- 30 Kasım 2015
- 79
- 79
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayat343434
Meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Kısaca ben derdimi size anlatayım... Biz eşimle severek evlendik eşimin ailesiyle hiç bir sorunumuz yoktu başlarda ama şimdi anlayamadığım bir soğukluk var . Geçen gün eşimin ailesine gittik , kayınvalidem ortaya şakayla herkes evine hadi dedi bende iyi aşkım hadi gidelim dedim. Kayınvalidemde sen git oğlum kalsın hadi hadi dedi bende o Nasıl olacakmış kocamla giderim anca dedim sen git oğlum benimle kalsın dedi. Aramızda hiçbir sorun yoktur normalde ben kendi aileme Nasıl davranıyorsam onlara da öyle davranıyorum ... Neyse ben kayınvalidemin lafına alınıp erkenden yattım o akşam sabah kahvaltıdan sonra eve giderken gidiyoruz anne dedim oda dünkü lafıma alınıp ondan mı yattın dedi bende hayır olur mu öyle şey dedim .. Neyse eve geldik iki gün geçti ben mesaj attım bilmeden bir hatamı yaptım seni kırdım mı diye ne gibi dedi bende anlattım sana kırıldım biraz diye oda neye kırıldın anlayamadım dedi bende arar mısın? anne beni dedim oda şimdi arayamam misafirim var dedi. Bende tamam kim var anne misafirin dedim mesajı gördü cevap bile yazmadı oysaki bir önceki mesajda yemek yiyorum demişti çok bunaldım kızlar niye böyle davranıyor kafam çok karışık en ufak bişeyde oğluma iyi bak kız gelin felan demelerinden de çok yoruldum bu arada yeni evliyim 2 ay bile olmadı