Bebek İkinci El BUMBO koltuk arıyorum

nisabilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
273
12
68
Antalya
merhaba , ben bebeğime bumbo koltuk arıyorum, fiyatları cok pahalı bu yüzden burdan almayı düşünüyorum, az kullanılmış satmayı düşünen varsa ve resim gonderirseniz alabilirim

Ben kullandım,tepsi ve kemerle bebeğin düşmesi imkansız ama tepsisizken ve bebek büyükse içinden çıkabiliyor

Ben kullandım,tepsi ve kemerle bebeğin düşmesi imkansız ama tepsisizken ve bebek büyükse içinden çıkabiliyor

tavsiyen için teşekkürler bebeğim daha 4 kg civarlarında yani en az 7-8 ay kullanabiliriz daha , 14 kga kadar kullanılabilir diye duymuştum.Ben mama sandalyesi almadan önce böyle bişey almak istedim.hem içerde otururken falan yanımda otursun hemde tasıması kolay anneme gittiğimde koca mama sandalyesini nasıl goturcem gibi sebepler..ve olumsuz bişeyde duymadım henüz kafamı karıstırdın şimdi yaa ((

Ben bebeğim destekli oturmaya başladığında aldım ve erken almadığıma pişman oldum küçükken daha uygun sanki,içinden çıkmaya başlamıştı kemer aldım ama kullanmadım,yürümeyi keşfetti bi daha da oturmak istemedi

Almadan önce haberi okumuştum ama olumlu yorumlar o kadar fazla ki,oturturken bebeği yalnız bırakmadığını sürece cok kullanışlı

Bebeğiniz suan cok kucukmus 6kg falan olduğunda alsaniz daha iyi olur galiba

aslında benim bebeğim 6,5 aylık yani cok küçük değil, 4kg olmasının sebebi 6aylıkken doğdu ve 600grdı doğdugunda prematüre bebek.o yüzden de anca 4kg olabildi bunada şükür gelişimi normal, hareketleri yerinde maşallah ama işte biraz küçüğüz görüntü olarak.şu sıralarda kendini itiyor oturmaya çalışıyor, destekli şekilde oturuyor,yatmayı sevmiyor, bu koltuğun ona uygun olabileceğini düşünmüştüm ama artık emin degilim.1 ay sonra direk mama sandalyesi alsam daha iyi olcak sanki

Hmm,anladım kendisi dönüyor mu artık..dönme yuvarlanma gibi kendini kontrol edebilmeye başladığında içinden çıkmak icin bacaklarını itiyordu bizimki hatta resmi vardı silmediysem ozelden mail yazarsan resim atarım,gerçi kemerle çk rahat kullanirsin ya da tepsiyle..tepsiyi de bebeğin çıkarması imkansız,ben kendim zor cikariyordum,karar senin tabi..Allah bağışlasın kilo önemli degil sağlıklı olsunlar da

Ben oglum 4 aylik oldugundan beri kullaniyorum.bebek basini tutmaya basladiktan sonra kullaniliyor.elim ayagim oldu ozelliklle tatillerde.ama 8 ayliktan sonra yani biz 8 kiloyu gectikten sonra sigma problemi basladi tabi birde bizimki hareketli oturmuyor icinde.ben cok rahat ettim birde bebegi hicbir mama sandalyesinde yalniz birakmamalisiniz hareketlendikten sonra.ben hem mama,hem koltuk hatta banyioda bile kullandim.

Ben banyoda hiç kullanamadim biraz geç almışım koltuğu 6ay bitmişti galiba..böyle güzel yorumları okuyunca pikniğe giderken yanımıza aldım ama sıkıldı durmadı pek bizimki

Ben banyoda hiç kullanamadim biraz geç almışım koltuğu 6ay bitmişti galiba..böyle güzel yorumları okuyunca pikniğe giderken yanımıza aldım ama sıkıldı durmadı pek bizimki

merhaba
mesajlaşmıştık sizinle koltuk için tekrar msg göndermek istedim ama hata verdi, mesajlarınız dolmuş, bakabilir misiniz

merhaba
mesajlaşmıştık sizinle koltuk için tekrar msg göndermek istedim ama hata verdi, mesajlarınız dolmuş, bakabilir misiniz

evet hatırlıyorum ama ben satmayı düşünmüyorum,samimi bir arkadaşım bebek bekliyormuş yeni öğrendim kusura bakmayın

merhaba,
hala bumbo ariyorsaniz, bende 45 tl ye satilik mavi olarak var. fiyati konusabiliriz. emniyet kemeri var, tepsisi yok. ancak durmaktan sararmalar olmus altinda. ilanim var burada, resimlerini de gorebilirsiniz.
bebegim 4 ayliktan beri kullandim, elim ayagim oldu benim de, cok cok kullanisli birsey. onemli olan yuksek zeminlerde kullanmamak gerekiyor, gerci biz mecburiyetten kullandik kucukken ve kendini itemezken. devirmesi vb de mumkun olmuyor. buyuyunce yerde kullanmaya devam ettik. oldukca kullanisli, benimkini istemezseniz dahi, kesinlikle tavsiye ederim...

Merhaba bumbo koltuğu hala satışta mı?

Merhaba bende neredeyse sifir durumda orjinal kutusuyla birlikte pembe rengi var. Tepsili ve kemerli. Kizim mama sandalyesini daha cok sevdigi icin hic kullanmadik diyebilirim..fiyati 100tl ilgilenen olursa simoshino@msn.com ulasabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…