Hahashs onlara benim de alerjim var vallahi kaşınmaya başladım okurken bile. Benim sevgilim Kırşehirli hala'yi hala yazıyor ama konuşurken hayla diyordu. Kafasına vura vura düzelttim sayılır hala arada kaçırıyor ama idare ediyorumBunun gibi değil de
Eylence
İyrenc
Buğazım
Miydem
Hayla
Hayel
Tarzı konuşanlar
Bende aslen kirsehirliyim gelin hanımHahashs onlara benim de alerjim var vallahi kaşınmaya başladım okurken bile. Benim sevgilim Kırşehirli hala'yi hala yazıyor ama konuşurken hayla diyordu. Kafasına vura vura düzelttim sayılır hala arada kaçırıyor ama idare ediyorumyalnız Buğazım yazani e devletten bile engellerim herhalde bir de boğazım ağrıyor yerine boğazlarım ağrıyor diyenler var hala yıl olmuş 2020
Hahaah aynenBunun gibi değil de
Eylence
İyrenc
Buğazım
Miydem
Hayla
Hayel
Tarzı konuşanlar
İşte bana değer vermediği için rahat gibi bir çıkarım yapabilir miyimRahat bi adam bence. Yoksa öyle gelmezdi çekinirdi siz gördüğünüzde
Doğru o deliği havalandırma boşluğu olarak kullanıyordur belkideÖff ayakları kokuyordur bide kesin
Peki bu yazdığınızı dönüp hiç okudunuz mu?Hahaah aynen
ben de arkadaşlarım da baya bi tilt oluyoruz
De bağlacı, mi - ki ayrı yazmayanlar ve şarz diyenlere
ben cidden biriki kişiyi sırf bu yüzden reddettim. Çünkü olumuşluk entellektüel seviyeyi hatta nasıl bir liseden geldiğine kadar o kadar çok şeyi belli ediyor ki...
ha bi de biri karşımda şarz diyince içimden şarj diyorum bikaç kez ki bilinçaltıma yerleşip bir yerden çıkmasın bigün
Hız hatasını sallamıyorum. De ve mi ki hata yapmış mıyım? SanmamPeki bu yazdığınızı dönüp hiç okudunuz mu?
Normalde anlayışla karşılarım evdeki halleri ama bunda bende ne rahat bi adam diye düşünüp pis oldugnu sadece beni değil kendine de saygısı olmadığını düşünürdüm çünkü evinde yalnız değil yani farklı bi durum bence bilemedim.İşte bana değer vermediği için rahat gibi bir çıkarım yapabilir miyim
Siz de entelektüeli yanlış yazmışsınızHahaah aynen
ben de arkadaşlarım da baya bi tilt oluyoruz
De bağlacı, mi - ki ayrı yazmayanlar ve şarz diyenlere
ben cidden biriki kişiyi sırf bu yüzden reddettim. Çünkü olumuşluk entellektüel seviyeyi hatta nasıl bir liseden geldiğine kadar o kadar çok şeyi belli ediyor ki...
ha bi de biri karşımda şarz diyince içimden şarj diyorum bikaç kez ki bilinçaltıma yerleşip bir yerden çıkmasın bigün
Bir kadın olmama rağmen benim başıma gelmişti bu evden acele ile çıkarken delik çorabı bile bile giydim. Sağlam çorap aratacak vaktim yoktu ve nerde cikaricam ki ayakkabımı bilinciyle çıktım ve malum olay oldu arkadaşımla dışarda bulusacaktik çocuğu hasta olduğu için beni çağırdı ve ben çorabı tamamen unutmuştumKeşke aa çorabım da delikmiş diye normalleştirip espriyle kapasaydı olayı. Sallamaz şekilde uzatması benim bilinç altıma “seni sallamıyorum” u getirdi
ama arkadaşlarım aşınma bu seninle değil kendiyle ilgili bir şey dediler
Valla açıkçası iğrenç. Ben harf hatası yapanla bile yolları ayıran bı kızdım
Siz benim bı ye takılmayın ben burada inekle keciyle iki yavru kopekle .zibilyon tavuğun yumurtlamasiyla onu toplamasiyla serayla uğraşırken bir yandan kalkıp burada size biseyler yazıyorum. Sizjn kadar bir yerlerim koltuk yüzü görüyor olsa bı yi de bir diye yazabilirdim .keşke benim nelere koşturduğumu ve koştururken burada da takılmaya çalışıyor olduğumu gorseydiniz . A bu arada size niye bu kadar battı ki sizi ilgilendirmeyen bir mesele.Sizin "bi" ne oluyor o zaman?
benimde buğazım şiş ağzımda iyrenç bir tat var miydemde bulaniyorBunun gibi değil de
Eylence
İyrenc
Buğazım
Miydem
Hayla
Hayel
Tarzı konuşanlar
Çok eylencelisin sen yabenimde buğazım şiş ağzımda iyrenç bir tat var miydemde bulaniyor
şaka yaptım kız böyle belirtilerim olsa şuan sanırım filyasyon ekibi bekliyor olurdum ne eğlencesiÇok eylencelisin sen ya
Geçmiş olsun
O zaman bana geçmiş olsunşaka yaptım kız böyle belirtilerim olsa şuan sanırım filyasyon ekibi bekliyor olurdum ne eğlencesi
banin kalkmışmı diye sana bakarken bu mesajını gördüm de takılayım dedim