Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

bende şumen- timarevodan :) 92 yılında geldik istanbula, annem babamda oralı hatta aynı köyden :KK1:

benimm minik burunlu aşk böcüğüm de bulgar :) haskovalı :KK70: beraber gidicez bulgaristana göçmen gelini olcam :21::21:

2006 yılı sanırım ,alem fm radiyoda kemal anadol ,duymuşunuzdur bu adamı,konu göçmenlik idi ve adam demesin mi bulgar göçmenleri-yayına balanamadım ,ama o gün bu gün o adamın adını duyayım saçlarım kirpi gibi diken olur ,bir millet vekili o kadar cahil ise bulgar göçmeni diyenlere hiç bir lafım olmaz,ve okudum son kızın yazısına ve demek istedim-sen bulgaristandan gelen göçmen ailesine bulgar dersen senin sonun hayırlı olmaz .Böyle bi konunun şakası olmaz BİZ BULGARİSTAN GÖÇMENİYİZ ,bulgaristandan da gelsek bulgar deyiliz .Yaşım 50 ve rica ederim göçmen konusunda yazarken seçtiniz kelimelere dikkat edin . :KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba kızlar,benimde ananem ve dedem bulgaristanın razgrad iline bağlı kalova (dyankova) köyünden.1951 yılında türkiyeye göçmüşler.ama hala tanıdıklar,dedemin akrabaları oradalar

2006 yılı sanırım ,alem fm radiyoda kemal anadol ,duymuşunuzdur bu adamı,konu göçmenlik idi ve adam demesin mi bulgar göçmenleri-yayına balanamadım ,ama o gün bu gün o adamın adını duyayım saçlarım kirpi gibi diken olur ,bir millet vekili o kadar cahil ise bulgar göçmeni diyenlere hiç bir lafım olmaz,ve okudum son kızın yazısına ve demek istedim-sen bulgaristandan gelen göçmen ailesine bulgar dersen senin sonun hayırlı olmaz .Böyle bi konunun şakası olmaz BİZ BULGARİSTAN GÖÇMENİYİZ ,bulgaristandan da gelsek bulgar deyiliz .Yaşım 50 ve rica ederim göçmen konusunda yazarken seçtiniz kelimelere dikkat edin . :KK53::KK53::KK53::KK53:

çok teşekkürler bu konuya azda olsa açıklık getirdiğin için :)

sonum gayet hayırlı buna göre yorum yapmanız saçma cahillik konusuna gelince tarih bilgim gayet iyidir sadece ağız alışkanlığı öyle gördüğümüzden değil

Benim baba tarafımda bulgaristan göçmeni Şumnulular çook seviyorum macırlarıı. macırlara gelin olcaklara söyleyim cok sanslısınız kaçırmayın derim.:))
Ama en kızdıgım konu şu Biz Bulgaristandan göçmüş olsak da bulgar deiliz. Biz Bulgaristan Göçmeniyiz ve Türküz.!En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
merhabalarrr bende bulgaristan göçmeniyim babam şhumenli burda sizi bulmak beni çok mutlu etti :) :21:

selam arkadaşlar bende 1993 yılında razgradttan geldik sıksık gidiyorum evimiz var orda hatta çocuğumu orda mı doğursam diye düşünüyorum

Merhabalar göçmen arkadaşlarım bu topiği bulduğuma çok sevindim hemşerilerimi buldum :)

bende 89 göçmeniyim hemde Razgrad eşimde sumen göçmeni :)

sizleri bulduğuma sevindim ben 92 razgrad göçmenıyım kırklareli nde yasıyorum görüşmek dileğiyle

merhaba göçmenler ,iyi siniz dir ,benim ığıdıra gitme ihtimalim var ,oralarda tanıdıklarınız var mı ....

selam güzel macır kızları benim de dedem bg'den gelmiş veliko tırnovalıyım.

selam kızlar. Bende 89 bulgaristan göçmeniyim. 2,5yaşında geldim. Şumnu da doğdum. Annem çerna, babam mengishevo lu. İst.da oturuyorum. Sizinle burda görüşmek öyle büyük bir zevk ki benim için... Kendinize iyi bakın, görüşmek ümidiyle...

benimm minik burunlu aşk böcüğüm de bulgar :) haskovalı :KK70: beraber gidicez bulgaristana göçmen gelini olcam :21::21:

öncelikle o aşk böcüğün bulgar mı, bulgaristan göçmeni mi??? Eğer bulgarsa, yanlış yerdesin burda bulgaristandan göçmüş türklerden bahsediliyo. Eğer bulgaristan göçmeniyse dikkat et o ailenin yanında böyle patavatsızca konuşma yoksa o aileye girmen çok zor olur. Biz göçmenlerin en dikkat ettiği şeydir bu. Sakın öyle bir hata yapma. Bulgar olsak buraya gelmezdik. Biraz dikkat edersen sevinirim canım...

Benimde dedemler gelmişler Şumnu'dan... Oraları çok merak ediyorum, hiç görmedim ama kan çekiyor işte. İlk fırsatta Şumnu'da kalan akrabalarımızı tanımak istiyorum.

benim hiç bir akrabam yok ama ben de ilk fırsatta Bulgaristan'a gitmeyi istiyorum

1 yaşında türkiye'ye gelmişim.şumnuda doğdum . bende merak ediyorum oraları görmek istiyorum.

selamlar
benim de baba tarafım bulgaristan dan gelmişler..onlar konuşuyorlar bulgarca ama ben bilmiyorum..

Biz de bulgaristan göçmeniyiz kızlar =) 1989 senesinde eskicumadan istanbula gelmisiz.. Ama hemen hemen her yaz gideriz.. Çünkü orda akrabalarımız arkadaslarımız var :) adetlerimizi hala devam ettiririz.. Hayat tarzlarımıza konusmalarımıza yemeklerimize oyunlarımıza ( pravo, eleno, prinka ) bayılıyorum :p ve ben de göçmen olmaktan gurur duyuyorum =)

selam bende bulgaristan göçmeniyim :KK9:
ben en yeni göçmenlerdenim 2008 göçmeni mestanlının köyü lale köyündenim varmı buralarda benim hemşerilerim gerçi hepiniz benim hemşerilerimsiniz:KK1:

X