Buluşmaya delik çorapla gelen erkek

Acaba bu seferki görüşme niyetiniz başkaya, size bişey mi ima etmeye çalışmış anlamadım. Çünkü en pis insan bile çorabı yırtıkken utanır saklamaya çalışır. Yani sizi mi denedi acaba tepkinizi mi ölçtü. Bilerek yapmış gibi geldi bana.
Ben de anlamadım

tepkim hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranmaktı utandırmamak için. Ama alındığım için suratımda bir moral bozukluğu oldu

Ben de anlamadım

tepkim hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranmaktı utandırmamak için. Ama alındığım için suratımda bir moral bozukluğu oldu
Ama yine de çorap falan hediye etmeyin derim. 🤭

Bayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.

geldiğinde çorapları delikti.

hem de ben fark edince mahçup olup çekmedi. Taa ortaya uzattı.

ben de üzerime alınıp bozuldum.

siz ne düşünürdünüz
Fazla abartmışsın bence ne var ki bunda

Bayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.

siz ne düşünürdünüz
Siz Acun'un kızlarından biri misiniz?

Karşınızdaki insanın çorabı delikse neden bunu kisisellestiriyosunuz ki
İşte bu şekilde yorumlayabilirsiniz. Doğru düzgün.

kişiselleştirmemle ilgili yorum istedim çünkü emin değilim. Beni sallamadığı için mi yoksa kendiyle ilgili mi diye

yani salladığı biri olsa değiştirir miydi çorabını ya da uzatmaz mıydı. Aklımda böyle sorular var.

Yırtık olduğunu o an fark etmiş olabilir. Saklayıp ezik gibi görünecegini düşünüp umursamaz takılmaya çalışmış olabilir. Hoş gerçi bir kadının evine gelmeden önce çorabını kontrol etmeyen adam umursamazdir zaten :KK53: denemek istemiş de olabilir belki ama bu düşük bir ihtimal. Bir de ne için deneyecek ki? Böyle şeylere önem verip vermediğini mi anlamaya çalışacak ya da ona insan olduğu için önem verip vermediğini falan mı :KK45:ya da aslında çok zenginmiş de fakir numarası yapıyormuş delik çorapla gelerek 😄 belki adam düzgün çorap giymiştir ayakkabının içinde de yırtılmış olabilir ikinci buluşmada karar verin bu çok ortada kalmış

Yırtık olduğunu o an fark etmiş olabilir. Saklayıp ezik gibi görünecegini düşünüp umursamaz takılmaya çalışmış olabilir. Hoş gerçi bir kadının evine gelmeden önce çorabını kontrol etmeyen adam umursamazdir zaten :KK53: denemek istemiş de olabilir belki ama bu düşük bir ihtimal. Bir de ne için deneyecek ki? Böyle şeylere önem verip vermediğini mi anlamaya çalışacak ya da ona insan olduğu için önem verip vermediğini falan mı :KK45:ya da aslında çok zenginmiş de fakir numarası yapıyormuş delik çorapla gelerek 😄 belki adam düzgün çorap gitmiştir ayakkabının içinde de yırtılmış olabilir ikinci buluşmada karar verin bu çok ortada kalmış

siz ne düşünürdünüz
Valla açıkçası iğrenç. Ben harf hatası yapanla bile yolları ayıran bı kızdım

Harf hatası deyince, ben bir kere bir flörtume "pişt naber?" yazacakken "p.şt naber?" yazmıştım t9 yüzünden :KK53:Noktalı yerde u harfi var direkt yazıp ban yemek istemedim :KK45:
Bunun gibi değil de
Eylence
İyrenc
Buğazım
Miydem
Hayla
Hayel
Tarzı konuşanlar 🤣

X