Buluşmaya delik çorapla gelen erkek

Siz benim bı ye takılmayın ben burada inekle keciyle iki yavru kopekle .zibilyon tavuğun yumurtlamasiyla onu toplamasiyla serayla uğraşırken bir yandan kalkıp burada size biseyler yazıyorum. Sizjn kadar bir yerlerim koltuk yüzü görüyor olsa bı yi de bir diye yazabilirdim .keşke benim nelere koşturduğumu ve koştururken burada da takılmaya çalışıyor olduğumu gorseydiniz . A bu arada size niye bu kadar battı ki sizi ilgilendirmeyen bir mesele.
Çok mu eksikleriniz var acaba yaraniza dokunmuş oldum sanki he 🤣🤣🤣

Olmayan seye takilirim tabii. Bir de o kadar ben boyleyim diye egolanmissiniz.

Yazim kurallari ile tavuk ve koltuk arasindaki baglanti uzerine kafa yoracagim sizin icin.

Siz de entelektüeli yanlış yazmışsınız 😂😂😂
Ben intellectual’dan çeviriyordum kafamda. Orijinali o ya.

şimdi baktım biz Türkçede tek L ile yazıyormuşuz. İlginç gerçekten teşekkürler

bunu de bağlacı mi gibi bir şeye karşı “hah sen de böyle yapıyorsun” a getirmeniz de ilginç ayrıca :) ya da ben anlatamadım. Yazıldığında kıro ve eğitimsiz damgası koydurulan yazım hatalarından söz ediyordum. Hani iyi liseden gelen kitap okuyan kendine çeki düzen veren insan bu temel hataları yapmaz. Neyse...

Başlığa çok güldüm :KK45: çocukta ki özgüvene bak, galiba kendince "bu kızı çoktan avucuma aldım" gibi bir yanılgıda ki öyle rahat takılmış. Erkekler pasaklılığını alan almış satan satmış durumuna gelmeden pek göstermez çünkü -bazıları- :confused::halay:

Başlığa çok güldüm :KK45: çocukta ki özgüvene bak, galiba kendince "bu kızı çoktan avucuma aldım" gibi bir yanılgıda ki öyle rahat takılmış. Erkekler pasaklılığını alan almış satan satmış durumuna gelmeden pek göstermez çünkü -bazıları- :confused::halay:
Acaip mantikli bi yorum

Bi daha aramadim zaten:)

Toplu gorusucez korona izin verirse

Gecikmis yilbasi hediyelerimizi vericez

ben de corap seti almayi dusunuyorum ona hahahah

Siz benim bı ye takılmayın ben burada inekle keciyle iki yavru kopekle .zibilyon tavuğun yumurtlamasiyla onu toplamasiyla serayla uğraşırken bir yandan kalkıp burada size biseyler yazıyorum. Sizjn kadar bir yerlerim koltuk yüzü görüyor olsa bı yi de bir diye yazabilirdim .keşke benim nelere koşturduğumu ve koştururken burada da takılmaya çalışıyor olduğumu gorseydiniz . A bu arada size niye bu kadar battı ki sizi ilgilendirmeyen bir mesele.
Çok mu eksikleriniz var acaba yaraniza dokunmuş oldum sanki he 🤣🤣🤣
Kac gun once yazmissin ama bana bugun nasipmis sabah sabah son dozda gùlmek😁😁😁😁 bi gùldùm, bi gùldùm 😘

X