bunalima girdim artik...

ozaman kimse evlenmesin. Ana ogul arasina girmemek icin. Buyuklerde olgunluk olmali biraz. Ispiyonlamak ne garip bir tabir, yaptigi yanlis bile olsa ortada cocuj varken bosansinlar diye ugrasan kv normal mi yani.
Her kv konusunda boyle yaziyorsunuz. Bnce sorun ne olursa olsun gelin ne kadar hatali olursa olsun kv birlestirici affedici olmali. Bizim aile yapimiza yakisan budur. Torunu annesi babasi ayri buyuyunce mutlu olsun artik bu kv

herşeyi geçtimde kapıyı yüzüne kapatmak nedir , kapıya gelen misafire ! bi de her gün hastanaye gitmişsiniz, siz fazlasıyla adım atmışsınız eşiniz bunları görmüyormu, insan evladının eşine baba evine gidene kadar bana rahat yok diyorsa bana çok tehlikeli gelir. eşinizle aranız içinde bol bol Ya Vedud ismi şerifini zikredin derim.

Kayinvalideniz fenaymis. Bu nasil kin yahu, hastanede hergun seni gormeye gelen insani kovmaktan beter et, kapina gelince kapini suratina kapat. Yuh yahu, bunlara tas olsa yumusardi. Duyan da anasini babasini oldurmussunuz sanir. Var ufak meseleleri dusmanliga ceviren insanlar. Korkulur bunlardan. Esinizle aranizi bozmaya baslamis bile. Siz esinizle oturun konusun bu para meselelerini. Ama esiniz de bir garipmis. Dengeyi kuramamis. Sizi ezer olmus. Bu adama da guvenilmez ki simdi. Isiniz zor.

Sunu da eklemek istiyorum. Sorun yasadigimiz insanla degil de onun yakiniyla bu sorunlari konusmak bana yanlis geliyor. Sonra boyle yanlis anlasiliyor iste. Kayinvalidenizle ne sorununuz varsa kendiniz konussaymissiniz keske. Neticesinde ailesiniz ve iki yetiskin insansiniz. Esinizi araya sokmasaymissiniz. Isterseniz kayinvalidenizle bir oturup konusmayi deneyin. Yanlis anlasilmayi duzeltmeye calisin, tatliya baglansin.

Ya dul bir kadin neden oglundan gizli telefon kullansin söyler misiniz illa herşeyi acil acil anlatiyim mi ya. Eşime söylemedim bile. sadece önlem almak istedim. Sonu kotu olmasin istedim.

Ya hayir sana ne arkadasim, SANA NE? Isterse 1 tane gizli cep telefonu olsun, isterse 10 tane, sana ne ya? Velev ki senin tasvip etmedigin seyler yapiyor, tekrar sana ne? Kadin senin kizin degil birsey degil. Senden yasça büyük bir kadin, istedigini yapar. Niye karisiyorsun ki?

Yemin ile ilerde benim gelinim senin gibi olursa bende oglumun senden ayrilmasini isterim. Sen kim oluyorsunda insanlar ahlak dersi vermeyi çalisiyorsun? Vallahi ben bile sinirlendim, kv'de kim bilir kendini nasil hisediyor.

uc maymun ol diye bosa dememisler. gormedim duymadim bilmiyorum.
sen ne dusunerek esine kv le ilgili yok telefonu varmis yokmus yumurtluyorsun ki, gercekten sanane.
kadin akilli ve tecrubeli bir kadina benziyor, oglunu kendine cekmek icin gerekeni zekice yapiyor.
sen de zekani kullanarak bu isi halletmelisin. caktirmadan, usulca, esini kendine cekerek.
ama onunla bu konuda yarisabilirmisin bilemem.
bence insanlarin saklamayi tercih ettikleri seyleri de baskalarina soyleme. kim olsa guvenini kaybedersin.

bu ne yaaa
iyice cozutmuşsun imla hatalarında.. biraz saygı
yazarken dikkat lütfen anlayana kadar..

kv iyice gıcık kapmış sana
verme sakın altınlarını..

