- 30 Kasım 2015
- 79
- 79
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayat343434
-
Ne kibarsın
Bi de mesajlaşmana şaşırdım
Bizimki de öyleGenç kvlerden sanırsam :)
Bizimki bi açmayı bide kapatmayı biliyii :)
Benim bir arkadaşımın kayınvalidesi Whatsup'tan bebenin uyuyorken fotoğrafını gönderiyor.Bizimki de öyle
Ama böylesi daha iyi bence
Teknolojik kayınvalideler çok mesaj atıyomuş diye biliyorum
Vuhuu çok havalıBenim bir arkadaşımın kayınvalidesi Whatsup'tan bebenin uyuyorken fotoğrafını gönderiyor.
Merak etme demek ister galiba.
Bizimki de öyle
Ama böylesi daha iyi bence
Teknolojik kayınvalideler çok mesaj atıyomuş diye biliyorum
Allah sabır versinVar bende bir tane teknolojik kayınvalide, whatsap'tan ses kaydı yapıp yolluyor. "Kızım seni özledim" "torunum ne yapyor" "evde misiniz?" vs gibi:))
Uzak durunca da kocamla aram bozuluyor...Anlatımına istinaden, bir şey yapmadığını baz alıyorum. Patavatsız biri bence, nedne zorla smaimiyet kurmak istiyorsun? Daha çok çatışıp laf yiyip daha çok üüzlmek için mi?
Mesafeni koymazsan ilerde çekersin, millet kaçmaya çalışıyor sen zorla yakınlık kurmaya çalışıyorsun. Hakikaten uzak durulacak biri şakayla laf sokan kaynanalar.
Kocana belli etmeden şekerim, yani öyle bi ayarlayacaksın ki mesela haftasonu onlara gidecekken bi iş çıkartacaksın ertelenecek. Gelmeni dört gözle bekleyecekler falan :) Ayıp ediyor çünkü annesi, böyle baştan ezdirirsen sonra eşinle aranız asıl o zaman açılır onu bil.Uzak durunca da kocamla aram bozuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?