Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

Benm de hem anne hem baba tarafım bulgaristan göçmeni babaannem bulgaristan doğumluydu.anneannemin annesi hala yasıyor 93 yasında o da bulg.doumlu çikendin köyündenlermiş.

seviyorum sizi hemşolarım benim kaydirigubbakcemile3

Benm de hem anne hem baba tarafım bulgaristan göçmeni babaannem bulgaristan doğumluydu.anneannemin annesi hala yasıyor 93 yasında o da bulg.doumlu çikendin köyündenlermiş.

cnm her topikte karsılasıoruz he :)

kızlar yakın olsak toplanırdık aslında :)

benimde dedelerim bulgaristan göçmeni.baba tarafım duşdubak,anne tarafım eski balabanlardanmış.her iki tarafta 1951 de göç etmiş.ama kültür olarak hep göçmen kültürü ile yetiştim.oraları hiç görmedim ama çok merak ediyorum.iyikide göçmeniz kızlar hem güzeliz,hem becerikli.hepinizi öptüm

slmmm benim dedemlerde razgat kasabasından gelmişler.çok merak ediyorum hala akrabalarımız varmış orda razgat kasabası şeremetler köyüyymüş varmı kızlar aranızda.Lokumcum bu duşbudak nerde benim dedemler buraya gelince dişbudak köyüne yerleşmişler ama o balıkesirde aynı yermi acaba merak ettim hemşerilerime selammm.he güzelliğimize gelince doğru kızz göçmenlerin güzelliğini bilmeyen yoktur hanihihoyyyt

merhaba benimde annemle babam 89 göçmeni biri dobriç biri şumenli bende şimdi varnadayım
annemler 89da geldiklerinde 1 ay sonra ben doğmuşum annemde ki cesarete bakar mısın 8 aylık hamile taaa ordan ızmire göç etmiş
göçmen olsun çamurdan olsun :lepi:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benim dedem de bulgarstan eski cumadan gelmis kırklareline yerlesmisler..Orda bir kac akrabamız kalmıs haliylee..Her iki taraftan da göcmenim ben annemde selanik göcmeni has pomaklardır..Pomak olanlar vardır belki aranızda..yerimseniben

yuppi göçmenleri seviorumm kaydirigubbakcemile2

bizde 89unda göçmüşüz taa bnim doğumuma 4 ay varkn ama ozmnlar mecburlarmış tabikide... babam tarafı emberleli, annem tarafı aydoğdu.... köylülerim nerdesiniz

BENİM BABANNEMLER 51 MACIRI KIRCAALİ DEN GÖÇMÜŞLER ARTIK İSTANBULLUYUZ YANİ HİÇ GİTMEDİM BULGARİSTANA yerimseniben

merhaba bizde 1989 yılında şumenin embeler köyünden geldik.maşallah bizim göçmenlerde her yerde anacığım.ama ne güzelya nerde olursak olalım buluyoruz birbirimizi

cnm şermet köyü çok duydum ama hiç gitmedim arkadaşım vardı ordan .hatta bizim köyede yakın.anlatıyolardı oralar çok güzelmiş

cnm kim olduğunu bilmiyorum ama benimde annem aydoğdu köyünden babam embeleli manavlardan büyüklerine sorsrsan bilirler manavları

Bende Bulgaristan ailesinde gelinim ve çok memnunum. Yatırım konusu en önde gelir :)))

Lütenitsa,çorpogaşti benim sevdiğim kelimeler. Yakında küçük bir macır daha katılacak aileye.

Babamlar Şumlu Tikenlik köyünden Silivri'ye göçmüşler, 1933'de mübadele sırasında gelmişler.. Annemler ise Kırcaali'den Sakarya'ya yerleştirilmiş Yine 1933 De mübadele ile..

Ben hiç gitmedim Bulgaristan'a merak ediyorum tabi ki.. Öyle çok adetimiz kalmamış sanırım çok eski Macırlardan olduğumuz için ama Gören der bana macır mısın diye :)

bizde göçmeniz baba tarafım çikendinliymiş şimdi sordum yani eskicumalı,anne tarafımda selimküylüymüş:)

merhaba arkadaşlar bende bulgaristan sliven göçmeniyim.Kısmetse de Shumen(Şumnu) gelini olucam. senede 1-2 defa giderim özellikle yazları en az 1 ay ordayım. bulgaristan doğumluyum zaten istanbula geleli de 12 sene oluyor.

Merhaba arkadaşlar...
Şuan hoşlandığım çocuk Bulg. maciri (1989 göçmenleri) beni tek tedirgin eden; benim ailem çok mutasip ve hepimiz başörtülüyüz, onlar ise aile olarak hep açık, onlara göre bu asla sorun değil ama ben bunun ilerde sorun olabileceğinden korkuyorum.. bu konuda sizlerden fıkır almak ıstıyorum...

nişanlımın dedeleri blugaristandan gelmişlerrr
benim dedeler de romanyadann :)))
ikimizde sarıı macır uşağıı yaniii

dedem deliormanlı babannem romanyalı... muhacirlerin gözleri illa renkli olur diye bi kaide yok sülalecek gözlerimiz koyu renk :) herkese selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…