Buluşma

Hayatında kesin birisi var. Erkeklere güvenmeyin kızlar

Bakireliği kişi kendi bilir ama ilişki oturmadan ileri gitmek uygun olmamış

Kız arkadasinizi kullanıp atmış, hatta atmamış eğer ki konuştuğu insanlardan olumlu yanıt gelmez ise eğer arkadaşınızı yedekte tutuyor.

20 günde yakınlaşmak dediğiniz seks miydi
Bende öpüşmek falan sandım ne safım
Kız arkadaşı zehirlenince ziyarete gelmeyen adama çok önem vermemek gerek
Arkadaşınız ağlayıp özledim diyeceğine insan bi yanıma gelirdi sadece güzel anlar için mi varsın diyip iletişimi kesmesi gerekiyordu
Adam peşinden koşarken cinsellikten sonra şımarıklık yapma demiş hödüklüğü belli olmuş şimdiden

Ayy artik insanlarin ne düşündugunu kestiremiyorum ben .ama akraba ile tanistirmak artık cok elzem bir olay degil gibime geliyor gencler tanisiyor aileler tanisiyor olmazsa sonu aileler cok onemsemiyor yaslari kac acaba kişilerin

Ben sevişti-bıraktı durumu olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu senede bir gün olan bir ihtiyaç değil. Adam "oh ne güzel, ihtiyacımı karşıladım, şimdi önümüzdeki seneye kadar annemi kuzenimi gezdireyim" demiyordur. Birinci ihtimal, adam zevk almamıştır ve bir daha görüşmeyi düşünmüyordur. Birden söylemek istemediği için yavaş yavaş soğutacaktır. İkinci ihtimal, adam gerçekten yoğundur ve arkadaşınız hastalığının da etkisiyle duygusal davranmıştır.

Arkadaslar kız ayrılmıs ama adam ayrılmıyorum demıs beraber olduk senı sevıyorum evlenıcez demıs kız da ayrılmak ıcın ısrar etmıs adam da kendı kendıne ayrılırsın demıs. Kız bunaldım sıkıldım demıs adam hala geleyım demıyormus ama gormeye cok garıp gercekten

Kız Ayrılmak istemiyor. Israr etsin istiyor, ikna edilmek istiyor. Adamında çabasız oluşu arkadaşı çok yıpratacak gibi. Bu noktada bitse bence daha iyi

erkeklerin bi kısmı yakınlaştıktan sonra daha beter aşık olurken bi kısmı tiksinip kaçıyor bence hiç risk alınmamalı hiçbir erkekle yakınlaşılmamalı

ben adamın hayatında başka biri var gibi hissettim, yakalanmaktan korkan insan görüşmekten kaçar. başka ne sebebi olabilir ki? hevesini de almış zaten artık sadece ayıp olmasın diye bile uzatıyo olabilir yani... Bunu ancak geri çekilip uzaklaşarak arayıp sormayarak anlayabilir, seven isteyen insan ısrar eder sesi çıkmazsa netice belli.

Çocuğun bu kadar ısrarcı olması beni çok şüphelendirdi, bulunduğu il-ilçe sınırları arasında binlerce kız var iken bu kadar kısa sürede bu kadar ısrarcı olması dikkat edilecek bir noktaya gelmiş, bu kız arkadaşıma tavsiyem, zamana bırakıp arayı açsın, çocuğun telefonlarını açmayıp merakını arttırsın, uzun uzun tanımadan sakın ani düşüncelerce hareket etmesin, hergün burada neler okuyoruz kaç yıllık evli kadınlar kocalarını tanıyamıyor farklı kişilikleri çıkıyor vs. hiçbir kızın üzülmesini acı çekmesini sonradan pişman olmasını istemem.

Birkaç gün otelde kalacağım veya boş ev var falan desin bak nasıl buluşası geliyo adamın. Belli ki bu ara sevişecek yer yok ki buluşmak istemiyor. Amacı evlenmek falan değil ailelerin tanışması bir manaya gelmesin adamın her hareketinden belli ne bok olduğu. Kaldi ki bu adam evlenmeye karar verip vaktim geldi diyip evlense bile ne lazım böyle herif.

Yirmi günde cinsellik pes....ne bekliyordu arkadaşınız?? Adam bile bu kadar çabuk beklemiyodur. Evlilik niyeti varsa bile artık vazgecmistir

Arkadaşınızın onun hayatı ve yaşadıkları hakkında ; cinsel deneyim durumu da dahil, bir forum sitesine konu açtığınızdan haberi var mı ?

Siteye üyelik ücretsiz ve hızlı. Ortada gerçekten bir arkadaş varsa , üye olup kendi derdini kendisinin anlatması çok daha uygun ve sağlıklı olacaktır.

Konuyu, yaşayanın dışında biri anlatınca olay -mış - miş - muş a dönüyor. Bu kadar -miş - miş şarkıyı getiriyor akla. Türkçe versiyonu için tık , Fransızca orjinali içinse tık tık.

Ne ara samimi oldunuz da ne zaman iş sevişmeye geldi anlamadim. Görücü usulü evlilik söz konusuysa eğer , muhafazakar bir yapıda olmalısınız. Adam da muhafazakar kafa yapısındaysa maalesef bu iş olmaz. Örümcek beyinleri kolay kadın olarak görür.

Eğer bu değilse de ten uyumu olmamış demek ki. TeN uyumu olsaydi sevişmenin devamını isterdi. Çok üzüldüm. Ayrılın bence. Kendinizi zayıf göstermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…