Kadın paragöz edepsiz biri belli. Kötü niyetinizden değil acemiliğinizden düşman etmişsiniz kadını heralde ama sanane de olmuyo durum adam eğer namus belasına yarın kafayı bozsa aileniz de etkilenicek. Kocanla aranı bozma gözünü açmaya çalış bence. Hoş o laflara yüze kapıyı çarpmalara gözü açılmıyosa yazık.

Aslında sen adım atmakla hata yapmışsın oğlunun arkasından iş çeviren o sen adım atarak hata yaptım kabul ediyorum mesajı vermişsin. Kadın bakmış pusmuşsın üstüne geliyo özür mözür dileme ne yapsan yaranamazsın artık.

Eşin de gurusuz mu ya koynuna aldığı kadına annesi ne b.klar karıştırıyo diyo ses çıkarmıyo!? Böyle karısına sahip çıkmayan namusuna laf söylenince dinleyip susan adam annesinin yapacaklarından da utanmaz heralde diycem de ayıp olcak. Böyle adam için hiç uğraşılmaz bakma da sırf kv inadına kocayı kendi tarafına çekmek lazım ay sinir oldum!

Bonibon arkadasim vallahi beni tek sen anlamissin. Ya ben kendime yediremedim konduramadim KV ye. Namus demek bu ya. Ki ben tekrar ediyorum onu söylemek iateseydim kötülük olsun isteseydim telefon kullandigini ve msjlari eşime söylerdim. Ben ilerisini düşündüm çünkü birgün aciga cikacak ve o zaman herşey altüst olacak. Olan benim yuvama olacak. Arkadaşlar sana ne demiş üstüne basa basa. Acaba kendi KV boyle olsa ne yaparlardı. Uzaktan konusmasi kolay. Kaç gündür hatta kaçaydir naailim biliyor musunuz. EEvleneceksen CIK adam gibi evlenicem de. Para için yapilir mi bu ya. Ben her ne olursa olsun ona barismak için çok firsat verdim ki hala kafasinin dikine gitti. KV. Anne demek bile istemiyorum resmen bu benim anneme hakaret olur. Ya disari cikmaz oldum. Sanane diyen arkadaşlar ile namus düşüncenin farklı olduğu kesin. Modem bulaniyor aklima geldikçe. Eğer kötülük yapmak isteseydim esime fitlerdim. Fitlemissiniz demissiniz ya ben fitlemedim. Adam akilli çektim konuştum. KV bin çok tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü ben konussaydim yalan soyluyon diyip su üstüneccikacakti. Gene. Cikti ama en azindan kötülükyapmak iiçin yapmadigim için içim rahat. Bana yorum yazanlara gerçekten tesekkur ediyorum. OOnların aklina kalsa bugün bosanmam gerek. Ben buradan dertlesmek biraz rahatlamak istemiştim ama ne lv seven varmis. KV te laf soyletmiyorlar. Merak etmeyin aklima gelenleri dun yaptim. Boşanma davasi açmakiiçinavukatla telefon ggörüşmesi yaptim ve bugünal dava acicam. Boyle bi KV te ne anne dicem nede oğluna kocam. herkez kendi pisliginin içinde batsin. Kabul edemediğim şeyleri baskalarinin bana yaşatmaya hakki yok. Her kez tarafından ahlakimla takdir görmüş birisiyim. Bunu abartmadan söylüyorum ve ben namusu ilk babamdan öğrendim. KV yaptiklarinada göz yumacak bi bünyede değilim. KV bugün çok mutlu çünkü Esim bosanacaz demiş. Olsun oğlum alsin oğlunu gitsin ben torun bakamam demiş. Esimle bana çocuğu vermek iatemiyo ama bakan olmadigi için bisey diyemiyor. Zaten oğlumu asla vermem. Sana ne diyen hatta senin gibi gelinim olsa bende ayiririm diyen arkadasim hic uzulmuyorum hatta içim rahatladi çünkü kocamin arkadan geleceğini biliyorum. Ben gidersem KV daha rahat yol alir artik. Artik kendi istediğim hayati yasayacagim. Mide bulantisi olmadan...

