Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

konu unutulmuş sanırım:101:

ben göçmen değilim,BG de yaşıyorum maalesef..
ben daha küçükken denemiştik bir kaç kez göç etmeye ama yakalandık ve kaldık buralarda

Bende kırcaalidenim

Paylaşacak materyal olmadığındandır belki. Annemler 1950lili yıllarda göç etmişler daha doğrusu göç etmek zorunda bırakılmışlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar.
ailem 1993te göç etmiş. hiç göçmen arkadaşım da yok gerçi. ilgilenen olursa sevinirim. yaşım 19 bu arada

benim dedemler razgatta oturmuslar(anne tarafı)..baba tarafı deliorman tarafında :):) o taraflı olanlar varsa tanısmak istiyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bnm dedem deliormanlıymış ama. O taraflarda kimsemiz kalmamış zorunlu göçten ötürü😓

selam kızlar.
ailem 1993te göç etmiş. hiç göçmen arkadaşım da yok gerçi. ilgilenen olursa sevinirim. yaşım 19 bu arada

Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin. Bizimkilerde 1950li yıllarda annem bir yaşındayken göç etmişler. Annem ruscuk doğumlu. Dedemler deli ormanlıymış. Hatta annemin anlattığına göre dedem fırıncıymış

Bizimkiler de Deliorman'lıymış

Ne güzel😊. Soy sopu yeterince bilsek belki akraba bile çıkarız😊

Bizimkiler Deliorman'ın Şumnu tarafından Hacımahmutlar.

Bizimkiler Deliorman'ın Şumnu tarafından Hacımahmutlar.

Bn o kadarını bilmiyorum cnm. Anneannem dedemler rahmetli oldu. Annemde bildiğini zannetmiyorum

Bn o kadarını bilmiyorum cnm. Anneannem dedemler rahmetli oldu. Annemde bildiğini zannetmiyorum

Ben de rahmetli babaannemin ağzından zor laf alırdım. Hatta bulgaristana karamandan gittiklerini bile öğrendim Dedemin de pek ayık anını göremediğimiz için öğrenebildiklerim bu kadar. Bizden öncekilerin bizim kadar köklerine merakı yokmuş anlaşılan.

Annemler1950li yıllarda zorunlu göçten dolayı göç etmişler. Eskişehir odunpazarında adnan menderes ev vermiş. Göçmenlere. Annemde babamla evlenince istanbula taşınmışlar

Farklı bir kültürle evlenince bazı zorlukları oluyor cnm maalesef. Benimde eşim konyalı. Evleneli 4 sene oldu ilk iki sene zor geçti. Boşanmayı bile düşünüyorduk o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…