bunalima girdim artik...

masal0952

yôrûk...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
164
80
73
Gunaydin arkadaşlar. Uzun zamandan beri girememiştim. Aslında o kadar anlatacagim şeyvar ki. Kisaca ozetliyorum. KV ile ya klasik 2 aydir kusus. Sebebi yaptigi bi hatayi eşime söylemem. Ama allah yukarda eşime dedim ki boyly boyle bi durum var al annenin karsina güzel güzel konusun. Boyle yapmasın. Dedim. Ben konuşsan biliyorum huyunu bana sen bana mi karisiyon dicek daha büyük bi kavga etcez diye öyle yaptim ki esim annesiyle bi güzel konuşmuş sorunu cozmuzler. Annesi de karin mi söyledi bunu demiş Esim yok demiş. Tabi KV. İnanirmi beni ertesi gün aradi ki ne saygisizLigim kaldi nede insanligim bana edemediğini birakmadi. Evime sakin gelme dedi. Gelmem dedim. Burada kimsem yok bi tane komşunun dişinda. Alismisim ona gidip gelmeye biraz zorlandim yalan konusamiycam. Esimla normal hallerine döndüler bide unutmusum kv dediki bak bakalim kim kapi disarina konuyo kimse benim oglumla arami acamaz ama sen babanın kapisina gidene kadar bana rahat yok dedi. Simdi esimle baldok yala kivaminca vicik viciklar. Ben orali olmuyor gibi yapiyorum ama çok sinirleniyorum. Hastaneye yatti gecen hafta Esim annemi hasta haneye yatmis ben onun yanina gidiyorum dedi. Bekle ocakta çorbapisiyo ppişince bende gelirim dedim. Corbasini goturdum geçmiş olsun anne dedim KV suratima mal mal vakti. Ertesi gün yine gittim bugün nasilsin dedim Esim yaninda yoktu napican sen doktormusun dedi. 1hafta hastanede yatti ve ben hergun yanina gittim ama sanane cvbini aldıktan sonra onla hic konusmadim yemekte goturmedim sadece torununu görmek istiyomus onu götürdüm. Hasta haneden ciktiktan sonra eşiminzoruyla eevine de gittim kadim oğluna sarildi öptü ben ayakkabilarimi cikarana kadar kapiyi örttü. O an o kadar zoruna gitti ki oturdum merdivene kedi gibi eşimin benim yokluğunuffark etmesini bekledim. 20 dk sonra fark etti ama ben beş dk önce cikmistim. Bana niye gidion dedi 15 dk bekledim annenle ilgilenen sen dedim. Eve geldi alttan al falan filan konuyu kapattik. Taaaki Esim benden altin isteyene kadar. Araba alicakmis kredi cekecekmis üzerine de altinlari bozduracakmis. Bende vermem dedim. Elimde ikidalim var asla veriyorum. Krediyi ödeyebilecek durumumuz yok dedim. Annem cekicek o odiyecek dedi. Bende arabayi onun üstüne yapiyosan benden hic altin cikmaz dedim. KV. Bile ödeyemez 35 milyari. Kredi ceksek az mi ödemesi olucak. Olan benim bileşiklerine olucak ki ben 20 gram veririm ama 40 grami vermem demiştim. O illa hepsini alacakmis. Simdi benimle konusmuyo ayni yatağa girmiyo dun is cikisi carsina gidecem dedi bana bende tamam dedim meğer KV te kazak aldirmis hem de marka bi yerden tanesi 105 liradan. Delirdim ama belli etmiyorum. Lv. Simdi keyiflendi anlayacaginiz. Benim safimda iki kazaga beyni yikaniyo farkında değil. Simdi onlar iyi ben kotu oldum. Allahim kalbimi biliyor.. Biraz uzun anlattim ama boyle hanimlar. Simdi kendimi güvensiz. Ve kimsesiz hissediyorum. Sizce ne yapabilirim

canım yaaa eşin hatasını anlar mutlakaa

Kendi aileni araya koy ama esinde ayip etmis kv her zamab gelini kiskanir sanki kumasi gibi gorur bizimki ayni evde otururken biz gece dus aldikmi sabah bana kuserdi yani anlican bu kv ler adqmi oldurur ama kocqnla Adam akilli birinin konusmasi lazim

UUU işte tam cadaloz kaynana şu bak ya.İşin zor canım savaş başlasın....

Bir şey anlamadım ama kv senin yuvanı yıkacağım dediyse cehenenemlik

Senin kv nasıl fenaa öyle yaa ..
Ama hatanın büyüğü eşinde, her ne kadar annesi de olsa insanın karısının yüzüne kapı kapatan bir insan
kim olursa olsun tepki vermeli bunu normalmiş gibi davranması çok tuhaf geldi bana .
Bence altınlarını verme, kv eşine akıl veriyor belli ki biraz burnunu sürttür yola getir gibisinden .
Zamana bırak derim biraz bekle .. Kadın resmen sizi ayıracağım demiş normal bir insan neden evladını
boşatmak istesin, sağlıksız bir ruh hali var belli ki çok zor canım işin Allah yardımcın olsun ve bu kötü huylu kadından
seni korusun .

