Ne desem bilemedim şapşik bir durum çokta şey etmeyinBayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.
geldiğinde çorapları delikti.
hem de ben fark edince mahçup olup çekmedi. Taa ortaya uzattı.
ben de üzerime alınıp bozuldum.
siz ne düşünürdünüz
Aynı şeyi yaşadım hatta benzer iki konuBayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.
geldiğinde çorapları delikti.
hem de ben fark edince mahçup olup çekmedi. Taa ortaya uzattı.
ben de üzerime alınıp bozuldum.
siz ne düşünürdünüz
Yaa mahçup olması çok tatlış benceAynı şeyi yaşadım hatta benzer iki konuyaşadım.canim öyle rahat olması daha iyi bence ezilip buzulseydi daha rahatsız edici olurdu.esimle ilk bulusmamizda montunun astarı sokuktu ve eşim rahatsız olup hemen gizlemeye çalıştı tabi daha çok can sıkıcı oldu.simdi montlarini ben kontrol ediyorum aynı şeyleri yaşamasın diye
Zaten tanıdığım ve daha önce evime gelmiş biri.Saygısızlıktır eve geleceğini biliyor dikkat etmeliydi de, yanlış anladıysam kusura bakmayın da ilk buluşmayı kendi evinizde yapmaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz
Önümüzdeki hafta toplu arklarla görüşebiliriz yılbaşı hedştesi erken verme huyunuz var . Çorap armağan etsem mi diye düşündüm hahaZorla mahcup etmek istediyseniz çorap alışveriş linki atsaydiniz yaninizdayken telefonuna
İlk yırtık çorap mı peki. Diğerlerinde nasıldıZaten tanıdığım ve daha önce evime gelmiş biri.
Tam tersi kendiyle alakalı adam özgüvenli işte neguzelKeşke aa çorabım da delikmiş diye normalleştirip espriyle kapasaydı olayı. Sallamaz şekilde uzatması benim bilinç altıma “seni sallamıyorum” u getirdi
ama arkadaşlarım aşınma bu seninle değil kendiyle ilgili bir şey dediler
Normaldi diğerlerinde. Ama çoğu zaman topluca dışarıda buluştuk. Temiz biriİlk yırtık çorap mı peki. Diğerlerinde nasıldı
Acaba bu seferki görüşme niyetiniz başkaya, size bişey mi ima etmeye çalışmış anlamadım. Çünkü en pis insan bile çorabı yırtıkken utanır saklamaya çalışır. Yani sizi mi denedi acaba tepkinizi mi ölçtü. Bilerek yapmış gibi geldi bana.Normaldi diğerlerinde. Ama çoğu zaman topluca dışarıda buluştuk. Temiz biri