- Konu Sahibi beautygirl16
Bulumia teşhisini kim koydu ?
Daha önce doktora gittin mi ? sorunu buna göre cevaplayacağım
Hayir hiç gitmedim. Ama internetten arastirdim, tum belirtileride uyuyor bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulumia teşhisini kim koydu ?
Daha önce doktora gittin mi ? sorunu buna göre cevaplayacağım
Dediklerinizde haklisiniz ama yapamam. çabuk duyulur burda. Dayanamiyorum yazdiklarinizi okudukça agliyorum, çunku korkuyorum doktorsuz atlamam diye.
Hayir hiç gitmedim. Ama internetten arastirdim, tum belirtileride uyuyor bana.
Google a yaz bakim karaciğer bozuklukları diye ne belirti çıkıyor
Bak yaşın çok küçük, hastalık utanılacak bir şey değil
Büyük ihtimalle teşhisini koyduğun hastalığın yanından bile geçmiyorsun
Ama bu sürekli kusmanın patalojik bir sebebi olabilir ve bir çok organa bağlanabilir
Doktora gitmek zorundasın ya başka bir hastalığın varsa ve geç kalmak üzereysen ne olacak ??
Ailenden ya da çevrenden ne diye utanıyorsun, hastalık asla bir utanma sebebi değildir
Ayrıca internet üzerinden teşhis araştırmak, psikolojini daha çok bozar, hasta değilsen bile olduğuna inanırsın
Aklını başına al, üniversiteye hazırlanan pırıl pırıl bir gençsin, böyle cahil hareketler yakışmıyor sana
Durumu hemen ailene bildir ve doktora git
Bak güzelim, seni korkutmak istemiyorum ama bu ölümcül bir hastalık, doktora gitmeden kurtulamazsın. Duyulursa da duyulsun, insanların hakkında konuşması ölmekten daha mı korkunç geliyor sana.Bulimia oldugumdan eminim çünkü kendim isteyerek kusuyorum. Isteyerek yiyorum ama yapmak istemiyorum ama yinede o an bana bisey oluyor ve ben yine klozetin önünde agliyorum
Bak güzelim, seni korkutmak istemiyorum ama bu ölümcül bir hastalık, doktora gitmeden kurtulamazsın. Duyulursa da duyulsun, insanların hakkında konuşması ölmekten daha mı korkunç geliyor sana.
Lütfen hastalığın daha da ilerlemeden bir doktora git. İnternette bu işin tedavisi yok.
En doğrusu bu. Tedavi aldığın sürece uzun sürece yayılabilecek olsa da yenilen bir hastalık bu. Önce kararlı ol, sonra da kendinle barışmaya çalış.Hastaligin ne kadar kötü oldugunu biliyorum ve yasiyorum. Dediginiz yapmaya çalisicam, annemle konusmaya çalisicam.
Annen baban kızar diye söylemekten çekiniyorsan güvendiğin birine anlat durumunu varsa ablan,teyzen,halan vs. ki hiç bir anne baba sağlığı tehlikeye girdi diye ters tepki vermez esas bunu gizlersen kötü olur zaman kaybetme ve korkma
Bende senin yaşlarında zayıf kalmak için buna başvurmuştum ama internetten sonuçlarını okuyunca korktum ve bıraktım diş konusunda takıntılıyım diş dökülmesine sebep oluyor mesela zayıf ama dişsiz olmak istemezsin herhalde, şimdi ailene söylemezsen bile ilerde dişlerin dökülücek kendi kendine istemesen bile kusmaya başlayacaksın o zaman öğrenicek herkes sonsuza kadar saklayamazsın bunu, madem bu konudan bahsetmek istemiyorsun bir dıyetisyene gitmek istediğini söyle ailene spora başla sağlıklı beslenmeye çalış, arada abur cubur yesen bile hemen aklına kusmak gelmesin spor yaparak önle kilo almanı, yürüyüş yap, başarılı bir öğrenciymişsin üniversiteye gidince istersen gizlice psikiyatriste gidersin.
hiç bir şey sağlıktan önemli değil.
Aids olmadın ya neden arkandan konuşmalarından çekiniyorsun?
bir evlat hasta diye anne baba kızmaz.
derdine düşerler hemen.
sen başka konulardaki tavırlarını buna da gösterirler sanıyorsun.
emin ol annen öğrendiğinde hemen tedavi için koşturacak.
ayrıca hasta olmak ayıp değil.