Yerinde olsam kayinvalideyi konusturur ses kaydi yapardim. Baska turlu gormez bu adamlar. Ya da oluruna birakirdim ki bu risk aslinda. O kazak mi almis sen de git al ya kendine ya cocuguna harca. Kimin parasini kim icin tutacaksin ki.
Bir de ana ogul konustuklati mevzu ozel degilse merak ettim. Yuz kizartici biseymiydi de bu kadar takildi zitlasti sizle.

Kazağı kim kime almış? Kvden göz boyamak için oğluna mı alıyor? Bilezik falan vermeyin. İhtiyaç olsa neyse de lüks için zodurmayın.

sakın verme verince iyi olmuyorsun iki gün sonra gene sana karşı saf alırlar
kocan elbet görür o konuşmuyorsa sende konuşma bırak gitme
torununu na götürme beni istemeyen çocuğumu da istemesin de

Eşinizden annesini karşısına alıp ne yapması ne yapmaması gerektiğini istemeniz çok kötü.
Anladığım kadarıyla siz eşinize annesini şikayet edene kadar büyük şeyler olmamış.
Oraya gitmeye alıştığınıza göre size çok zararı dokunmamış.
Ama bir insana zarar verir, hele bir de arkasından konuşursanız düşman kazanırsınız.
Bir anne için en ağır şeylerden biri gelin de olsa bir başkası tarafından evladına şikayet edilmesi olur.
Bunu zamanla anlayacaksınız.
Şimdi değil ama çok ilerde...

Bence önemli olan eşinden annesiyle konuşmasını isteğin konu neydi? Asıl küslük sebebini ogrenirsek eğer daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Kv kurnaz kadınmış. Sen de üzülme oyun oynadığı gibi oyna sakın verme altınları.

Her kez konu neydi demiş hatta bi arkadasimiz sen yanlis yaptin KV. Söylemekle demiş obyuzden altiyorum. Haksizsam söyleyin. Benim KV. Dul bir kadim. Görüşme dediğimiz biiri var o kadim hakkında o.. Diyorlar ama gözümüzle görmedik. Esim bize gorusmiyceksiniz dedi ben gorusmuyorum ama KV. Eşinden gizli aksam 10 lara kadar kadinin evinde. Ben bunu KV. Sen niye gidiyorsun desem gitmedim bana iftira atiyosun çiçek daha kotu olacaktı. Ama Esim ben seni gördüm dedi benim soylediklerime dayanarak vekKV. İnkar edemedi. Eğer ki KV. Ertesi gün beni arayip bana hakaret ve tehtid edeceğine kizin sen niye kocana soyluyosun çok kizdim sana ya benim oglumla aram acilsaydi gibilerinden konussaydi özür de dilerdim. Cahillik yaptim anne ne yapacagimi bilemedim derdim. Konuyu bu kadar actigim için söylüyorum benim eşime demiş ki o kadinin adini karin cikardi demiş. Ben evlenmeden önce zaten bu laflar vardi ama ben cikarmisim ki herkese yaymisim. Dizede söyledimkkimsem yok ki yanina gittiğim. Nasip cikarabilirim bide demiş ki bende kabrinin ne boklarini gördüm ama söylemedim demiş. Ne görmüş diyorum bilmiyorum diyo Esim. Benim anlim ak hic biseyim yok çok şükür. Onun yanina gidiyordum çünkü evde insanin cani sikiliyor. Her ne kadar anlasamasakta gene muhtaç oluyorum. Çünkü yalnizlik çok zor geliodu bana.

ya bu kadın ne böylee
evlerden ırak.
Allah kocana da anasına da akıl fikir versin.
başta yapmışsın bi hata ama bedeli bu kadar ağır olmamalı.
bence yapman gereken o kadına rağmen eşinle çok iyi çok mutlu olmak.
altın filan da verme sakın.

Simdi konu o kadinla neden gorustigu değilde benim neden söylediğim oldu konunun üstünü kapatti

Kadın kötü de olsa kayınvalideniz kiminle görüşeceği konusunda irade sahibidir.
Gözünüzle görmediğiniz bir şey üstelik.
Eşiniz size karışabilir görüşmemenizi isteyebilir ama gidip de annesine baskı yapamaz.
Üstelik gelini tarafından yönlendirilerek bu konuşma yapılması doğru değil.
Kayınvalidenizin size iftira atması çok çirkin.
Ama yine de bu olaya müdahil olmamalıydınız. Böyle bir hakkınız yok.
Ve sonradan geri adım atıp hastaneye her gün yemek taşımak zorunda kalmaz ve sonunda da yine incinen kişi siz olmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…