maruuuuuuuuuuuu nabeysınız baa ::)
evet arkadaşlar ya ben hiç gitmedim bulgaristana ama kim görse göçmenmisin dio. aynı şey ailem ve akrabalarım içinde gecerli. onlarda çok şaşkın bu konuda. bizim kendimize has bi güzelliğimiz var canımhamileyim ve 1 ay sonra kızım kucagımda olcak inşallah. elveda rumelideki kızçelere benzesin istiorum. belli etsin bulgaristan soyundan geldiğini
merhaba hemso :)) bizimkilerde o taraftan gelip babamın buyukdedesine kadar bozuyukte yasamıslar..bulgaristan a gitmeden önce de bozuyuk merkezmis mesken :) yerlisiyis anlıcaann..Hepinize merhaba benimde dedelerimin kökenide bulgaristan biz beş kuşaktır bilecik,bozüyükte yaşadım benim ailem ise eskişehirde ikamet ediyor.sizleri tanımak isterim
Arkadaşlar benimde dedemin babası Şumnudan Bursaya göç etmiş hemşehrilerimle tanışmak için can atıyorum sizlerle kaynaşıp oralar hakkında bilgi almayı çok isterim...
islatçana sen nabesin maaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
evet arkadaşlar ya ben hiç gitmedim bulgaristana ama kim görse göçmenmisin dio. aynı şey ailem ve akrabalarım içinde gecerli. onlarda çok şaşkın bu konuda. bizim kendimize has bi güzelliğimiz var canımhamileyim ve 1 ay sonra kızım kucagımda olcak inşallah. elveda rumelideki kızçelere benzesin istiorum. belli etsin bulgaristan soyundan geldiğini
benim dedemler razgatta oturmuslar(anne tarafı)..baba tarafı deliorman tarafında :):) o taraflı olanlar varsa tanısmak istiyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis