Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?