Hayatında kesin birisi var. Erkeklere güvenmeyin kızlarBu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Evet öyleymişKonunun sonuna kadar bende öyle düşündüm ama aileler tanışıyormuş, evli değil.
Anladım, öyleyse adam kızı artık istemiyoAkrabaları tanısıyormus kızın teyzesı ıle adamın annesı arkadaslar. Evlılık ıcın tamıstırılmıslar
Bakireliği kişi kendi bilir ama ilişki oturmadan ileri gitmek uygun olmamışBır yandan hala kızı araması, annesını alıp gelmek ıstemesı falan sacma geldı orada kıtlendım ben yoksa alacagını aldı gıttı derdım. Bu arada arkadasım sanırım bakıreydı. Ama ne kadar yakınlastılar bılmıyorum
Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Ya
Kız Ayrılmak istemiyor. Israr etsin istiyor, ikna edilmek istiyor. Adamında çabasız oluşu arkadaşı çok yıpratacak gibi. Bu noktada bitse bence daha iyiArkadaslar kız ayrılmıs ama adam ayrılmıyorum demıs beraber olduk senı sevıyorum evlenıcez demıs kız da ayrılmak ıcın ısrar etmıs adam da kendı kendıne ayrılırsın demıs. Kız bunaldım sıkıldım demıs adam hala geleyım demıyormus ama gormeye cok garıp gercekten
Çocuğun bu kadar ısrarcı olması beni çok şüphelendirdi, bulunduğu il-ilçe sınırları arasında binlerce kız var iken bu kadar kısa sürede bu kadar ısrarcı olması dikkat edilecek bir noktaya gelmiş, bu kız arkadaşıma tavsiyem, zamana bırakıp arayı açsın, çocuğun telefonlarını açmayıp merakını arttırsın, uzun uzun tanımadan sakın ani düşüncelerce hareket etmesin, hergün burada neler okuyoruz kaç yıllık evli kadınlar kocalarını tanıyamıyor farklı kişilikleri çıkıyor vs. hiçbir kızın üzülmesini acı çekmesini sonradan pişman olmasını istemem.Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Yirmi günde cinsellik pes....ne bekliyordu arkadaşınız?? Adam bile bu kadar çabuk beklemiyodur. Evlilik niyeti varsa bile artık vazgecmistirBu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Bır yandan hala kızı araması, annesını alıp gelmek ıstemesı falan sacma geldı orada kıtlendım ben yoksa alacagını aldı gıttı derdım. Bu arada arkadasım sanırım bakıreydı. Ama ne kadar yakınlastılar bılmıyorum
Arkadaslar kız ayrılmıs ama adam ayrılmıyorum demıs beraber olduk senı sevıyorum evlenıcez demıs kız da ayrılmak ıcın ısrar etmıs adam da kendı kendıne ayrılırsın demıs. Kız bunaldım sıkıldım demıs adam hala geleyım demıyormus ama gormeye cok garıp gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?