- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi minnosumbenim
-
kızlar kesin eşim mesaim vardı diye gec gitti bi uğradı çıktı neden çünkü ben akşam nette face fotograflarımı koydum ne zamandır yeni fotolar koyacaktım sadece kendimin olduğu görümceler beğenmişler eger ters bi durum olsaydı alllahh netten artık lafları vururlardı msjlı sözler paylaşıyolar bi durum olduktan sonra hiç bi paylaşım yoktu benimki idare etmiş bi şekilde
kızlar kesin eşim mesaim vardı diye gec gitti bi uğradı çıktı neden çünkü ben akşam nette face fotograflarımı koydum ne zamandır yeni fotolar koyacaktım sadece kendimin olduğu görümceler beğenmişler eger ters bi durum olsaydı alllahh netten artık lafları vururlardı msjlı sözler paylaşıyolar bi durum olduktan sonra hiç bi paylaşım yoktu benimki idare etmiş bi şekilde
şunu anlamaları lazım, oraya da gidilse kendi ailemize de gidilse damattan bişey beklenmiyo yiyip içip gelecek, ama kadınlar sürekli bi koşturma halinde, hele bide çalışıyosan zaten işte bile ne yemek yapsam çamaşırlar kurudumu katlandımı siyahlar atıldımı derdindesin, hiçbi bahanem olmasa bile eşim kadar sevemem yani ailesini, bu ayıp değil günah değil, o istediği kadar görsün, amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi, oğlunu gör çeneni kes,ille gelin gelsin olayı tamamen ego yoksa ben ihtimal vermiyorum bikaç aydır tanıdıkları yeni gelinlerine birden vurulup aşık olsunlar, öyle olsa sevdiğin insanın huzurunu bozmazsın
Beni sevmesinler, saygı duysunlar. Hayatıma burunlarını sokmasınlar.
Ben onların evladı değilim kendimi yırtsam da olamam biliyorum olmak gibi bir isteğim de yok.
Bana evlatları gibi candan değiller o zaman evlatlarına olduğu gibi rahatça davranmasınlar.
Benden çekinsinler. Bir şey söyleyecekleri zaman aa ya kızarsa,yanlış anlarsa diye düşünsünler istiyorum.
Oğulları evlendi artık koca kazıklarız. Doğruyu hep büyükler bilmez onlar da yanlış bilirler,hata yapabilirler
bunun farkında olsunlar istiyorum.
İstiyorum ama nanayyy canım
İşte niye aramıyor, gelmiyor. Bak dik kafalı görüyor musun gibi yorumlarla eşimi etkiliyorlar malesef.
Arada kalmaktan bıkmış bir adam saldırganlaşıyor.
Yoksa inan sevgi eksikliği çekmedim hiç şükür sevenim çok.
Onlardan gelecek sevgi lazım değil. Durmaları gereken yeri bilsinler yeter..
Ben bunu eşime anlattım
Önce ne var ki Pazar da gitsek diyordu
Tabi sana göre hava hoş dedim
Ben Pazar bile koşturayım servisiydi, çayıydı, çorbasıydı
Sen otur öyle, neden erkeksin ? Senden iş güç beklenmez
Sonra geç dönelim
Pazartesi işe pert bi şekilde gideyim ?
Düşününce haklısın dedi, artık Pazar gezmek istersek te dışarı çıkıyoruz
Aile ziyareti yok
İyi olmuş bence
Tek gidebilir suratı asık durabilir, karşı tarafta fırsattan istifade seni çekiştirebilirdi
Eşine ters davranma o zaman
Akşam gelince birşey olmamış gibi devam edin
Konuşmak isterse o konuyu açar zaten
anlaması güzel
anlamayan nasıl anlamaz ben de onu anlamıyorum gözün var görüyosun robot mu yani bu kadın, bi oh diyip rahatlamasın mı
Ben bunu eşime anlattım
Önce ne var ki Pazar da gitsek diyordu
Tabi sana göre hava hoş dedim
Ben Pazar bile koşturayım servisiydi, çayıydı, çorbasıydı
Sen otur öyle, neden erkeksin ? Senden iş güç beklenmez
Sonra geç dönelim
Pazartesi işe pert bi şekilde gideyim ?
Düşününce haklısın dedi, artık Pazar gezmek istersek te dışarı çıkıyoruz
Aile ziyareti yok
çok inattır konuşmaz bi iki gün konuda kendiliğinden kapatır tekrar açılsın sorunu halledelim demez hiç bi zamn kapansın gecsin bitsin ister aslında dün ben geldiğinde hiç bişey olmamış gibi konuşabilirdim ama öncesinde msjda atıştık dediğim dediksin zaten bildiğinden şaşma sen die yazmış bende aynen beni anlayıp hak verene kadar da böyleyim sadece sabrediyorum bunu o kuş kafana sok demiştim :)
çok inattır konuşmaz bi iki gün konuda kendiliğinden kapatır tekrar açılsın sorunu halledelim demez hiç bi zamn kapansın gecsin bitsin ister aslında dün ben geldiğinde hiç bişey olmamış gibi konuşabilirdim ama öncesinde msjda atıştık dediğim dediksin zaten bildiğinden şaşma sen die yazmış bende aynen beni anlayıp hak verene kadar da böyleyim sadece sabrediyorum bunu o kuş kafana sok demiştim :)
Şimdi ben bol keseden atıyorum (aslında atmıyorum doğruları söylüyorum) eşim yok beni arayan soran da yok kafam rahat, bakalım 3 ay sonra eşim gelince neler yaşayacağım, bir derdim var bölümünün manşetine oturmam inşallah.
Aramıyorlar beni, sormuyorlar, tek başına kızı ile kalıyor bir şeye ihtiyacı var mı diye sormuyorlar bile.
Sadece eşime kızımı soruyorlar ki heralde bir sorun olduğu zaman beni aramaya yüzü olmayan kayınvalidem annemi arayıp kızımı soruyor.
aynen bende bunu anlattım hatta örneklerle o anı yaşarken gösterdim ben koşturuyordum o ayakalrını uzatmış elinde kumanda esniyordu o esnada , sanırım o zaman daha iyi anladı, şidmi rahatız şükür 2-3 haftada bir gidiyorum akşamları
senin 3 ay benim 3 yıl canım 3 vakte kadar ikimizde neler olucanı görücez, bizde şark dönüşü Ankaraya gidince eltim ayrı kudurur kv ayrı şaşırır gibime geliyo manşetlerden inmeyebiliriz dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?