20 günlükken yaşanan cinsellikten sonra mı gelmemeye başladı ? Ayrılırken nasıl ayrılmışlar ?Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Amacına ulaşan erkek kişisinin çoğunun klasik davranışı.Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce?
Normal ayrılmıslar sevıyorum senı vs. Ondan sonra da adam bır haftadır arıyor sureklı ılgılenıyor ama bulusalım geleyım demıyor. Hergun gelmek ısteyen aksam saat on bıle olsa cıkıp on dakıka ıcın gelen adam bırden bulusma konusu bıle acmamaya basladı. Kız ozledım senı dıyormus sureklı ama adam öğlen ucten sonra bos oldugu halde gelmıyor ama sureklı telefonla konusuyor kızla20 günlükken yaşanan cinsellikten sonra mı gelmemeye başladı ? Ayrılırken nasıl ayrılmışlar ?
Bana da oyle geldı aslındaAmacına ulaşan erkek kişisinin çoğunun klasik davranışı.
Ne derece yasandı bılmıyorum ama yakınlasma oldu dedı. Beraber kalmıslar bır gece gol evınde. Cok erken olmus bence de.Hemen nasıl yakınlaşmaya geçiyorsunuz gerçekten anlamak mümkün değil adam işini yapsın şimdi tabii kıyamam sana der
Üzgünüm ama bundan sonraki görüşmeleri sadece cinsellik için olacakNormal ayrılmıslar sevıyorum senı vs. Ondan sonra da adam bır haftadır arıyor sureklı ılgılenıyor ama bulusalım geleyım demıyor. Hergun gelmek ısteyen aksam saat on bıle olsa cıkıp on dakıka ıcın gelen adam bırden bulusma konusu bıle acmamaya basladı. Kız ozledım senı dıyormus sureklı ama adam öğlen ucten sonra bos oldugu halde gelmıyor ama sureklı telefonla konusuyor kızla
Adam evdeyken de sureklı kızla telefonda konusuyor sureklı. Ama ben de baskasıyla yazıstıgını dusunuyorum acıkcası. Kız gelmıyorsun artık bu ne deyınce sımarıksın demesı ayrı, kız ozledım dedıgı ıcın ağlayınca kıyamam demesı ayrı. Gorusme ıstegı yok adamın bana gore. Ayrıl demek ıstıyorum ama emın olamadıkBence adamın hayatında başka biri olabilir. Pek güven verici değil davranışları. Aralarında yakınlaşma yaşandığı için de belki tekrar görüşürüm yakinlasirim gibisine biraz yazıyor arıyor gibi geldi bana çünkü bir şeyler hissettiği kadın zehirlenecek ve o sadece kıyamam sana diye gecistirecek öyle bir dünya yok maalesef.
Akrabaları tanısıyormus kızın teyzesı ıle adamın annesı arkadaslar. Evlılık ıcın tamıstırılmıslarAdam evli olabilir.
Beraber kalamayacakları ıcın adam gelmıyor olabılır bence de. Cunku gelırse sadece gezeceklerÜzgünüm ama bundan sonraki görüşmeleri sadece cinsellik için olacak
Adamın görüştüğü flörtleştiği başka bir kız bile olabilir
Konunun sonuna kadar bende öyle düşündüm ama aileler tanışıyormuş, evli değil.Adam evli olabilir.
Bır yandan hala kızı araması, annesını alıp gelmek ıstemesı falan sacma geldı orada kıtlendım ben yoksa alacagını aldı gıttı derdım. Bu arada arkadasım sanırım bakıreydı. Ama ne kadar yakınlastılar bılmıyorumAdam cinsellikten sonra kendisine başka bir motivasyon aracı (kız) bulmuş.
Iste bunda karar veremedım ama kız oZledım dedıgı halde gecıstırmesı bana garıp geldıEğer cinsel yakınlaşamadan sonra adam zırt pırt gelse daha iğreti olmazmıydı durum ? sanki sadece yakınlaşma için geliyor gibi inanın bence bu arkadaşınız için daha rencide edici olurdu. Adam ilgiliymiş hergün arıyormuş ailemle tanıştırayım demiş bencede arkadaşınız şımarıklık etmiş.
Bana da oyle geldı aslında
Onu da kaybetmek istemiyor çünkü. Elde dursun. Diğeri ile yaşayacağını yaşayıp kararını verecek ama görücü usulü ise büyük ihtimalle arkadaşınıza döner...Bır yandan hala kızı araması, annesını alıp gelmek ıstemesı falan sacma geldı orada kıtlendım ben yoksa alacagını aldı gıttı derdım. Bu arada arkadasım sanırım bakıreydı. Ama ne kadar yakınlastılar bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?