bunalima girdim artik...

pardon da size ne
sizi ilgilendirmez ki o yaşta kadının kimle görüştüğü
resmen fit sokmuşsun kocana
bu mesajını görünce oğlumla aramı bozmaya çışıyor diye düşünür
bende gelinimi yok sayardım muhtemelen tehlikeli diye

sonradan okudum ebru abla
yine de laf taşımış kocasına resmen fitlemiş gibi olmuş
bu olay geline yapılsaydı herkes taşlar kv yi bir daha evine bile alma derdi
ona düşmez açıkçası söylemek
koca kadın ona sormayacak

Ben de senin gibi düşündüm.
Önce kayınvalidesiyle bu konuyu konuşması gerekiyordu.
Aslında ona bile gerek yoktu ama demiş ya eşimin başı belaya girecek diye endişeleri var.

Ben de senin gibi düşündüm.
Önce kayınvalidesiyle bu konuyu konuşması gerekiyordu.
Aslında ona bile gerek yoktu ama demiş ya eşimin başı belaya girecek diye endişeleri var.
neyse daha yazmayacağım demiş zaten
hatasını inşallah görmüştür az da olsa :)

kv aklı sıra oğlunu yanına çekiyor ya o ölünce kiminle baş başa kalacaksa.annesinin "sana baba evine gitmeden bana rahat yok" cümlesini ona iletin. inanmıyorsa,kv nin aranıza gireceğini söyleyin böyle yaparak hep mi ben hatalıyım deyin.ayrıca altında bütün takılar ister ona da takılmış olsun boşanma hukukuna göre sizin,dinende siz ne kazanırsanız kazanın kocanızın parasında sizin ve evladınızın hakkı vardır.vermek istemezseniz vermezsiniz.olurda araba alırsa onun adına hiç binmeyin.gezdirsin anasını hevesini alsın.annen mi ben mi demenize gerek yok.ailenle olmak istiyorsan.onlarla kal diyin eve gelmese de olur.sizin kaybınız olmaz.çok ani tepki vermeyin. hiç etkilenmiyormuş görünmeyi eziklik olarak bknu çıkarırlarsa o zaman son sözü söylersiniz.ya kendi ailen ya bizim kurduğumuz aile de orda mutlu olacaksan beni mutsuz etmenin anlamı yok diyin.

Bu arada araba alma bahanesi ile elinizden altınları almak istiyor olabilir ve zaten kadın niyetini ortaya koymuş seni boşatacağım diye uyanık olun bu saatten sonra. Önlem her ne ise artık önleminizi alın. Allah korusun inşallah boşanma gibi bir durumunuz olmaz. Haaa şunuda söyliyeyim bu sebepler asla boşanma sebebi değildir. Hatanızın farkındasın asla ve asla bu derece büyütülecek şeyler değildi. Adamın asıl sizin arkanızda olması gerekiyor.

Şu forumda en sinir olduğum şey konu sahibinin bir daha yazmayacağım zaten demesidir.
Sanki biz mecburuz konuyu açan kişinin istediği gibi cevaplar yazmasına..
bende.. hemde nasıl
eleştirilince kızıyorlar yarın öbür gün kuzu gibi yazıyorlar..

Arkadaşlaryyorumları tek tek okudum. Dun hic girmeye vaktim olmadi öncelikle bunu soyleyeyim. simdi ilk olarak burada kmsem olmadigi için sik sik KVgidiyordum cçünkü KV sik sik özledim diye torununu cagiriyordu. Bende onlar oynarken kitap falan okuyordum. Bana bi ses oluyordu. Bu zamana kadar bi çok kez kavgalarimiz oldu. Ama ben buyutmedim. Ornek vereyim size gecen ay eşinden fatura için aldigim parayi dusurmusum. KV yaninda farkettim anne söyleme kizar simdi ben yanindaki paradan ytiriyim dedim Esimggeldiği gibi oğlum bugün basimiza ne geldi bilsen dedi ona ters ters baktim gulerek aaaa söylemmicektin dimi unuttum dedi. Biz tabi taryistik esimle ama ben niye söyledimnbile demedim. Yani o da beni çok kere kocaman söyledi ki bu anlattigim en son olaydi. İyi gibi görünüp kötülük yapiyosan allah affetsin bisey demiyorum artik. Bu msjlari ve telefonu bu olaylar olmadan 1 haftaya yakin bi zaman önce gormustum. Neden gizli telefon kullandigini bi sure içimesindiremedim. Resmen mmodem bulandi. Ben eşimin ve KV kotu olmasini istemedim. Bunu rahatça ssöylemeliyim. Ben KV kotu bir laf gelsinde istemedim. O kadinla görüşme diyorsa Esim biraz mesafe koy arana. O kain senin neyin ki bizden değerli mi. Esim annesinin kötülüğünü istediği için mi görüşme dedi sanki. Aslında dilim var miyo KV kotu konuşmaya. Ne olduğunu bildiğim için ne yapacagiki bilmiyorum. Eşime sadece önlemalmasini iistediğim için git konuşdedim ki eEsim yemin ediyor senin söylediğini söylemedim diye KV zaten esimi n beni korumasına kizdi. Eşime nr söyledin annene diyorum anne ben seni gördüm o kadinla bak dul bir kadinsin ben hep yaninda olurum olmam benim korkylarim gerçek olmasin anne demis. Gitme evine diyorum sen niye gidiyorsun hic mi dozunun hükmü yok demiş
Bunda fitleme neresinde soyler

Kayinvalideden özür dile.. Ben cahillik ettim dersimi de aldim bundan sonra sözünden cikmam de... (Her dediğini yapio etme ama öyle gözuk)

Kayinvaliden yaman biri... Suyuna huyuna git.. Yoksa basin çok agrir...

