merhaba , ben bebeğime bumbo koltuk arıyorum, fiyatları cok pahalı bu yüzden burdan almayı düşünüyorum, az kullanılmış satmayı düşünen varsa ve resim gonderirseniz alabilirim
Ben kullandım,tepsi ve kemerle bebeğin düşmesi imkansız ama tepsisizken ve bebek büyükse içinden çıkabiliyor
Almadan önce haberi okumuştum ama olumlu yorumlar o kadar fazla ki,oturturken bebeği yalnız bırakmadığını sürece cok kullanışlı
Bebeğiniz suan cok kucukmus 6kg falan olduğunda alsaniz daha iyi olur galiba
Ben banyoda hiç kullanamadim biraz geç almışım koltuğu 6ay bitmişti galiba..böyle güzel yorumları okuyunca pikniğe giderken yanımıza aldım ama sıkıldı durmadı pek bizimki
merhaba
mesajlaşmıştık sizinle koltuk için tekrar msg göndermek istedim ama hata verdi, mesajlarınız dolmuş, bakabilir misiniz
merhaba,
hala bumbo ariyorsaniz, bende 45 tl ye satilik mavi olarak var. fiyati konusabiliriz. emniyet kemeri var, tepsisi yok. ancak durmaktan sararmalar olmus altinda. ilanim var burada, resimlerini de gorebilirsiniz.
bebegim 4 ayliktan beri kullandim, elim ayagim oldu benim de, cok cok kullanisli birsey. onemli olan yuksek zeminlerde kullanmamak gerekiyor, gerci biz mecburiyetten kullandik kucukken ve kendini itemezken. devirmesi vb de mumkun olmuyor. buyuyunce yerde kullanmaya devam ettik. oldukca kullanisli, benimkini istemezseniz dahi, kesinlikle tavsiye ederim...
Merhaba bumbo koltuğu hala satışta mı?
merhabalar bende mamas papas oturak var sıfır hediye geldi hiç kullanılmadı bumbonun aynısı hatta daha genişi bacakkısmı
ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?