- 27 Nisan 2012
- 15.322
- 18.060
- 498
pardon da size neHer kez konu neydi demiş hatta bi arkadasimiz sen yanlis yaptin KV. Söylemekle demiş obyuzden altiyorum. Haksizsam söyleyin. Benim KV. Dul bir kadim. Görüşme dediğimiz biiri var o kadim hakkında o.. Diyorlar ama gözümüzle görmedik. Esim bize gorusmiyceksiniz dedi ben gorusmuyorum ama KV. Eşinden gizli aksam 10 lara kadar kadinin evinde. Ben bunu KV. Sen niye gidiyorsun desem gitmedim bana iftira atiyosun çiçek daha kotu olacaktı. Ama Esim ben seni gördüm dedi benim soylediklerime dayanarak vekKV. İnkar edemedi. Eğer ki KV. Ertesi gün beni arayip bana hakaret ve tehtid edeceğine kizin sen niye kocana soyluyosun çok kizdim sana ya benim oglumla aram acilsaydi gibilerinden konussaydi özür de dilerdim. Cahillik yaptim anne ne yapacagimi bilemedim derdim. Konuyu bu kadar actigim için söylüyorum benim eşime demiş ki o kadinin adini karin cikardi demiş. Ben evlenmeden önce zaten bu laflar vardi ama ben cikarmisim ki herkese yaymisim. Dizede söyledimkkimsem yok ki yanina gittiğim. Nasip cikarabilirim bide demiş ki bende kabrinin ne boklarini gördüm ama söylemedim demiş. Ne görmüş diyorum bilmiyorum diyo Esim. Benim anlim ak hic biseyim yok çok şükür. Onun yanina gidiyordum çünkü evde insanin cani sikiliyor. Her ne kadar anlasamasakta gene muhtaç oluyorum. Çünkü yalnizlik çok zor geliodu bana.
sizi ilgilendirmez ki o yaşta kadının kimle görüştüğü
resmen fit sokmuşsun kocana
bu mesajını görünce oğlumla aramı bozmaya çışıyor diye düşünür
bende gelinimi yok sayardım muhtemelen tehlikeli diye