Ben de anlamadımAcaba bu seferki görüşme niyetiniz başkaya, size bişey mi ima etmeye çalışmış anlamadım. Çünkü en pis insan bile çorabı yırtıkken utanır saklamaya çalışır. Yani sizi mi denedi acaba tepkinizi mi ölçtü. Bilerek yapmış gibi geldi bana.
Ama yine de çorap falan hediye etmeyin derim.Ben de anlamadım
tepkim hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranmaktı utandırmamak için. Ama alındığım için suratımda bir moral bozukluğu oldu
Fazla abartmışsın bence ne var ki bundaBayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.
geldiğinde çorapları delikti.
hem de ben fark edince mahçup olup çekmedi. Taa ortaya uzattı.
ben de üzerime alınıp bozuldum.
siz ne düşünürdünüz
Siz Acun'un kızlarından biri misiniz?Bayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.
siz ne düşünürdünüz
Benim kendime edilen bir saygıyla ilgili endişemle dalga geçmeniz çok üzücü gerçekten.Siz Acun'un kızlarından biri misiniz?
Fark etti yaFark etmemiş de olabilir anlarsın yakında
Karşınızdaki insanın çorabı delikse neden bunu kisisellestiriyosunuz kiBenim kendime edilen bir saygıyla ilgili endişemle dalga geçmeniz çok üzücü gerçekten.
İşte bu şekilde yorumlayabilirsiniz. Doğru düzgün.Karşınızdaki insanın çorabı delikse neden bunu kisisellestiriyosunuz ki
Valla açıkçası iğrenç. Ben harf hatası yapanla bile yolları ayıran bı kızdımBayadır arkadaş olarak tanıdığım aramızda çekim olan ve son zamanlarda sık mesajlaştığım biri vardı. Bir türlü buluşamadıydık. Kahvaltı edelim dedi ben de gel ben hazırlayayım dedim.
siz ne düşünürdünüz
Harf hatası deyince, ben bir kere bir flörtume "pişt naber?" yazacakken "p.şt naber?" yazmıştım t9 yüzündenValla açıkçası iğrenç. Ben harf hatası yapanla bile yolları ayıran bı kızdım
Bunun gibi değil deHarf hatası deyince, ben bir kere bir flörtume "pişt naber?" yazacakken "p.şt naber?" yazmıştım t9 yüzündenNoktalı yerde u harfi var direkt yazıp ban yemek istemedim