- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
yeniside geliyor gibiO zaman bana geçmiş olsun sonuçta ban yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeniside geliyor gibiO zaman bana geçmiş olsun sonuçta ban yedim
Siz benim bı ye takılmayın ben burada inekle keciyle iki yavru kopekle .zibilyon tavuğun yumurtlamasiyla onu toplamasiyla serayla uğraşırken bir yandan kalkıp burada size biseyler yazıyorum. Sizjn kadar bir yerlerim koltuk yüzü görüyor olsa bı yi de bir diye yazabilirdim .keşke benim nelere koşturduğumu ve koştururken burada da takılmaya çalışıyor olduğumu gorseydiniz . A bu arada size niye bu kadar battı ki sizi ilgilendirmeyen bir mesele.
Çok mu eksikleriniz var acaba yaraniza dokunmuş oldum sanki he
Ben intellectual’dan çeviriyordum kafamda. Orijinali o ya.Siz de entelektüeli yanlış yazmışsınız
Ama öööyle ortaya uzattı yaBelkide dalgınlık olabilir hemen yermeyelim adamı :)
Acaip mantikli bi yorumBaşlığa çok güldüm çocukta ki özgüvene bak, galiba kendince "bu kızı çoktan avucuma aldım" gibi bir yanılgıda ki öyle rahat takılmış. Erkekler pasaklılığını alan almış satan satmış durumuna gelmeden pek göstermez çünkü -bazıları-
Çok güzel bi hareketBi daha aramadim zaten:)
Toplu gorusucez korona izin verirse
Gecikmis yilbasi hediyelerimizi vericez
ben de corap seti almayi dusunuyorum ona hahahah
Kac gun once yazmissin ama bana bugun nasipmis sabah sabah son dozda gùlmek bi gùldùm, bi gùldùmSiz benim bı ye takılmayın ben burada inekle keciyle iki yavru kopekle .zibilyon tavuğun yumurtlamasiyla onu toplamasiyla serayla uğraşırken bir yandan kalkıp burada size biseyler yazıyorum. Sizjn kadar bir yerlerim koltuk yüzü görüyor olsa bı yi de bir diye yazabilirdim .keşke benim nelere koşturduğumu ve koştururken burada da takılmaya çalışıyor olduğumu gorseydiniz . A bu arada size niye bu kadar battı ki sizi ilgilendirmeyen bir mesele.
Çok mu eksikleriniz var acaba yaraniza dokunmuş oldum sanki he