Aynı şeyleri düşünüyordum bikere herseyi başlatan sizsiniz. Gelin oğlumu alacak karşısına annen böyle hatalar yapıyo ben konusmayim sen hallet dicek çocuk gibi kadını yargilicaklar.senin ne haddine. sonra o kadın niye sevsin seni.belli sen kendini iyi niyetli gösterip içten pazarliklisin biraz.kapida beklemende saçma olmuş niye acitasyon yapiyosun ki.sen kendini ezik görürsen herkeste öyle davranır sana.o kapıyı açtirmasını bilecektin.komik durumlara dusurmussun bence kendini ve kadının sevgisini kendin kaybetmisin. Zorla kötü yapmışsın.bilmis gelinlik yapmışsın.

Arkadaşlar bütün yorum yapanlara tesekkur ediyorum. Esimle bosaniyoruz. Yüzükleri cikardik şuan ayni evdeyiz ama konusmuyoruz. Esim çok mutlu annesinin yanina kahvaltiya gitti. Esyalarini toplama sini düşünüyordum ama toplam adi bn toplayıp evi terkedecekmisim cocuguda ona birakacakmisim. Annesi bakacakmis çocuğa. Dun bana bosanalim cunkunannem seni sevmiyor istemiyor bende istemiyorum dedi. Bende tamam bosanalim dedim. Anneleri aradi gelin alin kizinizi dedi. Annemler ne oldu dedi anlatti tabi kendi aacisindan. Babam bak oğlum bidaha oturun konusun ben oraya gelirsek kizimi alirim torunumuda alirim ama bidaha vermem dedi. Konuscak bisey yok gelin alin dedi. Simdi ayriliyoruz cçünkü benden daha iyisini bulacagina eminmis. Annesi bulacakmis ona. Dun gelinligimi çöpe atti. Bende ffotoğrafları kirdim. Yani bitti arkadaşlar. Konumda bitmişoldu. Herkeze tesekkur ederim.

Üstü kapalı konuşacağınıza gördüğünüz şeyleri anlatsanıza.
Konu nasıl bitermiş.
Çocuğunuzu bırakmanızı istiyor bu adam.
Hem de nasıl bir kadın bakacak?
Alması çok zor ama ben artık insanların yapabileceklerinden korkuyorum.
Böyle bir aileden kurtulduğunuz için ilerde sevinebilirsiniz.
Onlar da çok fena bedel ödeyecekler bilmiyorlar henüz..

Anlayamıyorum dilim ucuna gelip ama anlatamiyorum. Zaten simdi anlatsam iftira atiyosun dicek bana

Konunu okudum ve sana hak verdim arkadaşım. Kv den sana ne, ne halt ederse etsin diyenleri anlayamadım. Eşinle konuşman en doğrusu olmuş. Bu uğurda yuvan yıkılıyor şu anda ama demekki temeli de sağlam değilmiş. Ben ne yapayım öyle kv ve kocayı... çocuğunun öyle ortamda büyümesindense, bak ne güzel baban da sahip çıkmış, sen ve çocuğun daha huzurlu bir ortamda yaşarsınız.. size sahip çıkmayan eşiniz ve kv niz utansın, sizin başınız dik alnınız açık şükür.

Tesekkur ederim arkadasim. Burada kimseye anlatamadim ben derdimi. Fitneci fesat gelin ben oldum. Benim bunlara gücün yetmez yetmiyor. Yapacak bisey yok annesi beni istemiyor muş.

6 senelik evliyim ama bitti demek biraz zor geliyor. Adam akilli düşünmeye ihtiyavim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…