonradanda iddiası eksik olmazdı.Kesinlikle sorumluluk alma,annemin yaptığı hataya düşme.Rahmetli babam iyi bir insandı ama tembeldi.Bazen evliliklerde iyi biri olması yetmiyor maalesef:50:

Son düzenleme:
yerinde olsam işimden ayrılırdım
bir süre de başka iş falan aramazdım
sana da sıkıntı olacak bu durumda ama evin yükünü sen omuzladıkça eşin bu rahat tavırlarına devam edecek
sen işten çık ki o bir iş bulmak zorunda kalsın
fAZLASIYLA taviz vermişsin bence zaten
biraz gerçek dünyayla o yüzleşsin

Yerinde olsam işten ayrılırdım
Eşime nazikçe bedenen ve ruhen çok yorgun olduğumu anlatırdım.

YENİ BİR İŞE DE BİR SÜRE GİRMEZDİM.

Sen de öyle yap.
Eşine bırak sorumluluğu.
Bak bakalım sabit bir işte çalışıp, sana bakabilecek mi?

Eğer çalışmaz, tembelliğe devam ederse boşan gitsin.

Ömrünü çürütür bu adam

Back