Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.
ailem 1993te göç etmiş. hiç göçmen arkadaşım da yok gerçi. ilgilenen olursa sevinirim. yaşım 19 bu arada
benim dedemler razgatta oturmuslar(anne tarafı)..baba tarafı deliorman tarafında :):) o taraflı olanlar varsa tanısmak istiyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis
selam kızlar.
ailem 1993te göç etmiş. hiç göçmen arkadaşım da yok gerçi. ilgilenen olursa sevinirim. yaşım 19 bu arada
Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin. Bizimkilerde 1950li yıllarda annem bir yaşındayken göç etmişler. Annem ruscuk doğumlu. Dedemler deli ormanlıymış. Hatta annemin anlattığına göre dedem fırıncıymış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimkiler de Deliorman'lıymış
Ne güzel😊. Soy sopu yeterince bilsek belki akraba bile çıkarız😊
Bizimkiler Deliorman'ın Şumnu tarafından Hacımahmutlar.
Bn o kadarını bilmiyorum cnm. Anneannem dedemler rahmetli oldu. Annemde bildiğini zannetmiyorum
Ben de rahmetli babaannemin ağzından zor laf alırdım. Hatta bulgaristana karamandan gittiklerini bile öğrendim Dedemin de pek ayık anını göremediğimiz için öğrenebildiklerim bu kadar. Bizden öncekilerin bizim kadar köklerine merakı yokmuş anlaşılan.
baba tarafım bulgaristan göçmeni ve bende evlenene kadar onların içinde yaşıyodum istanbul esenyurt yenikent mahallesi mahallenin yarısı bulgaristan göçmeni 89 falan ama hayatımız resmen bulgaristandaki gibi göçmenler çok temiz ve çalışkanlar evde herkes çalışır herkesin evi bahçelidir mutlaka ve çok temizdir sokaklar bile süpürülür ben onlarla yaşamaktan çok memnun ve mutluydum tabi evlendim çok farklı kültürü çok farklı bir yere geldim 2 sene olucak ama alışamıyorum nasıl olucak bilmiyorum ben evimi malahallemi sokağımı çok özlüyorum sizleri çok seviyorum