Ayrıca koca kadina hayat dersi vermeye kalkismayin özellikle bir gelin olarak...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumunun devamini yaziyorum. Hasta haneye gittiğim bi gün eşime dedki onumuzden gecen bi kiz içinooğlum bidahakine sana boyle kiz alican dedi. Esimde benim karim var anne dedi. Oğlum simdi değil bosaninca dedi. Ben sok oldum aglaya aglaya eve geldim. Ben ne yaptiysam yapiyim bunlar soylencel laflar degil. Dun Esim geldi bilezikleri ver dedi. Neden dedim. Annem kredi çekecek araba alicak o kredi çektiği için araba onun üzerine olacak ama bana aliyo o yüzden ya odeyemezsem diye bilezikleri istiyor dedi. Bnde ödeyemezse onzaman boZdururuz şimdiden niye istiyor ödeyemezse araba onun üstüne nasilsa satar öder dedim. Bana dediki getir bileşikleri al arabayi dedi dedi. KV bizi ayirmak için başladı çalışmalara. Altinlarida alinca rahata erer. O elindeki avcundakini arabaya vericekmis Alton takip gezmekte onun hakkiymis. Ben ona kötülük etmedim. Eşime xikip bütün gördüklerimi gizli telefon kullandigini soyliycem diye yapiyo biliyorum. Ben nasip söylerim ki senin annen boyle diye. Eşimin bahsini belaya sokacak. Bana cok

Bana çok zor geliyor bütün bunlar. Kimseye hayat dersi vermeye kalkmadim. Ama suç bende kimseyi değiştiremem. Herkesin içinden gelecek içinden geldiği gibi yaşayacak. Esim bana dun dedi ki hic yaninda olmuyosun ama annem oluyor. Bosaniriz altinlari vermezseb dedi. Bende bozanbenden ama vermiycem dedim. VErince de bosiycaksin ki beni korkutmaya kalkma dedim. Birilerine derdimi anlatmak istemiştim. Ben nereye geldim allahim diyorum. KV adina ben utaniyorum. Bunalima girdim. Bu konuyu bu kadar uzatacak benimle zitlasacak ne vardi. Eşime tamam oğlum gorusmem sen istiyorsan ben o kadini öyle bilmiyorum diyip bana ne yapmaya calisiyosun. Neyse arkadaşlar durum bu iste. Haram bile olsa ki KV yaptiklarinin yaninda benim ki bi hic insan olan anne olan kendi zevki için oğlunun yuvasini yikmaya calismaz. Yaziklar olsun diyorum başkabbize demiyorum.kocamada yaziklar olsun ki altin yüzünden beni bosayacakmis

iyi niyetinizden böyle birşeye kalkışmışsınız;sonuçlarının ne olacağını bilemeden.herşey aleyhinize işliyor şu an.size sakin ve dirayetli olmanızı;altınları da bozdurmamanızı öneririm.Allah sabır ve kolaylık versin

Ahh benim annem ahhhhhh..kayınvalidem..
okudumda başınıza gelenleri çok üzüldüm. Benim kayınvalidem çok iyi bir insandı . beni kızlarından ayrı görmedi.
Allahım ondan razı olsun. mekanını cennet eylesin. ben bir kez daha çok iyi anladım ki. bu dünya kötülerin dünyası. iyilerin yerii yok bu dünyada

konuyu ve sayfaları okudukça sonu kaynananın ahlaksızlığına kadar gelecek diye düşündüm ve yanılmamışım.ne olursa olsun ana oğul arasına girme.sonu böyle sana patlar. kim ne yaparsa yapsın umursama,ilgilenme.kaynananı ispiyonladın da ne elde ettin.

Bize elde etmek için yada oğluyla arazibozulsin diye bbirşey yapmadim. Ya ben kabul edemiyorum gördüklerimi ya ona ya ona yakistiramiyorum utanuyorum. Sen olsan ne yaparkencçok merak ettim. Gerçi basina gelmeden bilemezsin. Ne kadar zor biliyor musun acaba kim biliyor kim ne der diye düşünüyor inssn

Konu sahibi seni bu sebepten ötürü boşayacak adama ÖNCE sen vur tekmeyi. Ne yanlış yaptıysanız iyi niyetinizden ve fazla yüz göz olmanızdan oldu ama bu seplerden boşama gerçekleşecekse YAZIKLAR OLSUN O eşinize. Önünüze bakın, altınları bakaya hesap açtırıp koyun. Bunlar terbiyesiziliği, aymazlığı, ellerine almışlar uzak durun canınızı kurtarın. Allah yardımcınız olsun.

Bence siz bu evliliği daha fazla sürdürmeyin. Sonuç değişmeyecek gibi görünüyor. En az zararla kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…