- 4 Eylül 2014
- 164
- 80
- 73
Gunaydin arkadaşlar. Uzun zamandan beri girememiştim. Aslında o kadar anlatacagim şeyvar ki. Kisaca ozetliyorum. KV ile ya klasik 2 aydir kusus. Sebebi yaptigi bi hatayi eşime söylemem. Ama allah yukarda eşime dedim ki boyly boyle bi durum var al annenin karsina güzel güzel konusun. Boyle yapmasın. Dedim. Ben konuşsan biliyorum huyunu bana sen bana mi karisiyon dicek daha büyük bi kavga etcez diye öyle yaptim ki esim annesiyle bi güzel konuşmuş sorunu cozmuzler. Annesi de karin mi söyledi bunu demiş Esim yok demiş. Tabi KV. İnanirmi beni ertesi gün aradi ki ne saygisizLigim kaldi nede insanligim bana edemediğini birakmadi. Evime sakin gelme dedi. Gelmem dedim. Burada kimsem yok bi tane komşunun dişinda. Alismisim ona gidip gelmeye biraz zorlandim yalan konusamiycam. Esimla normal hallerine döndüler bide unutmusum kv dediki bak bakalim kim kapi disarina konuyo kimse benim oglumla arami acamaz ama sen babanın kapisina gidene kadar bana rahat yok dedi. Simdi esimle baldok yala kivaminca vicik viciklar. Ben orali olmuyor gibi yapiyorum ama çok sinirleniyorum. Hastaneye yatti gecen hafta Esim annemi hasta haneye yatmis ben onun yanina gidiyorum dedi. Bekle ocakta çorbapisiyo ppişince bende gelirim dedim. Corbasini goturdum geçmiş olsun anne dedim KV suratima mal mal vakti. Ertesi gün yine gittim bugün nasilsin dedim Esim yaninda yoktu napican sen doktormusun dedi. 1hafta hastanede yatti ve ben hergun yanina gittim ama sanane cvbini aldıktan sonra onla hic konusmadim yemekte goturmedim sadece torununu görmek istiyomus onu götürdüm. Hasta haneden ciktiktan sonra eşiminzoruyla eevine de gittim kadim oğluna sarildi öptü ben ayakkabilarimi cikarana kadar kapiyi örttü. O an o kadar zoruna gitti ki oturdum merdivene kedi gibi eşimin benim yokluğunuffark etmesini bekledim. 20 dk sonra fark etti ama ben beş dk önce cikmistim. Bana niye gidion dedi 15 dk bekledim annenle ilgilenen sen dedim. Eve geldi alttan al falan filan konuyu kapattik. Taaaki Esim benden altin isteyene kadar. Araba alicakmis kredi cekecekmis üzerine de altinlari bozduracakmis. Bende vermem dedim. Elimde ikidalim var asla veriyorum. Krediyi ödeyebilecek durumumuz yok dedim. Annem cekicek o odiyecek dedi. Bende arabayi onun üstüne yapiyosan benden hic altin cikmaz dedim. KV. Bile ödeyemez 35 milyari. Kredi ceksek az mi ödemesi olucak. Olan benim bileşiklerine olucak ki ben 20 gram veririm ama 40 grami vermem demiştim. O illa hepsini alacakmis. Simdi benimle konusmuyo ayni yatağa girmiyo dun is cikisi carsina gidecem dedi bana bende tamam dedim meğer KV te kazak aldirmis hem de marka bi yerden tanesi 105 liradan. Delirdim ama belli etmiyorum. Lv. Simdi keyiflendi anlayacaginiz. Benim safimda iki kazaga beyni yikaniyo farkında değil. Simdi onlar iyi ben kotu oldum. Allahim kalbimi biliyor.. Biraz uzun anlattim ama boyle hanimlar. Simdi kendimi güvensiz. Ve kimsesiz hissediyorum. Sizce ne yapabilirim